De allerbeste kamer van België

Geschreven door Toon

Wij hadden er nog nooit van gehoord en de naam van de kamer zelf is geheim…  maar één ding staat vast: dit is de ALLERBESTE kamer die we OOIT hebben gespeeld!

Allerbeste kamer van België!

 

Wij hadden er nog nooit van gehoord en de naam van de kamer zelf is geheim…  maar één ding staat vast: dit is de allerbeste kamer die we ooit hebben gespeeld!

En het mag duidelijk zijn dat de escape games belgium redactie niet de eerste de beste ploeg is. Met meer dan 200 kamers op onze teller mogen we ons toch best ervaren noemen. Wat deze kamer betreft vielen we van de ene verbazing in de andere. De ontvangst was subliem! De opbouw van het spel onovertroffen, de gameplay verbluffend en de decoratie ongezien! We waanden ons allemaal op een filmset in plaats van in een escape room.

Ok, je betaalt misschien het dubbele van op andere locaties, maar dat is deze kamer naar onze bescheiden mening meer dan waard! Nergens anders ter wereld gaan jullie zo’n beleving meemaken. De klok tikt genadeloos verder wanneer je stap voor stap dichter komt bij het ontrafelen van het mysterie! We raden ook aan om deze kamer met veel personen te spelen. Alleen zo gaan jullie de echte ervaring ondervinden!

Nog vrijwel onbekend in het Belgische escape landschap, maar daar komt ongetwijfeld heel snel verandering in! Het zou ons niet verbazen moest deze kamer heel snel op nummer 1 komen in de lijst met top kamers op www.debesteescaperooms.be ! En laat ons eerlijk zijn, daar hoort ze ook gewoon thuis! Niet twijfelen, kamer boeken en gaan spelen! We kunnen het niet genoeg benadrukken!

 

EGB redactie

 

*Dit artikel was een onderdeel van een online spel The Big Pursuit


Escape games in de kijker