ADRES
-,
Mobiele escape game
Met één iPad in de hand per team gaan jullie langs de leukste plaatsen in Gent of Oostende om het mysterie te ontrafelen. Elk raadsel die wordt opgelost levert jullie punten op. Vanaf 6 personen strijden jullie in 2 teams (of meerdere) om de hoogste score te behalen.  Dit AR-(Augmented Reality) stadsspel duurt 2 uur kan gespeeld worden vanaf 4 personen tot meer dan 100 personen! Let op! Spel is alleen te spelen in het Nederlands! Pay attention! Game can only be played in Dutch! Faites attention! Le jeu ne peut être joué qu'en néerlandais!    
Room #1

Gent Neuzekesoorlog

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
4 - 100 spelers
120 min

Cuberdons zijn een typische Gentse snoep en worden omwille van hun vorm in de volksmond “neuzekes” genoemd. Ze worden onder andere verkocht op de Groentenmarkt. Daar staan 2 kraampjes quasi naast elkaar en dat zorgt wel al eens voor een relletje. De neuzekesverkopers Ronny en Karel proberen namelijk elkaars klanten af te snoepen! Het gaat zelfs zo ver dat er af en toe ook wel eens klappen worden uitgedeeld. Men spreek in Gent dan ook van een heuse “Neuzekesoorlog”. De gemoederen leken bedaard tot Ronny enkele weken geleden ontdekte dat zijn voorraad neuzekes verdwenen was! Daarom doet hij een algemene oproep om hem te helpen bij de zoektocht naar de neuzekes! Hij heeft jullie hulp nodig om zijn Neuzekesvoorraad terug te vinden!

Room #2

Oostende 'From Ostend with Love'

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
4 - 100 spelers
120 min

In 1978 bestond het kursaal van Oostende 25 jaar en dat werd gevierd met een heus casinofestival die internationaal geprezen werd. In het bijhorende pokertornooi kwamen de beste spelers van over gans de wereld samen om te strijden voor de hoofdprijs. De Amerikaan Dan Cooper won maar slechts enkele uren na zijn overwinning kwam het uit dat hij het spel had gesaboteerd. Natuurlijk was hij al met de noorderzon verdwenen. Jullie opdracht is om Dan Cooper en het geld op te sporen binnen de 2 uur! Veel succes!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling