ADRES
Sint-Gillislaan 6,
9200 Dendermonde

TELEFOON
+32 494 29 29 97

E-MAIL
info@hintlabyrinth.be

WEBSITE
Bezoek website

Met Hintlabyrinth heeft Dendermonde een fantastische attractie te bieden. Deze escape game is misschien wel de meest uitdagende belevenis van de stad. Teamwork en communicatie zullen nodig zijn om te ontsnappen uit één van de 6 aangeboden escape rooms.
Hintlabyrinth is reeds 8 jaar actief in de escape wereld en is daarmee 1 van de meest ervaren spelers op de Belgische markt.    We blijven op constante basis onze kamers evalueren en verbeteren waar nodig. Zo zijn tijdens de corona periode onze kamers allen grondig gerenoveerd en hebben we in juni 2023 aan al onze escape rooms nog leuke vernieuwende puzzels toegevoegd.   Hintlabyrinth is gespecialiseerd in kids escape rooms vanaf 10 jaar. Bij ons kan je heuse kids parties organiseren met alles erop en eraan. Wens je de ultieme ervaring? Kies dan voor een live acteur in de kamer, spanning en plezier gegarandeerd voor de tieners!   We beschikken over 5 escape rooms, 1 VR escape room, 2 mobiele escape rooms en een city escape game. Of je nu een totale leek in het vak bent of een ervaren rot, je kan steeds bij ons terecht. Onze kamers hebben namelijk oplopende moeilijkheidsniveau's.  Bij Hintlabyrinth kan je zowel fysieke als online cadeaubonnen aankopen. Ook beschikken we over een coole webshop met een heleboel leuke puzzels en gezelschapsspellen!   Bij Hintlabyrinth zit je goed voor een leuke en (ont)spannende activiteit. Dat is onze belofte!
Partners Partner van Escape Games Belgium
Room #1

The Secret Agent

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 10 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Welkom in het kantoor van de geheime agent, die momenteel de wereld aan het rondreizen is om zijn snode plan uit te voeren. Op het eerste zich lijkt er weinig aan de hand, maar al snel zal duidelijk worden dat dit geen doordeweeks bureau is. Zet al je zintuigen op scherp om de verborgen mysteries te ontrafelen. Kan jij de wereld redden van de ondergang? Deze escape room is zeker niet de makkelijkste in zijn soort, maar met goed teamwork en een flinke dosis kalmte en logisch denkvermogen moet je de uitdaging zeker kunnen aangaan! Beschikbaar in volwassen en kids versies. Gerenoveerd in 2023

Room #2

The Mad Scientist

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 10 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Treed binnen in het laboratorium van de mad scientist. Op dit moment is hij niet aanwezig, maar 1 van zijn slachtoffers is dat wel. Het is algemeen geweten dat hij om het uur komt kijken naar zijn slachtoffers. Je hebt dus net voldoende tijd om ervoor te zorgen dat je niet gesnapt wordt! Je wilt toch niet hetzelfde lot overkomen? Zonder dat je het merkt heb je een gas ingeademd dat voor jou fatale gevolgen kan hebben, tenzij je de nodige medicatie kan vinden… Niet aartsmoeilijk, maar toch is deze escape room voldoende uitdagend voor zowel de beginnende als de gevorderde escaper. Beschikbaar in volwassen en kids versies. Laatst gerenoveerd juni 2023

Room #3

The chocolate factory

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 13 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Ben jij ook fan van de fantastische momenten van Willy Wonka en zijn entourage? Laat je fantasie dan prikkelen in deze heuse chocolate factory. Snoepen mag, maar vergeet niet te puzzelen want deze kamer is niet zo makkelijk als het thema doet vermoeden. Daarbovenop komt nog het probleem dat er een hoogoplopende ruzie is ontstaan tussen Willy Wonka en zijn Oompa loompa’s. Krijg jij ze terug op 1 lijn? Beschikbaar in volwassen en junior versie ( 13-16j ). Laatst gerenoveerd in 2023!

