Zesccaping

4.6
ADRES
Kloosterbaan 5,
2370 Arendonk
Het team achter Zesccaping, de leerlingen uit 6 handel van het Sint-Claracollege in Arendonk, bouwden zelf een escape room!Deze baten ze uit onder leiding van Vlajo mini-onderneming.
Aan deze escape room is een jaar zeer hard gewerkt. Zelfs het verhaal is tot in de puntjes uitgewerkt door het Zesscaping team. De klas is één hechte groep, dus je zal met open armen ontvangen worden. Daarnaast is deze escape room goedkoper dan de concurrenten en achteraf kan je nog genieten van een drankje. Niets houd je tegen om Zesscaping uit te proberen?
Vergaderruimte Parking Voor en naast onze school is er mogelijkheid tot parkeren.
Room #1

Zesccaping

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Wij hopen het waargebeurde verhaal van vier meisjes, waarvan er drie op dezelfde dag in 1964 in het Magdalene-klooster van Dublin worden opgesloten naar jullie toe te brengen m.b.v. onze escape room. Het klooster werd met harde hand geleid door zuster Bridget, die goddelijke strengheid met menselijke valsheid verwart. Tegenspraak werd niet geduld, medelijden was onbestaand. Ontsnappen had geen zin: de buitenwereld, inclusief hun ouders, beschouwde de meisjes evenzeer als zondaressen die bekeerd moesten worden. Kan jij ontsnappen uit het de kamer van een van de zusters?

Beoordelingen

(10 reviews)

Proficiat
Geschreven door Ilse op 2/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Zesccaping

Zeer goed gedaan! Origineel voor een mini onderneming. Proficiat!


Leuke escape room
Geschreven door Rita Peetets op 25/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zesccaping

Het was mijn 4de escape room en ik vond hem zeker niet amateuristisch. Hij zat heel leuk in elkaar. Leuke puzzels en knap gemaakt. Zes handel van mij krijgen jullie voor je mini onderneming een 10 op10. Heel origineel. Doe het maar eens na! Ik raad iedereen deze escape room aan. Ook leuke ontvangst en vriendelijke leerlingen en leerkracht.


Heel orgineel!
Geschreven door Blackhole op 16/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zesccaping

Verrassend!
Leuk, orgineel en spannend!


Geweldig!
Geschreven door Tinne Van de Water op 13/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zesccaping

De escape room van Zesccaping is een echte aanrader. Het filmpje vooraf bracht ons onmiddellijk in de juiste sfeer en de puzzels/opdrachten waren afwisselend en op niveau. We hebben nog lang kunnen nagenieten van de euforie die we voelden toen we de laatste sleutel vonden!
Een dikke proficiat voor 6 handel en de begeleidende leerkrachten!


Knap!
Geschreven door Dieter op 8/1/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Zesccaping

Knap hoe deze room is opgebouwd door jonge ondernemers. We werden goed ontvangen en kort ingeleid met behulp van een introductiefilmpje.

De room zelf is goed opgebouwd, we hebben de tijd die we in deze room besteed hebben geen moment stil gezeten. Er was meer dan genoeg om handen voor een groep van 4!

Succes nog!


Euforie!
Geschreven door Nancy Goris op 30/12/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zesccaping

Wij speelden deze escape room met 6 volwassenen (een broer en twee zussen en hun partners).
Het was fantastisch om te merken hoe zeer jonge ondernemers een concept in team hebben uitgewerkt en kunnen zorgen voor één uur lang spanning en fun! Bij het binnenstappen van deze escaperoom voel je onmiddellijk de drang om erin te slagen alle hints samen te leggen, raadsels op te lossen, zaken te zoeken, nuttige tips te krijgen om te kunnen ontsnappen. Wij hebben goed samengewerkt, veel gelachen, een beetje gesakkerd en waren euforisch bij de ontsnapping. Een aanrader!


26 decmber 2018
Geschreven door Karin van Beijsterveldt op 26/12/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zesccaping

Heel knap in elkaar gezet, erg leuk om dit ook met kinderen vanaf twaalf jaar te doen!!! Chapeau voor de bedenkers ????????????


Leuke ervaring
Geschreven door Kathleen Van Bergen op 5/12/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zesccaping

Op 10 november jl zijn wij met een groepje van 6 dames komen escapen. Voor mezelf was dit de eerste keer, voor andere in ons groepje niet. We vonden het heel leuk gemaakt, goede puzzels en raadsels en vriendelijke leerlingen die ons ontvangen hebben. Het was een zeer leuke ervaring , ook omdat we konden ontsnappen.???? Het is zeker een aanrader om te doen!! Nog veel succes leerlingen 6 handel van het SCC.


Zesscaping
Geschreven door Niels Witvrouwen op 9/11/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Zesccaping

Op vrijdagavond 2/11/2018 hebben wij met 5 personen getracht om te ontsnappen in de escape room van 6 handel. Alvorens te starten wist ik niet goed wat te verwachten aangezien dit mijn eerste escape room was, achteraf kan ik besluiten dat het absoluut de moeite was en een ervaring die ik iedereen zou aanraden. Met behulp van enkele sleutelwoorden zal ik deze escape room beoordelen naar mijn mening:
• Diepgang/beleving: Dankzij het filmpje dat afgespeeld werd voor het betreden van de escape room werden we meteen in het verhaal van de kamer gezogen en voelden we ons meteen onderdeel van het verhaal.
• Kwaliteit: Het materiaal dat in de kamer geplaatst stond waren allen goede attributen die pasten in het verhaal. Alles was vrij reëel uitgewerkt, ook de details waren goed verzorgd.
• Puzzels: De puzzels waren allen realistisch en haalbaar om binnen de tijd uit te voeren. Zelfs na de escape room heb ik nog vaak terug gedacht aan de verschillende puzzels en hoe ze opgelost moeten worden, ze blijven dus zeker hangen!


Review zesccaping
Geschreven door Anton Claessen op 9/11/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Zesccaping

Heel goed uitgewerkte escape room aangezien dit heel veel tijd en werk vraagt. Het thema was zeer apart wat de uitdaging groter maakte. Een minpuntje vond ik de slotjes, vooral het slotje waar je de plaats en naam moest invoeren, maar ik kan begrijpen dat jullie niet de middelen hadden om het tot in de puntjes professioneel te maken. Dit werd uitgelegd voor het begon, maar ik merkte dat we wel dachten : "Dit zal zijn eigen wel uitwijzen.". Dit was echter niet het geval, we hadden redelijk veel tijd verloren met het prutsen aan die slotjes. Misschien de kandidaten het zelf laten proberen voor de escape room begint en niet alleen voordoen of een handleiding meegeven.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.6

Onthaal
5.0
Decor
4.3
Puzzels
4.7
Waw-factor
4.4

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte
Je kan gezellig napraten met een drankje.

Parking
Voor en naast onze school is er mogelijkheid tot parkeren.