ADRES
Margarethaplein 8 ,
3000 Leuven

TELEFOON
+32 468 00 77 57

E-MAIL
info@escaperoom.be

WEBSITE
Bezoek website

Je zit opgesloten. Je hebt 60 Minuten. Je moet: je weg naar buiten zoeken. ExitRoom is een bijzonder leuk en uitdagend real-life escape spel voor 2-7 personen. Slaag jij erin om samen met je groep binnen de 60 minuten uit de kamer te ontsnappen?
Kunnen jullie door de misleidende informatie heen kijken en het mysterie oplossen? Om buiten te raken zullen jullie verschillende raadsels moeten oplossen, sloten openen en leuke opdrachten uitvoeren. Een grote dosis logisch verstand, intelligentie maar vooral een goede samenwerking zijn de sleutel tot succes. ExitRoom is een leuke ontspanning en creatieve teambuilding oefening voor vrienden, families en bedrijven!
Partners Partner van Escape Games Belgium Vergaderruimte Vergaderzaal is in opbouw Ontspanningsruimte Zithoek aanwezig op de locatie Parking Parkeermogelijkheden zijn Q park Ladeuzeplein, Q park Leuven Centrum beiden op 5 minuten wandelen van de locatie. Er is een fietsparking Rector De Somerplein op 50m van de locatie.

BEFEB lid 2020

Room #1

Fort Knox

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 6 spelers
60 min

De crisis sinds Trump treft Amerika harder dan ooit tevoren. De revolutie barst los! De geheime goudvoorraad in Fort Knox is misschien nog te redden. Maar de woedende menigte staat al aan de deur... Haast jullie!

Room #2

Prison Break

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Bij deze room kan je keuze tussen 'soft' & 'hardcore' moeilijkheid. Let op, in beide gevallen zal je het gevoel hebben dat je echt vast zit. Zoek samen met je vrienden naar alle hulpmiddelen om dit tot een goed einde te brengen.

Room #3

Jumanji

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
3 - 7 spelers
60 min

Wie durft de dobbelstenen te werpen en Jumanji te activeren? Wie geraakt er uit de Jungle? Eén ding staat vast, eens begonnen is er maar één uitweg om alles recht te zetten: het spel uitspelen!

Room #4

Saving Ryan

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
3 - 6 spelers
65 min

FRANKRIJK 1944 - Jullie Squad wordt op pad gestuurd met maar één doel... Soldaat Ryan opsporen en naar huis brengen. Slagen jullie hierin?

Beoordelingen

(65 reviews)

Ontsnapt
Geschreven door Amelie Coninckx op 10/2/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Saving Ryan

Hele fijne kamer met veel effecten (licht, geluid, etc).
Leuk thema voor ons als WO2 liefhebbers. Op voorhand afspreken wie de rol van Ryan wil spelen :)

Missie geslaagd!


Ryan is veilig :)
Geschreven door Pieter De Broyer op 23/1/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Saving Ryan

Toffe kamer en we waren heel fier dat Ryan terug veilig is! We komen zeker nog terug voor de andere kamers.


Top uitstap
Geschreven door Isabelle op 23/1/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Saving Ryan

Met een paar vrienden afgelopen weekend Ryan kamer gespeeld. Verrassend begin waardoor we ook meteen in het verhaal zaten. Heel fijne afwisseling van puzzels en toffe effecten!


Top
Geschreven door Elke op 28/5/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Fort Knox

Fijne kamer!


Fantastisch leuke ervaring voor ons als gezin
Geschreven door Philippe en Marieke op 2/2/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Vandaag met ons gezin met 2 tieners de Jumanji room gedaan. Het was fantastisch! Met maar een minuutje overschot zijn we buiten geraakt. Spannend dus. Onze host Martijn was heel vriendelijk en behulpzaam! De kamers waren prachtig ingericht in het thema. Het was zeker niet makkelijk, maar toch goed te doen voor ons alle vier om een bijdrage te kunnen leveren. Dat gaf iedereen een tof gevoel van voldoening. Bedankt aan Exit Room Leuven voor de leuke ervaring!