Room #4

De legende van het Ros Beiaard

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 13 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Met een molensteen om de nek het water ingegooid worden, het Ros Beiaard weet er alles van. Echter krijg je met je team een nieuwe kans om hem van de verdrinking te redden. Speur doorheen de geschiedenis, laat je helpen door de 4 heemskinderen en wees op tijd om de trots van Dendermonde van de verdrinkingsdood te redden! Je hoeft absoluut geen kennis te hebben van de legende van het Ros Beiaard. Laat je dus verrassen en maak kennis met de grootste legende die Dendermonde ooit gekend heeft. De Ros Beiaard escape room is op papier de makkelijkste van Hintlabyrinth maar denk nu ook niet dat je op een half uurtje buiten bent. Onze Ros beiaard kamer is een heel leuke gezinsroom, maar iedereen kan er in terecht!

Room #5

Game of Stones

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 15 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Hou je van een stevige uitdaging? Dan is deze escape room echt iets voor jou. De combinatie van geweldige puzzels met een fantastisch decor maken van deze kamer een echte lekkernij voor escape fans! Geen nood, je hoeft de serie niet gezien te hebben om deze kamer te kunnen spelen. ​Legende: De 4 koninkrijken zijn in gevaar. De lange, donkere winter is in aantocht en hij zal jaren, zoniet decennia lang aanslepen. En wanneer de zon ondergaat, zal de dood opstaan! Volgens een oude voorspelling kan deze donkere winter enkel overwonnen worden door alle krachten te verenigen. Maar er is geen vrede in het koninkrijk. Vetes en oorlogen putten de landen uit. Nog volgens deze voorspelling, kan enkel de echte koning de 4 koninkrijken weer samenbrengen. Dit kan door de symbolen van deze koninkrijken te verzamelen. Niemand weet waar ze zijn, ze zijn lang geleden verloren gegaan. Maar de goden zijn jullie goed gezind. Ze hebben jullie naar het heiligdom gebracht waar de symbolen te vinden zijn. Volgens de legende kan een mens maar 60 minuten verblijven in het heiligdom, anders slaat de gekheid toe! Vind de symbolen, verenig de koninkrijken en red de mensheid!

Room #6

Casa de dinero VR game

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 5 spelers
60 min

Samen met El profesor moeten jullie op zoek naar het goud. Een teamgenoot draagt een VR-bril om zo een heel andere realiteit waar te nemen, maar ontbreekt de informatie om ermee aan de slag te gaan. Werk samen als team en kraak de kluis!

Room #7

Escape@Home

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Op zoek naar een spannende escape-ervaring bij jullie thuis? Dan biedt Hintlabyrinth misschien wel de juiste oplossing met hun hoogtechnologische escape cubes. De box wordt geleverd bij jullie thuis en na een korte uitleg is het helemaal aan jullie. Jij en je team worden meegezogen in één van de twee thema's. Slagen jullie erin de boxen binnen de 60' te kraken?

Beoordelingen

(29 reviews)

Supertof
Geschreven door Helena de Groot op 26/5/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The chocolate factory

Het super leuk om met mijn vriendinnen te doen!

Antwoord van de eigenaar Hallo, Bedankt voor je feedback! Het doet ons plezier dat onze vernieuwde kamer een 10 krijgt! Mvg, Team Hintlabyrinth


Top escape room
Geschreven door Stefanie op 19/5/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Mad Scientist

Wij speelden deze week de Mad Scientist. Top kamer met veel leuke puzzels. Het zit goed in elkaar. Dikke aanrader.
We werden goed ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. Wij komen zeker terug.

Antwoord van de eigenaar Beste, Hartelijk dank voor je review. Super dat jullie het leuk vonden. Tot snel! Mvg, Team Hintlabyrinth


The secret agent @ Hintlabyrinth
Geschreven door Jonas Vanhooimissen op 10/5/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Secret Agent

We speelden afgelopen weekend 'the secret agent' room met 4 personen. We werden hartelijk ontvangen en kregen een goede uitleg. Er speelde een filmpje af in de kamer voor het spel begon, en dat is altijd leuk meegenomen.
Het is geen grote kamer, maar wel leuk ingericht in het thema. Puzzels passen goed bij het verhaal. Het is een kamer waar veel subtiele hints verborgen zitten, maar je moet ze zien natuurlijk ;-)
We hebben ons heel goed geamuseerd en met nog anderhalve minuut op de klok zijn we buiten geraakt. Was onze tweede ervaring bij Hintlabyrinth. Waarschijnlijk zullen we hier op termijn wel het hele aanbod komen spelen. Aanrader!

