ADRES
Statiestraat 71,
2400 Mol

TELEFOON
+32489303149

E-MAIL
escape@exitgames.be

WEBSITE
Bezoek website

Exit Games Mol is een unieke escape game locatie in het hartje van Mol voor avontuurlijke en vindingrijke teams van 2 tot 10 personen. 2 Escape Rooms van internationaal niveau, zoals u ze nog nooit beleefde: uiterst uitdagend, creatief en spannend! Reeds vele bezoekers waagden hun kans! Bij Exit Games Mol, deel uitmakend van Exit Games Belgium, zijn er in totaal 2 escape games, waarvan de Houdini & Tombe van Amenhotep game van een hoogwaardige inkleding en gameplay voorzien zijn. Ideaal voor échte escape gamers, familie-uitstapjes, kleine teambuildings, het spelen onder vrienden, of wie weet zelfs bachelor(ette) weekends. Laat je in Houdini opsluiten en dompel je helemaal onder in de magie van het ‘ontsnappen’ en win je plaats in zijn gezelschap. De Tombe Van Amenhotep is dan weer een zoektocht in een oude Egyptische pyramide naar de verloren graftombe van deze befaamde farao. Is jouw groep in staat de goed verborgen schat te vinden? Trommel snel je vrienden op en waag je aan 60 minuten extreem spelplezier! Nog niet uitgespeeld? Probeer dan ook een keer Exit Games Brugge, Gent of Antwerpen!
Partners Partner van Escape Games Belgium Parking Tegen betaling kan je 2 uurtjes parkeren in de straat. Gratis parking op 5 minuten wandelen Drinkgelegenheid

BEFEB lid 2020

Room #1

Houdini's Academy

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
60 min

De naam 'Harry Houdini' doet bij iedereen wel een belletje rinkelen. Rond 1900 werd hij wereldberoemd, wat in die tijd minder evident was dan in het huidige "sociale media" tijdperk. Toch kende op den duur bijna iedereen in de Westerse Wereld zijn naam en reputatie. We zijn ondertussen het jaar 1915, Houdini wil zijn kennis overdragen aan een select gezelschap leerlingen. De aanvragen zijn zo talrijk dat Houdini een voorselectie met een reeks proeven bedacht heeft om de waardigen te scheiden van de onwaardigen. Jullie vinden jezelf uitermate geschikt als leerling-goochelaars bij de Grote Harry Houdini en jullie gaan dan ook de uitdaging aan. In zijn magische wereld is niets wat het lijkt en jullie zullen met een goed oog en behendige techniek alles uit de kan moeten halen om al zijn zorgvuldig opgestelde proeven te doorstaan.

Room #2

De tombe van Amenhotep

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 10 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Egypte spreekt al zeer lang tot de verbeelding, met zijn imposante tempels en rijke cultuur. Tot de dag van vandaag heeft het oude Egypte nog altijd niet al zijn geheimen en schatten prijsgegeven. Eén van die mysteries is de tombe van Amenhotep I. Hij was de eerste koning die zijn dodentempel scheidde van zijn graftombe. Hoewel resten van zijn dodentempel werden teruggevonden, is zijn graftombe nog altijd niet ontdekt. Rond 1900 echter dacht ene Sir Jameson genoeg aanwijzigingen gevonden te hebben om de graftombe te kunnen vinden. Hij had bovendien mysterieuze gouden munten gevonden die de 'sleutel' zouden vormen tot de tombe. Sindsdien ontbreekt elk spoor van Sir Jameson. Tot nu... Met jullie groep van student archeologen hebben jullie een nieuwe aanwijzing gevonden die leidt naar de ingang van de tempel. Geraken jullie binnen en -belangrijker- ook terug buiten?

Beoordelingen

(4 reviews)

Wow!
Geschreven door Elien op 28/9/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Houdini's Academy

Ik was helemaal onder de indruk van deze kamer.
Alles was perfect in thema. De spel flow zit goed, ik heb puzzels gezien die ik nog nergens gezien had. En de kamer zorgt toch ook wel voor wat spanning & avontuur. Als je graag wil toe treden tot de academy van Houdini dan zou ik zeker een kans wagen!


Super leuk!
Geschreven door Femke Volders op 7/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Houdini's Academy

Super spannend en heel interactief! Veruit de leukste escape room die we al gedaan hebben!


Super leuk voor het hele gezin!
Geschreven door Hanne op 12/8/2021 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: De tombe van Amenhotep

Wij (2 volwassenen en 2 tieners) hebben ons heel hard geamuseerd in de escape room Amenhotep! Geen ervaring maar met wat tips toch net op tijd kunnen ontsnappen. Heel fijn onthaald door de super vriendelijke eigenaars. Wij gaan nog eens terug voor de Houdini kamer!


Verrassende topkamer!
Geschreven door Kelly op 19/6/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Houdini's Academy

Super ontvangst door de spontane en vriendelijke eigenaars. De Houdini kamer was spectaculair aangekleed, verassende puzzels en uitdagingen voor durvers.
En zoals de eigenaars zeiden: niets is wat het lijkt! Een leuke ervaring.
We kijken uit naar de volgende kamer!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
5

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Ontspanningsruimte

Parking
Tegen betaling kan je 2 uurtjes parkeren in de straat. Gratis parking op 5 minuten wandelen

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32489303149
E-MAIL
escape@exitgames.be