"In the jungle you must wait, unitl the dice read five or eight"
Geschreven door ASoM_Nooms op 12/1/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Als grote fan van Robin Williams mocht Jumanji zeker niet ontbreken op mijn lijstje van gespeelde escape rooms. Bij het betreden van de kamer werden mijn verwachtingen meteen ingelost. Zeer enthousiast begonnen we aan de leuke puzzels die deze kamer te bieden heeft. De inkleding van de kamer is zeer mooi gedaan en er zit een duidelijk verhaal in het spel wat ontzettend leuk is voor mensen die de (originele!) film goed kennen.

Alles verliep super vlot. Met nog 12 minuten op de klok begonnen we aan de laatste puzzel. En toen liep het mis... Meer dan 10 minuten liggen sukkelen op de eindpuzzel heeft ons enthousiasme serieus doen kelderen. Nadat we de juiste oplossing gevonden hadden, gebeurde niet wat moest gebeuren. Daardoor zijn we aan onszelf beginnen twijfelen en gingen we alles anders proberen interpreteren. Niet kunnen ontsnappen was uiteindelijk de grootste teleurstelling. Ik ben van mening dat de spelbegeleider hier iets sneller had kunnen ingrijpen. In de rest van de kamer hebben we namelijk nooit een hint gebruikt.

Ondanks het anticlimactische einde ben ik zeer positief over deze kamer. Ik raad het iedereen zeker aan.


KULeuven Teambuilding
Geschreven door Koen op 26/10/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Saving Ryan

Super leuke avond gehad bij Exitroom met ons team! Wij speelden zelf de Saving Ryan kamer! Super inkleding en sfeer! We voelden ons meteen Ryans :)! Nadat we onze kameraad gevonden hadden nog verschillende verrassende elementen ontdekt in deze kamer! Kunnen hem alleen maar aanraden! Hele vriendelijke begeleiding ook. Top avond!


Jumanji escape room
Geschreven door Bo, Emily, To, Rien en Kaat op 24/8/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

We vonden het een leuke escaperoom met een origineel aangeklede kamer. We werden ook super vriendelijk onthaald. Echte aanrader!


top locatie en medewerkers!!
Geschreven door rigina matterne op 6/8/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

De eerste x in een escaperoom vertoeft en was dadelijk een succes!! Het onthaal alleen al gaf je een verwelkomend gevoel! alles coronaproef en veilig!! Prison break concept was echt leuk in elkaar gestoken,top werk aan de mensen die dit in elkaar gestoken hebben.. Je word voldoende begeleid wanneer je even geen oplossing vind.Mss nog wat sfeer op de achtergrond bv roepende bewakers of cel alarm dat afgaat :) zou het helemaal afmaken maar twas echt top en zeker niet makkelijk!!! Kids en wijzelf hebben er van genoten,wij komen zeker trg :)


Fully Corona-proof!!
Geschreven door Escaperzzz op 6/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Jumanji

Na reeds een 10-tal kamers te hebben gespeeld moesten we door Corona lang op onze honger zitten. We keken met ons "Escaperzzzz team" dus reikhalzend uit om nog eens lekker te kunnen escapen.

Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik deze locatie écht CORONA proof / safe is!!

We werden zéér vriendelijk onthaald en bij het binnenkomen stonden ze al klaar met de ontsmettingsspray voor onze handen. ;-) Na een goede, gedetailleerde en vooral enthousiaste uitleg kwamen we de kamer binnen. Zonder in détail te willen gaan (lees pretbederf) kan ik zeggen dat deze kamer écht een aanrader is. Zéér mooie afgewerkte decor. Deze puzzels waren héél variërend en uitdagend. Toen we even vast zaten hebben we beroep gedaan op de spelbegeleiding en deze gaf goede tips zonder het voor te zeggen. Op het einde van het spel gaf de spelbegeleiding ook spontaan nog een tip omdat we een verkeerde handeling deden, maar wel juist zaten.
En YES we zijn ontsnapt met nog 56 seconden op de teller. De ontlading was groot (na 7 maand).

Bij het verlaten van de room stond de spelbegeleiding er ook (uiteraard overal steeds met mondmasker) om terug onze handen te ontsmetten en om de kamer volledig te desinfecteren!

Corona-proof escapen kan dus perfect op deze locatie. Top kamer. Top onthaal. Aanrader!


Eindelijk weer ontsnappen
Geschreven door Geraldine op 4/7/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Na de lockdown zijn we super blij om terug te kunnen escapen! Eerste keer exitroom en hele goede ervaring gehad. Twee kamers gespeeld, Box of mysteries en Jumanji, twee totaal verschillende kamers. We begonnen met box of mysteries. Dit is een heel a-typische escape room zonder veel verhaal maar wel met hele leuke puzzels. Begin is hilarisch (no spoilers)!! Daarna heel spannend en inventief. We raakten eruit na 54 minuten: oef!
Daarna zijn we aan Jumanji begonnen. Super fijne en spannende kamer in een waanzinnig decor! Het spelbord in akelig realistisch :). Ook hier raakten we net op tijd buiten! Hele fijne avond gehad bij Exitroom. Heel vriendelijk personeel ook en iedereen hield zich aan nieuwe covid regels! Aanrader!


Leuke ervaring!
Geschreven door Jakob op 10/2/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Geweldig leuke kamer - hebben er van genoten.


Puzzelkamer
Geschreven door Mario op 26/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

In het begin beetje teleurgesteld omwille van de matige inrichting (hadden we hier al kunnen lezen :)). Maar al snel geraakten we echt meegesleept in het spel. Ik was zelf kapitein en had een belangrijke rol voor de rest van het team. We hebben heel wat afgelachen en het spel zit zo vernuftig in elkaar dat we achteraf heel enthousiast waren! Geen kamer met een spannend verhaal of moordenaar hier! De box of mysteries is een puzzelkamer waar je goed moet samenwerken om de eindsleutel te bemachtigen!
Ook even vermelden dat we super onthaald werden. Heel fijne en enthousiaste crew hier!


Gouden denkwerk
Geschreven door Sofie op 12/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Fort Knox

Leuke escape room. Praktisch denkwerk laat je tijdig ontsnappen. De tips die je krijgt zijn ook op een leuke manier gebracht. Een aanrader!!


Razend spannend
Geschreven door Brenda op 7/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Prison Break

Heerlijk spannende ervaring! Nooit gedacht dat ik me ging laten opsluiten in een cel, maar de ervaring was de moeite! Ook onze kinderen vonden het 'te cool'


Als in de film
Geschreven door Sofie Van Loon op 22/12/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Super! We voelden ons even weer in onze jonge jaren en meegezogen in het Jumanji verhaal! Top ervaring!!


top kamer
Geschreven door Elisabeth Vroman op 20/12/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Jumanji is echt een top kamer! Knappe inrichting, toffe begeleiding en originele puzzels! Niet de makkelijkste.... maar sowieso eentje om te doen!


Welcome to the Jungle!
Geschreven door Maurine op 2/12/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Bijzonder knappe escape room waarin je echt wordt meegezogen in de sfeer van het Jumanji spel! Een aanrader voor iedereen die van een uitdagende kamer houdt!
Ook heel vriendelijke begeleiding. We komen zeker snel nog is terug voor de andere kamers!


Beetje teleurgesteld
Geschreven door Herca MeBo op 31/10/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Fijn onthaal - maar misten wat verhaal bij deze puzzel. De website van de escaperoom is daar ook niet zo duidelijk over. (Bij het lezen van onderstaande reviews wordt dat wel duidelijk :-)).
Wij zijn niet op tijd kunnen ontsnappen. (5 min te laat), maar hebben veeeeeel tijd verloren met redeneringen die wel juist waren, maar dan niet 100% juist uitgevoerd werden mbt 'de techniek'. Een kleine nudge had dan wel welkom geweest. Het is wat frustererend om zo de avond af te sluiten.


Heel leuk
Geschreven door Dries op 25/10/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Hele fijne escape room!!


Team never give up
Geschreven door Britt op 15/10/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Puzzel kamer! Geen echt thema maar wel heel creatief! Een keer iets anders.


Super teambuilding
Geschreven door Kelly op 15/10/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Fort Knox

Met ons team van 14 over verschillende kamers aan de slag gegaan. Voor velen de eerste keer! Echt een top ervaring. Heel vriendelijke begeleiding!


Super leuke escaperoom
Geschreven door Didier op 22/9/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Fort Knox

Hele leuke avond beleefd met super vriendelijke mensen!


Knap uitgewerkt!
Geschreven door Kevin Deville op 18/9/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Op vlak van escapen zijn we zeker niet aan ons proefstuk toe! Ik schat dat dit onze 20e kamer ofzo moet zijn. Exitroom ligt middenin het centrum van leuven en dus is ideaal als je de escaperoom wil combineren met een hapje of drankje. Heel vriendelijk onthaald geweest (dit verdient zeker een vermelding!) en we waren super benieuwd naar hun Jumanji kamer waar we al veel goeds over hoorden. De kamer heeft deze verwachtingen absoluut kunnen inlossen. Heel spannend spel met echt super knappe gadgets. De Jumanji puzzel ziet er zo echt uit dat we hem wouden meenemen naar huis (maar hij zat vast :)). Toffe climax op het einde! Een kamer die je moet gespeeld hebben!


Top activiteit
Geschreven door De Dondere Lieve op 12/9/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Eerste keer dat we dit deden met ons team! Maar zeker niet de laatste! Escaperooms zijn dikke fun! Pal in centrum Leuven en top ontvangst en organisatie!


Vrijgezellen met de vrouwtjes!
Geschreven door Nina Geeurinckx op 9/9/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Nog maar een paar vrouwen hadden ervaring! De bruid wist van niks en was aangenaam verrast. Ook nogmaals dank aan de eigenaars om zo attent mee te werken aan onze gekke ideeën :)! We hebben ons heel goed geamuseerd!!


Nieuw voor ons
Geschreven door Ingrid op 9/9/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Fort Knox

Het was onze eerste escape room en moet zeggen dat het hele gezin ervan genoten heeft! Echt een ideale activiteit om op zondag te doen! Mijn man, de kindjes (8 & 13 jaar oud) en ikzelf gingen er helemaal in op! Benieuwd naar de andere kamers!


Ideale teambuilding
Geschreven door Katy op 6/9/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Wij speelden met 24 personen de 4 kamers hier. Er waren er maar een paar die al ervaring hadden. Gelukkig vormde dat helemaal geen probleem en zijn er kamers op alle niveaus hier. Perfect begeleid, heel uitdagend en spannend! Kortom we hebben veel plezier gehad bij Exitroom. Kom zeker is terug met het gezin om de andere kamers te proberen.


Beste Kamer in Leuven
Geschreven door Harald op 4/9/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Tot nu toe sowieso de beste kamer die er in Leuven te spelen valt. Super inkleding en hele leuke puzzels. Wij waren super enthousiast om het Jumanji game bord in het echt te zien :)! Absolute aanrader voor iedereen die in Leuven wil spelen. Ook perfecte ligging dichtbij de restaurants op de Tiensestraat en de Oude Markt!


Top Kamer!!
Geschreven door Martijn op 3/9/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Jumanji is een super leuke kamer! Fantastische inkleding met oog voor details, leuke en originele puzzels en heel vriendelijke begeleiding. Niet de gemakkelijkste kamer, zou hem niet aanraden als eerste keer. Maar met wat ervaring, must do voor iedereen!


Verrassend Leuk
Geschreven door Greet Bevers op 1/9/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Eerste keer dat we met ons team een escape room deden. Heel leuke ervaring! Samenwerken is de boodschap. Smaakt naar meer!


Super ervaring!
Geschreven door Sophie Vandevelde op 31/7/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Super ervaring gehad met de collega's in Prison Break. Je krijgt echt het gevoel van vast te zitten! Fijne kamer en heel vriendelijke begeleiding!