Antwoord van de eigenaar Hallo, Bedankt voor je uitgebreide feedback, dat doet ons heel veel plezier! Mvg, Team Hintlabyrinth


Fijne beleving
Geschreven door Kriene op 12/3/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Escape@Home

Met 2 koppels de escapeboxen thuis gespeeld. Heel leuke variatie op een vaste escaperoom. We speelden de beide boxen na elkaar en beleefden een fijne namiddag!


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door World Record Escape Rooms in 24h op 20/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Secret Agent

Zeer leuke en ruime kamer. Het thema was een iets minder origineel gegeven, wel was het decoratief goed uitgewerkt. Zeker ook bepaalde puzzels waren hier zeer origineel. We hebben als groep even vastgezeten in deze kamer, maar uiteindelijk zijn we wel succesvol kunnen ontsnappen.De ontvangst was hier zeer optimaal, heel vriendelijke uitbater. De locatie is ook een pluspunt, deze is zeer goed bereikbaar. Ik zou deze kamer aanraden aan personen met een zeker escape room ervaring, want het is zeker niet de makkelijkste kamer.

Antwoord van de eigenaar Hallo, Bedankt voor je feedback! Mvg, Team Hintlabyrinth


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door World Record Escape Rooms in 24h op 20/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Mad Scientist

Thematisch een bekend gegeven, wel was dit weer zeer goed uitgewerkt. Leuke inkleding en de puzzels waren zeer innovatief. Hier moest je niet enkel slim zijn, ook behendigheid speelde een grote factor. Zo hebben we even vastgezeten op bepaalde puzzels. Leuke gadgets aanwezig en er werd op bepaalde momenten ook een sfeer gecreëerd waardoor je toch een zekere aandachtigheid kreeg, zeker niet voor angsthazen. Verder moesten we voor sommige puzzels wel even zoeken, maar we zijn er uiteindelijk toch uitgeraakt. Zeker een aanrader voor mensen met al enkele escape room ervaringen achter de rug.

Antwoord van de eigenaar Hallo, Bedankt voor deze leuke feedback! Het doet ons plezier te lezen dat jullie het een fijne ervaring vonden. Mvg, Team Hintlabyrinth


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door World Record Escape Rooms in 24h op 20/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The chocolate factory

Deze kamer is qua thema ook zeer goed bekend in de escape room wereld. De decoratie was ook hier weer zeer goed uitgewerkt. Leuke accessoires in de kamer die deel uitmaakte van de puzzel waren aanwezig en deze moesten gezocht worden in de gehele kamer. Deze kamer ging redelijk vlot voor ons team en hebben ons hier ook zeer goed geamuseerd. Zeker aan te raden voor zowel beginners als gevorderden.

Antwoord van de eigenaar Hallo, Bedankt voor je positieve bijdrage! Mvg, team Hintlabyrinth


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door World Record Escape Rooms in 24h op 20/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

In deze kamer hebben we officieel het wereldrecord ‘Meeste escape rooms gespeeld in 24h’ verbroken. De kamer zelf was zeer leuk qua thema, het paste perfect bij de locatie en geschiedenis van Dendermonde. De puzzels zelf in de kamer waren niet super moeilijk, daardoor hebben we hier toch ook een zeer goede tijd kunnen neerzetten. Ik kan deze kamer aanraden aan iedereen dat van geschiedenis houdt en zeker beginners gaan hier hun eerste stapjes in de escape room wereld kunnen zetten.


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door World Record Escape Rooms in 24h op 20/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Game of Stones

Thematisch en decoratief één van de beste kamers die ik al gespeeld heb. Zeker als fan van Game of Thrones kan dit zeker tellen als ‘must do’ escape room. Decoratie was perfect afgewerkt en leuke verwijzingen naar de serie werden vermeld. De puzzels waren ook heel goed uitgewerkt, waarin de puzzels uiteindelijk leiden tot één grote eindpuzzel die het verhaal perfect afsloot. Dit was wel niet de makkelijkste kamer, waardoor ik deze zou aanraden voor mensen met toch al enkele escape room ervaring.

