Exit Room Mobile

Mobiele escape game | Provincie - | (3 reviews)

Ben je op zoek naar een originele, verrassende en super spannende nieuwe vorm van teambuildingactiviteit tot wel 100 personen? Dan zijn de mobiele escape boxen van Exit Room zeker iets voor jou! Maak teams van 3 tot 5 personen en daag elkaar uit in een razendspannend spel waarin creatief denken, samenwerken én plezier maken centraal staan! De klok tikt genadeloos verder... Open met jouw groep de meeste boxen en wordt uitgeroepen tot de slimste, meest creatieve en talentvolle groep!

Beschrijving

Dit spel kan eender waar gespeeld worden! Gaande van je eigen kantoor, in een grote living, in de tuin, in de cafetaria van de sportclub, op je trouwfeest, ... de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je toch liever de verplaatsing maken? Dan kan dit zeker op de vaste Exit Room locaties in Leuven of Hasselt!

Aantal rooms: 1

Mobiele Escape Boxen

Onze mobiele escape boxen zijn DE ideale activiteit voor grote groepen! Van 20 tot 100 personen. Maak teams van 3 tot 5 personen en daag je vrienden uit. De score wordt 'live' bijgehouden zodat je op elk moment in het spel weet waar jouw groep staat! Onze 13 boxen zijn ingericht volgens de principes van escape rooms. Raadsels, doe-opdrachten en puzzels. Wie slaagt erin om de meeste boxen open te krijgen? Wie behaalt de hoogste score? Maar speel het tactisch! Elke groep krijgt ook 5 tips! Gebruik deze echter slim en speel het tactisch, ongebruikte tips brengen op het einde van het spel bonuspunten op! Een spannende team activiteit vol plezier en spanning!

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5 (3 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Super Teambuilding!

Leukste teambuilding activiteit in jaren! We wisten helemaal niet waar we ons aan moesten verwachten. Het spel met de boxen was verrassend spannend, doordacht, leuk én competitief! In groepjes van 4 tegen elkaar opgenomen. Het was een heel fijne manier van samenwerken. Goed gelachen maar ook zeker de nodige stress en spanning! Bedankt aan Steven en zijn team voor de goede opvolging en fijne begeleiding! Kan het zeker aanraden aan bedrijven/groepen die net zoals ons een keer iets origineels wouden doen teambuilding!

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elisabeth op 1/9/2019 (Beginnend escaper)


Fantastische teambuildingsactiviteit

Nadat we ook al naar Exitroom Leuven gegaan waren voor een vorige teambuilding, kozen we nu voor de mobiele boxen. Het bleek een ideale activiteit voor grotere groepen (wij waren met een 50-tal collega's). In tegenstelling tot de escaperooms is iedereen nu aan het strijden tegen elkaar in dezelfde ruimte. 75 spannende minuten!

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nelle op 21/5/2019 (Ervaren escaper)


Ideaal voor grote groepen

Op een bijeenkomst van Jong Voka bij BMW Garage Juma te Mechelen werd er aangekondigd dat we een escape spel gingen spelen. Omdat we toch met 70 personen zouden zijn, waren we vooral benieuwd waaraan we ons moesten verwachten! Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat bij iedereen de hoge verwachtingen ruim overtroffen werden. Het spel bestaat uit allemaal verschillende boxen. We mochten ons in groepen verdelen en moesten proberen in 65 minuten zoveel mogelijk boxen open te krijgen. De opdrachten zijn heel gevarieerd en écht super goed gevonden! Heel origineel! We hebben als ploeg goed moeten samenwerken en zijn er uiteindelijk nipt niet in geslaagd om te winnen: wel mooi tweede :)! Het leuke aan dit spel is dat je allemaal samen tegen elkaar speelt en dat je elkaar ook allemaal kan zien! De score is ook live mee te volgen... dit zorgde voor een hele fijne/competitieve sfeer! Op het einde zat de spanning er ook goed in! Super leuke teambuilding die ik iedereen zou kunnen aanraden als je is iets helemaal nieuw wil doen!

Gespeelde room: Mobiele Escape Boxen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Karolien Jensen op 3/1/2019 (Gemiddeld escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

-, Mobiele escape game
0032478074647
info@escaperoom.be
Bezoek website
Direct reserveren

Parking

Afhankelijk van de locatie waar je speelt

Ontspanningsruimte

Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Vergaderruimte

Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt