Next Level Games

4.8
ADRES
Sint-Niklaasstraat 27A,
9000 Gent

TELEFOON
+32 469 24 25 24

E-MAIL
hello@nextlevelgames.be

WEBSITE
Bezoek website

ONTDEK NEXT LEVEL
Next Level is meer dan een escape room. Het is ook een Virtual Reality entertainment center waar je 2 soorten VR kan spelen. Ze beschikken over VR backpacks en VR booths, bij de backpacks kan je vrij rondlopen binnen een bepaald veld en bij de booths heb je beperkte bewegingsruimte en verplaats je jezelf door middel van teleportatie. Bij beide soorten VR heb je de keuze om virtual reality escape rooms te spelen, iets next level cool! In deze escape rooms staat teamwork centraal, perfect dus voor een uitje met familie of vrienden of voor een teambuilding.   Indien VR niet je ding is ben je bij Next Level ook altijd welkom om te komen bijlwerpen! Ze beschikken over 3 bijlwerpvelden die elk gebruik maken van een projectie. Met behulp van deze projectie heb je de mogelijkheid om een 7-tal mini-games te spelen tijdens je bijlwerp sessie.   Na je activiteit nog iets drinken? Dat kan zeker! Kom eens langs bij de bar en drink nog gezellig een drankje in hun leuke zeteltjes! Neem gerust contact met hun op en ze zullen zo snel mogelijk antwoorden!
Partners Partner van Escape Games Belgium Ontspanningsruimte Parking De dichtstbijzijnde betalende parking is: Center parking, Korte Meer of Parking Sint-Michiels. Ook is hun filiaal heel makkelijk te bereiken met openbaar vervoer (tram 2 & 1) Vergaderruimte Drinkgelegenheid
Room #1

18 VR ESCAPEGAMES!

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
1 - 12 spelers
60 min

Next Level beschikt momenteel over 18 verschillende escape rooms. Bij de VR backpacks heb je de keuze uit 7 VR escape rooms: Runaway Train, Pirates plague, Manor of escape, Time Travel Paradox, Dragon Tower, Depth of Osiris en Spacestation Tiberia. Elke escape room is compleet verschillend en er is voor ieder wat wils! Bij de VR boots beschikt Next Level over 11 VR escape rooms. Ook bij deze is er voor ieder wat wils, hou je van horror? Of zit je liever in een sprookje? Het kan allemaal! Hierbij heb je de keuze uit: House of Fear, House of fear: Cursed souls, Survival, Signal Lost, Sanctum, The Prison, Mission Sigma, Cyberpunk, Christmas, Chernobyl en Alice in Wonderland.

Room #2

De Artevelde brouwerij

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
70 min

In onze eerste escape room brengen we jou naar een klein Middeleeuws stukje Gent dat werd opgegraven waar je samen met je medespelers de rol vervuld van grafrovers. Er werd namelijk een oud Artevelde café ontdekt in de reeds opgegraven straten. Oude teksten vertellen over de oude originele Artevelde bierrecepten die in de verborgen brouwerij zouden te vinden zijn. Jullie worden ingehuurd door een bewaker van de archeologische site en hij wil dat je dit eeuwenoud bierrecept tracht te stelen. Het moet ten alle tijde teruggevonden worden. Waarom? Je kan er steenrijk door worden! Geen tijd te verliezen, want binnen 70 minuten is de wissel van de bewakers! Deze escape room vloeit voort uit een samenwerking tussen Next Level Games en Artevelde microbrouwerij!

Beoordelingen

(3 reviews)

Brouwers opgelet!
Geschreven door Patricia Vercruysse op 31/3/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: De Artevelde brouwerij

Zeer fijne escaperoom.
We deden er al enkele, maar deze is echt zeer mooi en zit fantastisch in elkaar. Je blijft echt de hele tijd in het brouwthema en als bierliefhebbers vonden wij dit super.
Goeie samenwerking is noodzakelijk en je hoeft echt geen bolleboos te zijn.
Wij hadden helaas een minuutje tekort om er uit te geraken.
Maar toch een aanrader! Top activiteit!


Awesome!
Geschreven door Saar op 22/11/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: De Artevelde brouwerij

Ik keek al lang uit naar de bierbrouwerij escape room, echt een super leuk concept. Ben er met vrienden naartoe geweest die niet zoveel escaperooms hadden gedaan als mij maar ze waren gamers dus het was super leuk :)
Het decor en de soorten puzzels waren echt supergoed gekozen en in thema, geen onnodig vele cijfersloten en dergelijke, echt toffe actieve en creatieve puzzels. Zeer van genoten!
Moesten er geen twee vrienden ziek zijn geweest waren we er misschien net uit geraakt :)


Echte aanrader!
Geschreven door Lotte Beerlandt op 15/3/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: 18 VR ESCAPEGAMES!

Ik kwam de VR booth escape room: The Prison spelen. De begeleiders waren heel erg vriendelijk en hielpen waar nodig, ook gaven ze de nodige uitleg zodat er geen extra vragen meer waren. Het spelen was erg fijn! Het is een heel ander gevoel dan een real life escape room! Zeker de moeite waard


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.8

Onthaal
4.7
Decor
4.7
Puzzels
4.7
Waw-factor
5.0

Ontspanningsruimte

Parking
De dichtstbijzijnde betalende parking is: Center parking, Korte Meer of Parking Sint-Michiels. Ook is hun filiaal heel makkelijk te bereiken met openbaar vervoer (tram 2 & 1)

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32 469 24 25 24
E-MAIL
hello@nextlevelgames.be