ADRES
Langevelde 1c,
9240 Zele
Out Of Limits in outdoor en teambuildingactiviteiten voor groot en klein. Sinds kort biedt het ook indooractiviteiten aan waaronder het ontsnappen uit een super spannende escape room!
De naam Out Of Limits zelf zegt voldoende: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ze zijn gespecialiseerd aan het op maat aanbieden van een waaier aan activiteiten voor bijvoorbeeld scholen, teambuildings, vrijgezellen of verjaardagsfeestjes. Dus indien je het wenst kan je het ontsnappen uit een escape room combineren met nog andere spellen.
Room #1

The Operation Red

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Dit compleet uitgerust commandocenter staat in quarantaine omdat er van hieruit aanslagen voorbereid werden. Het gecodeerde beveiligingssysteem werd echter gehackt en 3 wereldsteden dreigen van de kaart geveegd te worden. De klok tikt ...

Room #2

die Tiroler hütte

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Onze deelnemers beklimmen één van de hoogste bergtoppen in Oostenrijk maar worden overvallen door een sneeuwstorm. Ze vinden uiteindelijk onderdak in een ondergesneeuwde skihut. Er is groot lawinegevaar door de massale sneeuwval en al vlug wordt de hut volledig afgesneden en bedolven onder een metersdik sneeuwtapijt. Zonder levensmiddelen, en met de snijdende vrieskou, begint de tijd te dringen…

Beoordelingen

(4 reviews)

Verjaardags-escape met de kids
Geschreven door Marc op 1/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Heel leuk! ik wist eerlijk gezegd niet wat mij overkwam en gelukkig waren dit kids wel bijster sterk in het ontdekken van tips die er toe leidde dat we verder geraakten. Begeleiding was heel, heel goed.
Eerlijk gezegd, voor mij persoonlijk was het de eerste keer dat ik dit meemaakte en kwam wat overwelmend over, maar samen met de kinderen er van genoten en mede dankzij hun medewerking en inzicht toch buiten geraakt. Teamevent ten top!
En ja we zijn binnen een goede tijd naar buiten geraakt, maar het heeft wel wat hersenkronkels gekost.
Heel fijne namiddag, heel fijn cadeau.
Dank je wel Thomas, Elke, Philip, Liesbeth, Lorenz, Nora en mijn Yvetje. xxx
Een aanrader.
Eén verbeterpuntje... de onthaal/koffieruimte zou moeten aangepakt worden...
Concept: héél tof en leuk... goed doordachte opdrachten. Logica : ++++. Begeleiding: ++++


Escaperoom met de kinderen (7 personen)
Geschreven door Eddy Appelmans op 8/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Het was onze tweede escape room die we samen deden. Enkele maanden geleden hadden we er ergens al eentje gedaan en buiten geraakt met nog 1 sec over :)
Dus vandaag moesten we beter doen. Aangekomen in Zele werden we hartelijk ontvangen.
De briefing die we kregen was duidelijk en nu hop naar het veldwerk. We werden naar onze startplaats geleid en plots klonk in de micro start en we konden er aan beginnen. We hadden ons blijkbaar goed georganiseerd en redelijk snel konden we naar de volgende opgave. Alles stak goed in elkaar en we kwamen stapje per stapje dichter bij onze uitgang. Plots kwam er een bericht dat we bezig waren een toptijd aan het neerzetten waren.
We hebben dan toch na een tijd van 52min 19 sec de deur open gekregen.
Achteraf bij een drankje nog even bijgepraat en terug de kamer in waar alles uitgelegd werd wat de oplossingen waren en waar we foutjes gemaakt hadden.
We hebben er van genoten en raden deze zeker aan om eens te komen doen.


Teambuilding met 7 vriendinnen
Geschreven door Carol jansegers op 17/9/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Fantastische ervaring om elkaars talenten te ontdekken en te exploiteren in een spannende zoektocht naar de uitgang. Teambuilding op een hoger niveau.
Bedankt voor de fijne namiddag!


Een spannende boswandeling!
Geschreven door Thomas op 20/12/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Het onthaal was heel hartelijk, we werden meteen naar een gezellige ruimte gebracht om een korte briefing te krijgen over het verloop. Na de room wordt er uitvoerig tijd genomen om de logica (en vooral gemiste tips) te overlopen en kan er worden nagepraat bij een gratis drankje. De Polaroid-foto is een extra toets, die perfect in het kader past! Het decor van de room is heel gedetailleerd uitgewerkt. Zodra je je in de room begeeft, waan je je meteen in een bos/jacht-omgeving en vergeet je dat je je eigenlijk in een industriële zone begeeft. De sfeer van het onderwerp zit meteen goed! De puzzels volgen elkaar in een snel tempo op, waarbij de moeilijkheidsgraad gestaag omhoog gaat. Hierbij is er ook de aangename variatie tussen denk- & praktijkpuzzels, die meer fysieke handelingen vereisen. We zijn er - nipt - in geslaagd om de room met succes af te ronden en achteraf hadden we allemaal een euforisch gevoel. De uitdaging in deze room is zeer groot & het tijdsbestek is zeer scherp, waardoor je puzzel-skills & vooral efficiëntie in communicatie enorm getest worden. Een aanrader van een escape game, met een heel leuk thema!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
5

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid