ADRESSE
Langevelde 1c,
9240 Zele

TELEPHONE
+32 495 67 71 87

E-MAIL
info@outoflimits.be

Chez Out Of Limits, vous pouvez faire des activités de plein air et de teambuilding. Il y en a pour tous les goûts, des plus petits aux plus grands!
Nous vous proposons une offre complète adaptée à vos besoins.
Room #1

The Operation Red

Accessibilité
Accessible en fauteuil roulant
Langues
Français
Néerlandais
Anglais
+ 16 ans
4 - 6 joueurs
60 min(s)

Ce centre de commandement entièrement équipé est en quarantaine car les attaques ont été préparées d'ici. Cependant, le système de sécurité crypté a été hacké et 3 villes du monde risquent d'être rayées de la carte.

Room #2

die Tiroler hütte

Accessibilité
Accessible en fauteuil roulant
Langues
Français
Néerlandais
Anglais
+ 16 ans
4 - 6 joueurs
60 min(s)

Nos participants escaladent l'un des plus hauts sommets d'Autriche mais sont pris dans un blizzard. Ils finissent par trouver un abri dans une cabane de ski couverte de neige. Le danger d'avalanche est grand en raison des chutes de neige massives et bientôt la cabane est complètement isolée et ensevelie sous un tapis de neige. Sans nourriture, et avec le froid glacial, le temps presse...

Revues

(4 revues)

Verjaardags-escape met de kids
Écrit par Marc le 1/1/2018

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Heel leuk! ik wist eerlijk gezegd niet wat mij overkwam en gelukkig waren dit kids wel bijster sterk in het ontdekken van tips die er toe leidde dat we verder geraakten. Begeleiding was heel, heel goed.
Eerlijk gezegd, voor mij persoonlijk was het de eerste keer dat ik dit meemaakte en kwam wat overwelmend over, maar samen met de kinderen er van genoten en mede dankzij hun medewerking en inzicht toch buiten geraakt. Teamevent ten top!
En ja we zijn binnen een goede tijd naar buiten geraakt, maar het heeft wel wat hersenkronkels gekost.
Heel fijne namiddag, heel fijn cadeau.
Dank je wel Thomas, Elke, Philip, Liesbeth, Lorenz, Nora en mijn Yvetje. xxx
Een aanrader.
Eén verbeterpuntje... de onthaal/koffieruimte zou moeten aangepakt worden...
Concept: héél tof en leuk... goed doordachte opdrachten. Logica : ++++. Begeleiding: ++++


Escaperoom met de kinderen (7 personen)
Écrit par Eddy Appelmans le 8/10/2017

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Het was onze tweede escape room die we samen deden. Enkele maanden geleden hadden we er ergens al eentje gedaan en buiten geraakt met nog 1 sec over :)
Dus vandaag moesten we beter doen. Aangekomen in Zele werden we hartelijk ontvangen.
De briefing die we kregen was duidelijk en nu hop naar het veldwerk. We werden naar onze startplaats geleid en plots klonk in de micro start en we konden er aan beginnen. We hadden ons blijkbaar goed georganiseerd en redelijk snel konden we naar de volgende opgave. Alles stak goed in elkaar en we kwamen stapje per stapje dichter bij onze uitgang. Plots kwam er een bericht dat we bezig waren een toptijd aan het neerzetten waren.
We hebben dan toch na een tijd van 52min 19 sec de deur open gekregen.
Achteraf bij een drankje nog even bijgepraat en terug de kamer in waar alles uitgelegd werd wat de oplossingen waren en waar we foutjes gemaakt hadden.
We hebben er van genoten en raden deze zeker aan om eens te komen doen.


Teambuilding met 7 vriendinnen
Écrit par Carol jansegers le 17/9/2017

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Fantastische ervaring om elkaars talenten te ontdekken en te exploiteren in een spannende zoektocht naar de uitgang. Teambuilding op een hoger niveau.
Bedankt voor de fijne namiddag!


Een spannende boswandeling!
Écrit par Thomas le 20/12/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Hunting Room

Het onthaal was heel hartelijk, we werden meteen naar een gezellige ruimte gebracht om een korte briefing te krijgen over het verloop. Na de room wordt er uitvoerig tijd genomen om de logica (en vooral gemiste tips) te overlopen en kan er worden nagepraat bij een gratis drankje. De Polaroid-foto is een extra toets, die perfect in het kader past! Het decor van de room is heel gedetailleerd uitgewerkt. Zodra je je in de room begeeft, waan je je meteen in een bos/jacht-omgeving en vergeet je dat je je eigenlijk in een industriële zone begeeft. De sfeer van het onderwerp zit meteen goed! De puzzels volgen elkaar in een snel tempo op, waarbij de moeilijkheidsgraad gestaag omhoog gaat. Hierbij is er ook de aangename variatie tussen denk- & praktijkpuzzels, die meer fysieke handelingen vereisen. We zijn er - nipt - in geslaagd om de room met succes af te ronden en achteraf hadden we allemaal een euforisch gevoel. De uitdaging in deze room is zeer groot & het tijdsbestek is zeer scherp, waardoor je puzzel-skills & vooral efficiëntie in communicatie enorm getest worden. Een aanrader van een escape game, met een heel leuk thema!


X
Tenez-moi informé des nouveaux escape games, des rabais, des concours, etc.
Nous vous demandons votre adresse e-mail pour éviter les fausses critiques. Nous ne transmettrons jamais cette information à des tiers. Nous le promettons !

Note moyenne
5

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Espace détente

Parking

Salle de conférence

Boissons

TELEPHONE
+32 495 67 71 87
E-MAIL
info@outoflimits.be