ADRES
Avenue Blonden 72,
4000 Luik
Get Out is de tweede escape game in Luik, gelegen vlakbij het treinstation Luik-Guillemins. Je zal goed moeten samenwerken met je vrienden of collega's om binnen het uur te ontsnappen.
Drie Brusselse studievrienden (Giuseppina, Jonathan en François) ontdekten het escape game spel een tijdje geleden tijdens een avondje uit. Ze hadden de smaak direct te pakken en kwamen al snel op het idee om zelf een escape room te openen. In 2015 werden de voorbereidingen getroffen om zo op 1 maart 2016 de deuren te openen. Voor het concept schakelden ze de hulp in van het Franse Get Out Lille. Met behulp van deze expertise beloven de uitbaters je een top-escape ervaring!
Room #1

De geheimen van de Panic Room

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Je gaat terug naar het jaar 1963, een paar uur na de moord op John F. Kennedy, voormalig president van de Verenigde Staten. Als vice-president probeer je samen met je team te ontsnappen uit de Panic Room, gelegen in Het Witte Huis.

Room #2

De zaak Cunningham

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Londen 1999, in enkele maanden tijd vinden een reeks gruwelijke moorden plaats. Er loopt een onderzoek naar commissaris Cunningham die op mysterieuze wijze is verdwenen. Samen met je team probeer je erachter te komen wat er hem is gebeurd.

Room #3

Het Tesla atelier

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

1925. De Industriële Revolutie is aan de gang. De wereld verandert en de elektriciteit dringt zich op in de huizen. Nicola Tesla en Thomas Edison zijn al jaren rivalen en verdedigen elk hun idee over elektriciteit. Edison probeert de plannen van het geheime project van Tesla te pakken te krijgen. Hij rekruteerde een team van spionnen, waar jij deel van uitmaakt; infiltreer in het verborgen atelier en steel de plannen. Tesla heeft een zeer mysterieus atelier gebouwd, een atelier op maat van zijn genialiteit, waar hij rustig aan zijn meest ambitieuze projecten kan werken. Zijn ultieme project, zijn "Machine", geeft je slechts een uur de tijd om de geheimen ervan te doorbreken alvorens te exploderen en alles te vernietigen. Zal jij hierin slagen?

Room #4

Het Fort

(2 identieke rooms beschikbaar)
Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

In Frankrijk werd de grote meester van de Tempeliers in het midden van de middeleeuwen onterecht gevangen genomen in een kerker van Castelnau. Alleen jullie, ridders, kunnen hem bevrijden. Jullie hebben een voordeel, een bewaker is corrupt en kan jullie helpen. Je hebt maar een uur om je leider te bevrijden en de orde van de Tempeliers te redden. Zul je het aankunnen? Het Fort is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit en wordt niet aangeraden voor zwangere vrouwen.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid