ADRES
Liersesteenweg 172 ,
2500 Lier

TELEFOON
+32 (0)3 344 00 47

E-MAIL
info@thestart.be

WEBSITE
Bezoek website

The Start biedt jullie verschillende live en VR escape rooms aan! De escape rooms werden samen met een team van professionele decor bouwers tot in de kleinste details uitgewerkt. De speelruimte van elke room is maar liefst meer dan 100m2!  Bij The Start kan je terecht met je vrienden, familie of collega's om een onvergetelijk avontuur te beleven! Zijn jullie klaar voor de uitdaging? De Live rooms kan je vanaf 4 spelers spelen, de VR rooms vanaf 2 spelers. In totaal kunnen er 22 spelers op hetzelfde moment actief zijn! 
Partners Partner van Escape Games Belgium Parking
Room #1

Chernobyl

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 7 spelers
71 min

LIVE CHERNOBYL ESCAPE EXPERIENCE De kernramp van Chernobyl was de grootste kernramp die ooit heeft plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op 26 april 1986. Reactor 4 van de kerncentrale explodeerde bij dit ongeluk! 35 jaar later, lanceert TheStart® de 1ste Chernobyl escape room in de Benelux! Deze 'Mystery' thriller' is op de kernramp geïnspireerd. Er is 2 jaar gewerkt om de deze live escape room van 180m² zo realistisch mogelijk te maken. Als militair medisch escapeteam zal je een verboden deel van de kerncentrale betreden en op zoek gaan naar Het Serum!

Room #2

Undercover 9Rooms

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
4 - 5 spelers
60 min

UNDERCOVER SKILL FACILITY 9ROOMS Uniek in Europa. De Europese geheime dienst heeft op Belgische bodem te Lier een geheime selectie-faciliteit ontwikkeld om nieuwe undercover agenten aan te werven, te trainen en te selecteren. Enkel vooraf geregistreerde teams van 4 of 5 personen kunnen hun kwaliteiten meten in deze 9Rooms selectie-faciliteit. In de faciliteit wordt getest op alle undercover gerelateerde competenties! Welke deze zijn is niet gekend maar geheimhouding staat centraal! Bij een 100% succesvolle opdracht kan uw team in aanmerking komen voor een opdracht binnen de geheime dienst.

Room #3

Harbor Hotel

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
77 min

Het Harbor Hotel werd opgericht in de jaren ’90 door Herman en Ann Biesma, samen met hun zoon Dieter zorgde ze ervoor dat het een prettig verblijfplaats was voor diverse reizigers uit binnen- en buitenland. Dieter is een onzekere jongeman en dat is allemaal gekomen door zijn moeilijke jeugd. Op de basisschool had hij het al heel moeilijk met de aanhoudende pesterijen en in het middelbaar werden deze alleen maar erger! Ook het leven thuis was voor Dieter niet al te prettig, dankzij zijn vader die Dieters moeder regelmatig mishandelde. Dieter die dacht dat het niet erger kon worden, kwam voor de grootste schok in zijn leven te staan. Heel zijn wereld stond op zijn kop…

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32 (0)3 344 00 47
E-MAIL
info@thestart.be