Antwoord van de eigenaar Beste, Bedankt voor deze leuke feedback! Mvg, Team hintlabyrinth


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door Rob Van Esser op 14/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Game of Stones

Thematisch en decoratief één van de beste kamers die ik al gespeeld heb. Zeker als fan van Game of Thrones kan dit zeker tellen als ‘must do’ escape room. Decoratie was perfect afgewerkt en leuke verwijzingen naar de serie werden vermeld. De puzzels waren ook heel goed uitgewerkt, waarin de puzzels uiteindelijk leiden tot één grote eindpuzzel die het verhaal perfect afsloot. Dit was wel niet de makkelijkste kamer, waardoor ik deze zou aanraden voor mensen met toch al enkele escape room ervaring.


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door Rob Van Esser op 14/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

In deze kamer hebben we officieel het wereldrecord ‘Meeste escape rooms gespeeld in 24h’ verbroken. De kamer zelf was zeer leuk qua thema, het paste perfect bij de locatie en geschiedenis van Dendermonde. De puzzels zelf in de kamer waren niet super moeilijk, daardoor hebben we hier toch ook een zeer goede tijd kunnen neerzetten. Ik kan deze kamer aanraden aan iedereen dat van geschiedenis houdt en zeker beginners gaan hier hun eerste stapjes in de escape room wereld kunnen zetten.


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door Rob Van Esser op 14/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The chocolate factory

Deze kamer is qua thema ook zeer goed bekend in de escape room wereld. De decoratie was ook hier weer zeer goed uitgewerkt. Leuke accessoires in de kamer die deel uitmaakte van de puzzel waren aanwezig en deze moesten gezocht worden in de gehele kamer. Deze kamer ging redelijk vlot voor ons team en hebben ons hier ook zeer goed geamuseerd. Zeker aan te raden voor zowel beginners als gevorderden.


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door Rob Van Esser op 14/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Mad Scientist

Thematisch een bekend gegeven, wel was dit weer zeer goed uitgewerkt. Leuke inkleding en de puzzels waren zeer innovatief. Hier moest je niet enkel slim zijn, ook behendigheid speelde een grote factor. Zo hebben we even vastgezeten op bepaalde puzzels. Leuke gadgets aanwezig en er werd op bepaalde momenten ook een sfeer gecreëerd waardoor je toch een zekere aandachtigheid kreeg, zeker niet voor angsthazen. Verder moesten we voor sommige puzzels wel even zoeken, maar we zijn er uiteindelijk toch uitgeraakt. Zeker een aanrader voor mensen met al enkele escape room ervaringen achter de rug.


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door Rob Van Esser op 14/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Secret Agent

Zeer leuke en ruime kamer. Het thema was een iets minder origineel gegeven, wel was het decoratief goed uitgewerkt. Zeker ook bepaalde puzzels waren hier zeer origineel. We hebben als groep even vastgezeten in deze kamer, maar uiteindelijk zijn we wel succesvol kunnen ontsnappen.De ontvangst was hier zeer optimaal, heel vriendelijke uitbater. De locatie is ook een pluspunt, deze is zeer goed bereikbaar. Ik zou deze kamer aanraden aan personen met een zeker escape room ervaring, want het is zeker niet de makkelijkste kamer.


Origineel, maar matig
Geschreven door Bert op 12/5/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

We werden goed onthaald en begonnen met vertrouwen aan dit avontuur. We hebben ondertussen al verschillende kamers gedaan met onze kinderen, maar bij het eerste raadsel zaten we al vast. We wisten wat er ongeveer verwacht werd, hoe je waarschijnlijk aan de oplossing kon komen, maar ik vond het uiteindelijk toch bij de haren getrokken. Na het eerste raadsel waar we lang op vast zaten vlogen we eigenlijk door de hele kamer. Tot we aan de laatste puzzel kwamen. We hadden nog een kwartier en hadden het gevoel dat het de laatste was (wat achteraf ook bleek) maar toch kwam er zonder vragen al heel snel een tip. We zijn express niet gaan kijken en zelfs na 5 extra pings die aanduiden dat er tips kwamen (onze kinderen kwamen melden dat er foto's op het scherm verschenen) gingen we nog niet kijken. Enkele minuten later hadden we het en hadden we iets in handen waarmee we afvroegen wat ermee te doen. Bleek dat hun belangrijkste relikwie defect was en dat hiermee dus het spel afgelopen was. De kinderen waren wel enthousiast, maar voor ons was dit eerder teleurstellend. Dit was de 3e kamer ooit die we hier gedaan hebben en in elke kamer was er iets defect of niet in orde.


