ADRES
margarethaplein 22 3000 leuven,
Mobiele escape game

TELEFOON
0032478074647

E-MAIL
info@escaperoom.be

WEBSITE
Bezoek website

Ben je op zoek naar een originele, verrassende en super spannende nieuwe vorm van teambuildingactiviteit tot wel 100 personen? Dan zijn de mobiele escape boxen van Exit Room zeker iets voor jou! Maak teams van 3 tot 5 personen en daag elkaar uit in een razendspannend spel waarin creatief denken, samenwerken én plezier maken centraal staan! De klok tikt genadeloos verder... Open met jouw groep de meeste boxen en wordt uitgeroepen tot de slimste, meest creatieve en talentvolle groep!
Dit spel kan eender waar gespeeld worden! Gaande van je eigen kantoor, in een grote living, in de tuin, in de cafetaria van de sportclub, op je trouwfeest, ... de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je toch liever de verplaatsing maken? Dan kan dit zeker op de vaste Exit Room locaties in Leuven of Hasselt!
Partners Partner van Escape Games Belgium Parking Afhankelijk van de locatie waar je speelt Ontspanningsruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt Vergaderruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

BEFEB lid 2020

Room #1

Mobiele Escape Boxen

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
20 - 100 spelers
75 min

Onze mobiele escape boxen zijn DE ideale activiteit voor grote groepen! Van 20 tot 100 personen. Maak teams van 3 tot 5 personen en daag je vrienden uit. De score wordt 'live' bijgehouden zodat je op elk moment in het spel weet waar jouw groep staat! Onze 13 boxen zijn ingericht volgens de principes van escape rooms. Raadsels, doe-opdrachten en puzzels. Wie slaagt erin om de meeste boxen open te krijgen? Wie behaalt de hoogste score? Maar speel het tactisch! Elke groep krijgt ook 5 tips! Gebruik deze echter slim en speel het tactisch, ongebruikte tips brengen op het einde van het spel bonuspunten op! Een spannende team activiteit vol plezier en spanning!

Beoordelingen

(5 reviews)

fijne teamdag
Geschreven door Joris Verheyden op 12/9/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Een heel toffe activiteit op onze teamdag.
Spannend tot de laatste minuut!


Ikea teambuidling
Geschreven door Sofie op 26/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Tijdens onze teambuilding was 'mobiel escapen' één van de drie grote activiteiten. We hadden geen idee waaraan we ons moesten verwachten en vonden het ook gek dat we met 65 man tezamen konden escapen! Geen box waar je uit moet ontsnappen hier, maar wel verschillende boxen waarin je tot de kern moet komen om punten te sprokkelen! De boxen zaten bijzonder goed in elkaar! Heel veel variatie in de puzzels en raadsels en onze groep heeft heel wat afgelachen! Samenwerken was key! We is bigger than me :)! Door het scoringssysteem was de spanning ook te snijden! Heel wat collega's nog nooit zo snel weten lopen :)!

Enorme aanrader voor alle grote groepen die een orgineel en spannend spel zoeken om te doen met de collega's! Bedankt exitroom Mobile voor de super fijne activiteit!

Team Ikea


Super Teambuilding!
Geschreven door Elisabeth op 1/9/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Leukste teambuilding activiteit in jaren! We wisten helemaal niet waar we ons aan moesten verwachten. Het spel met de boxen was verrassend spannend, doordacht, leuk én competitief! In groepjes van 4 tegen elkaar opgenomen. Het was een heel fijne manier van samenwerken. Goed gelachen maar ook zeker de nodige stress en spanning! Bedankt aan Steven en zijn team voor de goede opvolging en fijne begeleiding! Kan het zeker aanraden aan bedrijven/groepen die net zoals ons een keer iets origineels wouden doen teambuilding!


Fantastische teambuildingsactiviteit
Geschreven door Nelle op 21/5/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Nadat we ook al naar Exitroom Leuven gegaan waren voor een vorige teambuilding, kozen we nu voor de mobiele boxen. Het bleek een ideale activiteit voor grotere groepen (wij waren met een 50-tal collega's). In tegenstelling tot de escaperooms is iedereen nu aan het strijden tegen elkaar in dezelfde ruimte. 75 spannende minuten!


Ideaal voor grote groepen
Geschreven door Karolien Jensen op 3/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Op een bijeenkomst van Jong Voka bij BMW Garage Juma te Mechelen werd er aangekondigd dat we een escape spel gingen spelen. Omdat we toch met 70 personen zouden zijn, waren we vooral benieuwd waaraan we ons moesten verwachten! Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat bij iedereen de hoge verwachtingen ruim overtroffen werden. Het spel bestaat uit allemaal verschillende boxen. We mochten ons in groepen verdelen en moesten proberen in 65 minuten zoveel mogelijk boxen open te krijgen. De opdrachten zijn heel gevarieerd en écht super goed gevonden! Heel origineel! We hebben als ploeg goed moeten samenwerken en zijn er uiteindelijk nipt niet in geslaagd om te winnen: wel mooi tweede :)! Het leuke aan dit spel is dat je allemaal samen tegen elkaar speelt en dat je elkaar ook allemaal kan zien! De score is ook live mee te volgen... dit zorgde voor een hele fijne/competitieve sfeer! Op het einde zat de spanning er ook goed in! Super leuke teambuilding die ik iedereen zou kunnen aanraden als je is iets helemaal nieuw wil doen!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
5

Onthaal
5.0
Decor
4.8
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Parking
Afhankelijk van de locatie waar je speelt

Ontspanningsruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Vergaderruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Drinkgelegenheid

TELEFOON
0032478074647
E-MAIL
info@escaperoom.be