Top ervaring!
Geschreven door Ben Craps op 28/7/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Na al redelijk wat over deze kamer gehoord te hebben, benieuwd om met eigen ogen te zien en te beleven. Heel veel aandacht aan inkleding en super leuke puzzels! Kan alleen maar zeggen dat deze kamer écht de moeite is!


Jumanji
Geschreven door Jan makelaars op 21/5/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Wauw, wat een ervaring! Dit was onze eerste Escaperoom, dus we hadden wel wat extra hulp nodig, maar die gaf de begeleider ons graag en duidelijk! Het personeel was enthousiast en bovendien vriendelijk. En de kamer was enorm mooi ingekleed de puzzels goed gevonden!


Escape the jungle
Geschreven door Aelbrecht Luc op 24/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Een heel tof onthaal, zeer vriendelijk, perfecte uitleg over de te spelen kamer.
Prachtig details in de kamers, en af en toe heel bruikbare tips!
Een echte aanrader voor wie van spanning en avontuur houd, wij gaan zeker andere kamers proberen.
Een dikke proficiat aan de uitbaters,????????????
Al onze kameraden waren uren na de room nog aant nagenieten......dus perfecte avond gehad!
Dank u EXITROOM Leuven.


JUMANJI - best experience
Geschreven door Andreea op 19/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

The JUMANJI experience is truly the most amazing! We had very high expectations going in, and still, our expectations were exceeded. The decor, the technology, how imaginative it was and the work the creators put into it, we 100% recommend it. 10/10


Uitstekend voor teambuilding!
Geschreven door Niels Flaming op 18/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

We speelden de Jumanji-kamer met een vrij onervaren team.
De aankleding van de kamer was prachtig en na de eerste verwondering begonnen we eraan.
Het werd uiteindelijk een heel leuke en mooie ervaring met een positief einde! We konden (met de nodige tips) ontsnappen met nog 30!! seconden over.
Het hele team vond het super en we komen zeker terug!


Mannen tegen de vrouwen
Geschreven door Johan Dennon op 16/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Prison Break

Terwijl de vrouwen trachten te ontsnappen uit box of mysteries spelen wij Prison break. Na een fijn onthaal met een grapje hier en daar trachten we te ontsnappen. Alle mannen vonden het een toffe uitdaging.


Leuke escape-avond
Geschreven door Tania De Brabanter op 16/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Wat een leuke escaperoom. Heel tof uitgedokterd. Spijtig hebben we het niet gehaald ondanks de tips. We zijn dan ook beginners. Maar super dat we toch mochten uitspelen . Het smaakt naar meer. Super toffe kerel die ons hielp. Bedankt.


Voor herhaling vatbaar
Geschreven door Ingrid op 11/3/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Jumanji

Voor de eerste keer een escape room te spelen, hadden we blijkbaar ook nog de moeilijkste uitgekozen. Het was heel leuk - wel tough, maar we zijn er (mits tips) toch uitgeraakt! Heel mooi decor en vernuftig in elkaar gestoken. Zeker om nog eens te doen


Super escape-room voor beginners!
Geschreven door Patricia Vandenput op 3/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Fort Knox

Professioneel team, zeer goed ontvangen met een kwinkslag in de uitleg. Fort Knox is origineel en zit goed in mekaar. Heel tof voor beginners. Doenbaar qua puzzels.


Teambuilding
Geschreven door Chloé Nunes e Santos Cruz op 22/2/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

We speelden Prison Break en Jumanji, collega's zijn laaiend enthousiast!
Zéker voor herhaling vatbaar


Superspannend, maar een ware test voor je relatie of vriendschap
Geschreven door Miriam op 19/2/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Superspannende escaperoom en leuk voor degenenen die wat technischer zijn aangelegd! De samenwerking is in deze kamer extra belangrijk en daarom is dit spel een ware relatie- of vriendentest:P Heel fijn dat we de kamer nog mochten uitspelen, zelfs toen we het niet hadden gehaald!