Leuk met de kids als ze beetje tegen horror kunnen
Geschreven door Bert op 12/5/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Mad Scientist

Met de kinderen van 6 en 8 begonnen aan de kamer. Alles was in orde, maar niet het mega-wauw gevoel dat we elders wel al gehad hebben. We vonden dat de kamer er al een beetje oud begon uit te zien, maar dan niet op de bedoelde manier. Ook niet bevorderlijk als je een code ergens moet aflezen en achteraf blijkt deze zo hard afgeschenen te zijn dat het niet meer leesbaar was. Via een tip kwamen we er wel, maar dat was dus niet de bedoeling. Ons wel geamuseerd, maar een kleine opfrisbeurt zo zeker mogen.


Secret agent
Geschreven door Luna op 2/1/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Secret Agent

We zijn met een vriendengroep geweest. Dit is de eerste escape room die we deden en we hebben ons goed geamuseerd. We werden vriendelijk onthaalt. Het decor was leuk, maar ik vind toch dat het thema nog meer uitgediept mag worden en er nog wat decoratie bij mag. Er was veel variatie in soorten puzzels en ze waren uitdagend (We hadden geregeld een tip nodig) het enige minpuntje was dat de allerlaatste puzzel heel gevoelig was om alles op exact de juiste plaats te leggen, waardoor we eigenlijk niet 'officieel' ontsnapt waren. Ik vond het een heel fijne ervaring en we willen zeker nog eens terugkomen om een van de andere rooms te proberen.


Combi-deal Ros beiaard - Willy Wonka
Geschreven door Vincent op 4/7/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

Als je bij Hintlabyrinth 2 kamers na elkaar speelt krijg je een combi prijs van 35€ pp, wat zeer mooi meegenomen is.
Beide kamers zeer verschillend. Beide ook veel elektronische puzzels. In de Ros beiaard zelfs geen cijfersloten als ik me niet vergis.
Wonka niet ontsnapt - Ros Beiaard wel.
Zeer leuke ervaring. Binnenkort nog eens profiteren van deze promo :-)


Spannende klassieker
Geschreven door Alexander R. op 17/6/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Secret Agent

Een' secret agent' kamer kan je op vele plaatsen vinden maar het leuke is dat ze telkens zo verschillend zijn. Ook hier in Dendermonde weer enkele leuke en verrassende puzzels tegengekomen. Verhaallijn zit goed in elkaar. Mix van klassieke en mechanische puzzels.
Leuk!


Game of Stones , WoW ????
Geschreven door Jonas op 15/6/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Game of Stones

Net wat je van een uitstekende escape room verwacht! Mooi ingericht, professionele puzzels, alles elektronisch!
Met deze room hebben ze een pareltje in de escape wereld ontwikkeld. Niet de makkelijkste, wel onze beste ervaring (tiental gespeeld) helaas net niet ontsnapt.. Eentje voor gevorderden.


Top avondje met de vriendinnen!
Geschreven door Sigi op 1/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

Zeer leuke room met enkele verrassende elementen. Geen cijfersloten, altijd een leuk gegeven. Hier moet een artistiek schilder aan het werk geweest zijn. Zeer aangename ontvangst. Prijs kwaliteit zeer ok!


Matige afwerking, wel leuk
Geschreven door Tom op 16/4/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
2.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

De eerste puzzel leek ons een beetje vergezocht. Ook geen duidelijke aanwijzingen wat je er moest doen. Zonder tips kan je dit volgens mij niet. De puzzels erna waren beter.
Jammer dat er enkele technische mankementen waren en we ergens een stekker moesten uittrekken omdat er iets niet werkte. Overal waren stekkers van de installatie te zien. Qua afwerking en sfeer was het een tegenvaller. Je ziet duidelijk dat het enkele omgebouwde kantoortjes zijn.
Niet al te moeilijk na de eerste opdracht.


