ADRES
Marktstraat 65,
9990 Maldegem

TELEFOON
+32 (0)50 11 08 51

E-MAIL
info@lockdown65.be

WEBSITE
Bezoek website

De allereerste escaperoom in Maldegem waar jong en oud terecht kan voor flinke dosis spanning en avontuur. Bekijk zeker ook de formules die ze aanbieden aan groepen of teambuildings. Ga (na afspraak!) de uitdaging aan in hartje Maldegem!  
Partners Partner van Escape Games Belgium Parking Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Gelieve er wel rekening mee te houden dat het pand zich in een blauwe zone bevindt en gebruik van parkeerschijf verplicht is. Vergaderruimte Er is een polyvalente zaal aanwezig in het pand die samen met de escape room(s) geboekt kunnen worden voor familiefeesten, verjaardagsfeestjes, team building, ... (zie formules op de website) Drinkgelegenheid Lockdown 65 wordt uitgebaat samen met een eethuis (Buffet Odette) waar het mogelijk is om tijdens de openingsuren voor of na het escapen iets te eten of drinken. Voor grote groepen kan eventueel buiten de openingsuren iets voorzien worden.
Room #1

Back to Chernobyl

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
60 min

26 april 1986, In de kerncentrale van Tsjernobyl, ten noorden van de stad Pripjat in Oekraïne slaat het noodlot toe. Wat een routine veiligheidstest moest zijn leidt tot de grootste kernramp ooit als één van de reactoren midden in de nacht explodeert. Volg de sporen en los alle raadsels op met jouw groep in een reis 34 jaar terug in de tijd en help deze ramp voorkomen.

Room #2

KidsEscape: Jungle Safari

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 6 jaar
2 - 10 spelers
60 min

Ga de uitdaging aan en trek op safari met je vriendjes en vriendinnetjes door de jungle en los de puzzels en raadsels op. De kamer wordt aangepast naargelang de leeftijd van de groep.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Gelieve er wel rekening mee te houden dat het pand zich in een blauwe zone bevindt en gebruik van parkeerschijf verplicht is.

Vergaderruimte
Er is een polyvalente zaal aanwezig in het pand die samen met de escape room(s) geboekt kunnen worden voor familiefeesten, verjaardagsfeestjes, team building, ... (zie formules op de website)

Drinkgelegenheid
Lockdown 65 wordt uitgebaat samen met een eethuis (Buffet Odette) waar het mogelijk is om tijdens de openingsuren voor of na het escapen iets te eten of drinken. Voor grote groepen kan eventueel buiten de openingsuren iets voorzien worden.

TELEFOON
+32 (0)50 11 08 51
E-MAIL
info@lockdown65.be