Ontdekking!!
Geschreven door Esther Debacker op 17/2/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Wat een decor! Echt verbluffende inrichting van de kamer. Heel wat nieuwe puzzels ontdekt en een heel vriendelijk ontvangst! Wij komen hier zeker terug om de andere kamers te ontdekken.


teambuilding - Mystery room
Geschreven door Melissa op 28/11/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

De locatie van exit is in het centrum wat ons goed uitkwam. Het onthaal was ok maar met 11 personen duurde het toiletbezoek wel even en konden we pas later starten. De kamer is nogal sober ingericht. De 'box' op zich een leuk concept maar toch een gemiste kans om hier een mooi verhaal rond te bouwen. De puzzels zijn eerder serieel waardoor het beter niet gespeeld wordt met een grote groep, eerder met 4.


Niet twijfelen
Geschreven door Nelke Vermaelen op 30/10/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Heel lang getwijfeld om naar deze escape room te gaan maar absoluut geen spijt van gehad. Volgende keer ga ik sowieso terug naar deze. Duidelijk 1 van de betere escape rooms en zijn geld meer dan waard. 3 volwassen en 2 15-jarigen, net op tijd erin geslaagd om uit de gevangenis te ontsnappen. Goed concept, veel variatie in de raadsels en mooie inkleding. De jongeren zeiden "1 van de betere avonden van het jaar", zo'n uitspraak zegt voldoende.


Jumanji adventure
Geschreven door Meskens op 6/10/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Jumanji

We wisten dat het een moeilijke opdracht ging worden. Jumanji is een vernuft escape room game. Er zitten net ietwat andere zaken in dan in een gewone escape room. De tips waren voor ons wel noodzakelijk om er (bijna) uit te raken. Het is zeker en vast een aanrader voor wie reeds meerdere andere escape rooms heeft gedaan. Top team.


Teamavond Vrancken
Geschreven door Jan Van Paesschen op 16/8/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Fort Knox

Tijdens een teamavond speelden we de drie kamers verdeeld in 3 groepen.
Heel vriendelijke en enthousiaste medewerkers.
Zeer veel doordachte en verrassende opdrachten.
Ideaal voor een team-event


Vol ongeduld wachten op de volgende kamer!
Geschreven door Sara op 19/7/2018 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Prison Break

Super vriendelijk onthaal en na onze prestatie waren ze al bijna even enthousiast als wij.
De kamer is uitdagend en met 4 personen was iedereen wel met iets bezig. Meer dan 4 personen zou ik niet aanraden.
We kunnen niet wachten tot we een volgende kamer kunnen spelen!


SUPER GEWOONWEG
Geschreven door EMMANUEL VANCAMP op 17/6/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Een super escape room - Super om met vrienden te doen


Mysterious mystery
Geschreven door Karl A. op 3/5/2018 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Exit Room has a convenient location in the centre. The staff was friendly but we had too wait 15 minutes because the group before us started too late.
We choosed the mystery box. The start of the game was 'special' but it was not really clear how to fit this in the story. The decoration is basic, all different puzzles -which is good- but quite easy, we had 17 minutes left.


10? ervaring
Geschreven door Nikita op 14/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Via een facebook wedstrijd gewonnen. Onbewust voor de moeilijkste kamer ineens gekozen. Was een heel tof concept. Een echte aanrader. Werden heel hartelijk ontvangen!
Ik zou zeggen ; allemaal ernaar toe gaan ????


Heel fijne Escape Rooms!
Geschreven door Evelien op 6/11/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Ik heb zowel Box of Mysteries als Prison Break reeds gespeeld. Beide kamers zaten goed in elkaar en hadden een volledig ander concept. Box of Mysteries vond ik persoonlijk wat leuker omdat het een iets ruimere en lichte kamer was, waardoor we gemakkelijk konden samenwerken.


Top!
Geschreven door Naomi Feytens op 27/8/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Na het spelen van de drie kamers heb ik de "escaperoommicrobe" zeker te pakken. Hele toffe en uitdagende kamers, die alle drie zeer verschillend zijn. De sfeer en ontvangst is hier ook geweldig! Ik kan al niet wachten tot ze nieuwe kamers hebben.