Escapen in Dendermonde
Geschreven door Els op 15/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The chocolate factory

Na 2 escaperooms in Mechelen te hebben gedaan kreeg ik voor mijn verjaardag een escape cadeau in de srad waar ik geboren ben. Dus wij weg.
Onthaal was vriendelijk. Kamer was niet wauw, doordat je buiten kon zien had ik ook niet het gevoel dat ik echt oogesloten zat.
Puzzels waren zeer leuk om te doen. Er werden tios gegeven wanneer we vastzaten.
We zijn op tijd knn ontsnappen. Maar er waren ook twee foutjes in het spel geslopen waardoor er wat verwarring ontstond. En wat jammer en minder priffessioneel overkwam.
Maar al bij al wel een leuke ervaring. We komen ws wel nog eens terug!


Maffe "tist"
Geschreven door Gee Bee op 25/2/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Mad Scientist

Eerste keer escaperoom gespeeld samen met collega's. Ideaal als "mini-teambuilding". Samenwerken is één van de sleutels tot de oplossing. The Mad Scientist heeft gelukkig geen experimenten op ons kunnen uitvoeren. Super vriendelijke dames die ons warm onthaald hebben en ons voorzien hebben van de nodige begeleiding. Absolute aanrader! De andere kamers staan nog op mijn to-do lijstje.


Super toffe eerste ervaring!
Geschreven door Soetkin op 27/4/2016

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Secret Agent

Het was onze eerste keer in een escape room. Fijne ontvangst en spannende opbouw om te starten. Kei toffe indeling en keuze van kamer, de puzzels zijn super inventief in elkaar gestoken, de tijd vloog vooruit! Zeker een aanrader!


Unieke ervaring
Geschreven door Ken op 27/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Secret Agent

Schitterend concept dat je 1 uur in volle spanning houdt. Het uur vliegt dan ook voorbij alsof het niets is. De inkleding, omkadering en inhoud maken er een unieke ervaring van die je absoluut niet mag missen. Binnenkort bezoeken we de 2de room!


fantastisch ervaring!
Geschreven door Ellen Van Den Bossche op 27/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Secret Agent

Bij elke kamer word je perfect ingeleid met enkele tips om de puzzels zo snel mogelijk te beëindigen. Tijdens beide spellen krijg je op tijd feedback indien je ergens vast of op het verkeerde spoor zit. Persoonlijk was ik bij de eerste kamer er niet uitgeraakt maar in de tweede kamer dan weer wel. Ze hebben beiden een goede balans van breinbrekers en logische puzzels.


Mad Scientist was mad ;) en maf!
Geschreven door Marie op 27/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Mad Scientist

Absolute topper voor een game room! Supervriendelyke en aangename mensen die dit organiseren. De Mad Scientist was een leuke ervaring, spanning ten top en continu nieuwe dingen te ontdekken. Het daagt je, mentaal, fysiek en emotioneel uit! Ik ben absoluut fan! ;)


60 minuten adrenaline
Geschreven door Serge Wielandts op 3/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Secret Agent

Dit was onze eerste ervaring, we kunnen dus niet vergelijken. We hadden onze 2 kinderen mee, 10 en 14 jaar. Dit was heel goed meegevallen en heel leuk voor hen. De kamer was niet waw maar de opbouw van het spel zat zeer goed in mekaar en de hints die je kreeg waren goed getimed en zorgden mee voor 60 razendspannende minuten. Dankzij de hints valt het spel nooit stil maar het blijft een race tegen de klok.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.5

Onthaal
4.8
Decor
4.4
Puzzels
4.5
Waw-factor
4.2

Ontspanningsruimte
Hintlabyrinth organiseert heuse kids escape parties. Na het spel kunnen jullie gezellig samen genieten van donuts of taart in onze zaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Parking
Hintlabyrinth beschikt over een zeer ruime gratis privé parking.

Vergaderruimte
Zelf beschikken we over een vergaderruimte tot 15 personen. Deze is geschikt voor kleinschalige meetings. Ook onze kids parties gaan hier door.

Drinkgelegenheid
Een aparte bar hebben we niet. Maar afhankelijk van je wensen kan je wel terecht in onze vergaderzaal. Daar is een drankje wel mogelijk.

TELEFOON
+32 494 29 29 97
E-MAIL
info@hintlabyrinth.be