Team Building
Geschreven door Stephanie op 27/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Great fun! I scheduled an offsite team building at Exit Room Leuven and they were wonderful! The staff accommodated our big group so we could split between the three room options and everyone had an amazing time. Everyone was still talking about it during dinner!
I would definitely recommend Exit Room Leuven for your next company team building or just for a fun night with friends!


Adrenaline
Geschreven door Bjorn Seneca op 19/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Fort Knox

Topervaring!
Wel mijn eerste escape ervaring maar zeker niet de laatste! Alles was top! Een echte aanrader...


Prison Break troopers
Geschreven door Line Van Assche op 18/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Fantastische kamer! Mooi ingericht, leuke puzzels, creatieve uitdagingen, teamwork vereist... Prison Break had het allemaal! Wij komen graag nog eens terug om een andere kamer te spelen!


Zeer leuke ervaring!
Geschreven door Rob op 22/5/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Fort Knox

De kamer gespeeld met enkele beginners en die vonden het absoluut top! Onthaal was heel goed en heel spontaan. Je kreeg onmiddellijk een warme ontvangst. Kamer zelf was mooi ingericht, maar misschien een beetje te sober.
Puzzels waren zeker oké, maar misschien een beetje te veel van hetzelfde (Ik vind het persoonlijk niet zo leuk om meermaals aan hoofdrekenen te moeten doen tijdens de escape room).
Ik kom zeker terug voor een andere kamer!


Top beleving !
Geschreven door Pieter De Wilder op 21/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Fort Knox

Van de start tot einde zit alles goed. Het uur vliegt voorbij en je valt van de ene verbazing in de andere.
De Fort Knox kamer is een echte aanrader om je skills te testen.
Na één kamer gespeeld te hebben kijk ik al uit naar de volgende keer.


Unieke beleving
Geschreven door Nico op 20/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Sensationele beleving en spanning ten top. Een wedstrijd tegen de klok om toch op tijd te ontsnappen
Een absolute aanrader


mysterieuze enscenering
Geschreven door Andries Schrevers op 19/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Dit was de derde escape game die ik gespeeld heb. Qua raadsels vond ik het even leuk als de vorige maar vooral qua setting en enscenering was het vééél leuker. Toppertje!


We want more!
Geschreven door Eline Leysen op 16/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Mijn eerste ervaring met een Escape Room, maar ik kan al niet meer wachten om een volgende kamer uit te proberen! Super vriendelijk onthaal, professionele uitstraling, machtige raadsels en een duidelijke passie voor Escapegames bij de uitbaters! Well be back :-)


Eerste keer, zin in meer!
Geschreven door Karen Vanderlinden op 16/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Fort Knox

Eerste ervaring met een escaperoom, maar al meteen zin in een volgende.
Spannend, verrassend, overdonderend. En net als je denkt dat je alles gezien hebt, een nieuwe uitdaging. Top!
Leuk decor en aangename omgeving. Goede ontvangst door enthousiaste gamemasters.
I'll be back!


Topervaring!
Geschreven door Bert Van Houcke op 16/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break

Al heel wat rooms gespeeld maar deze (prison break) stak er met kop en schouders bovenuit qua beleving, gameplay. Zeer realistisch decor en oog voor details. Ideale combinatie van doe & denkwerk. Aanrader!!!


Een must voor iedereen
Geschreven door Anthony Lecocq op 16/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Box of Mysteries

Veruit de beste escaperoom die ik al gespeeld heb. Goeie locatie, vriendelijk onthaal en zeer uitdagend..


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.8

Onthaal
5.0
Decor
4.7
Puzzels
4.8
Waw-factor
4.7

Vergaderruimte
Vergaderzaal is in opbouw

Ontspanningsruimte
Zithoek aanwezig op de locatie

Parking
Parkeermogelijkheden zijn Q park Ladeuzeplein, Q park Leuven Centrum beiden op 5 minuten wandelen van de locatie. Er is een fietsparking Rector De Somerplein op 50m van de locatie.

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32 468 00 77 57
E-MAIL
info@escaperoom.be