The Missing Link

4.7
ADRES
Antwerpseweg 79a,
2440 Geel
The Missing Link in het Kempische Geel belooft je een avontuur vol spanning. Laat je opsluiten met je groep en probeer op tijd te ontsnappen.
Let op, volgende drie eigenschappen zijn essentieel voor een succesvolle ontsnapping: creativiteit, team spirit en out of the box denken! Trommel je vrienden, familie of collega's op en waag je aan The Missing Link. Succes!
Room #1

Jumanji

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 5 spelers
70 min

Jullie beste vriend Alan Parrish is op mysterieuze wijze verdwenen uit zijn ouderlijk huis. Zijn ouders hebben jullie gevraagd om eens een kijkje te komen nemen op de zolder waar ze hem als laatst zagen. Zijn fascinatie met de zolder was op zijn minst vreemd te noemen. Alan sprak over jungledrum geluiden die hem zouden lokken. Er wordt gespeculeerd dat Alan’s onderzoek naar deze geluiden gelinkt zou zijn aan zijn verdwijning. Hopelijk vinden jullie meer aanwijzingen op zijn zolder en kunnen jullie achterhalen wat er met Alan gebeurd is.

Room #2

Till Death Do Us Part

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
75 min

Verhalen doen zich al enige tijd de ronde over de verschijning van een jonge bruid. Het zou gaan om Mrs. Brown die na haar trouwdag als vermist werd opgegeven. Inmiddels is de herberg waarin ze haar eerste huwelijksnacht doorbracht volledig verlaten, hoewel ... zolang Mrs Brown geen vrede vindt zal haar ziel dit terrein nog lang terroriseren. Men kan alleen maar speculeren over wat er zich heeft afgespeeld op die tragische nacht. Brengen jullie duidelijkheid ?

Beoordelingen

(51 reviews)

Een must als Jumanji fan!
Geschreven door Pirre op 13/8/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Super mooie escape room met interactieve puzzels, duidelijk door iemand met passie gebouwd, 1 van de beste die we al gedaan hebben!


Zooooooo leuk!
Geschreven door Nathalie Jacques op 7/8/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Met vier personen met weinig ervaring een heel leuk uur gehad! Iedereen was de hele tijd actief bezig. Hele mooie kamers, spannend, je wordt helemaal meegezogen! Leuke puzzels met technologische snufjes en een heel goede ondersteuning onderweg. Lieve, vriendelijke dames die duidelijk van hun creaties houden :-)


Met het gezin
Geschreven door Annick op 28/7/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Mooie setting met verschillende kamers. Spannend maar niet eng. Leuke, moeilijke raadsels die met een paar tips zeker op te lossen waren.
(Ja wij hadden wel tips nodig ????).
Zeker een aanrader. Superleuk moment gehad.
1 nadeel: het was daar zooooo donker.


Prachtige en buitengewoon leuke Escape rooms!!
Geschreven door Marnick Luxem op 13/3/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Super leuk en fantastische aankleding!! Onze escape room - 'Jumanji' had niet altijd buitengewoon, zalige aankleding maar het ademde en voelde enorm aan als het spel zelf! Je gaat van het ene avontuur naar het andere in een omgeving die je echt blijft verassen. Het speelt iets anders dan 'normale' escape rooms, maar dat maakt het net ZO leuk! De dames ontvangen je met een brede glimlach en beantwoorden iedere vraag over de puzzels! We komen sowieso terug voor de andere kamer!! Gaan met de banaan! :)


Top ervaring
Geschreven door Ann-Sophie op 30/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Till death do us part

Top ervaring! Echt suuuuuuper ervaring en ik zou het iedereen aanraden! Enige wat soms lastig was is dat het in het Engels te doen was. Ons Engels is goed maar omdat we soms zo mee opgingen in het spel was het niet altijd even gemakkelijk om te volgen.


In het verhaal gezogen
Geschreven door Koen Vlemincx op 1/8/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Vandaag de dag gestart met real experience escape room: Jumanji @themissinglinkescape. De verwachtingen waren hoog gespannen na ons vorige bezoek in de enigma kamer. Wat was dit?! Echt zot tot op welk detail de dames deze escape hebben afgewerkt. We waanden ons echt in de jungle (de tropische temperaturen van dit moment zorgden allesinds voor voldoende zweet of was het toch van de spanning. We "gleden" van de ene verbazing in de andere. Na net geen 70min intensief samenwerken en gepuzzel zijn we met nog net wat meer dan 3min op de klok buiten geraakt. Voor iedereen die nog wat amusement zoekt in eigen regio voor de staycation: a must do.


Super aanrader
Geschreven door Hugo op 21/7/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Net Jumanji gedaan (én ontsnapt :D)
Prachtig ingericht, véél oog voor detail, super originele puzzles, deuren die openen waar je 't totaal niet verwacht..
Unieke ervaring, ze hebben er veel werk ingestoken, met een prachtig decor als resultaat.
Je hebt het gevoel dat je echt een heel eind moet gaan.
Kortom : AANRADER!
Extra pluspunt: Britt en Celien zijn een super sympathiek paar jonge dames!


Wat een avontuur !!!
Geschreven door Jurgen Heylen op 26/1/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onze allereerste escape ervaring met 5 personen. Maar de eigenaar stelde ons onmiddellijk op ons gemak met een rustige uitleg. Mooie escape room met leuke verassingen en toffe puzzels. Hulp als je het echt niet vond. Net niet op tijd uitgespeeld maar mochten toch het uitspelen omdat we er bijna waren. Dit smaakt naar meer !!!!!


Erg goed
Geschreven door Hans willems op 5/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jumanji

Jumanji gespeeld met het gezin , heel mooi decor, je waant je in echt in een avonturenfilm opdrachten zijn leuk maar niet te moeilijk ideaal , zeker een aanrader !!


schitterende vuurdoop
Geschreven door Hilde Boeykens op 18/8/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Op 15 augustus zijn we met onze 2 13-jarigen voor het eerst in een escape room gedoken. Het was schitterend - veel oog voor detail, zeer goed opgebouwd, zeer creatief en inventief. We werden persoonlijk begeleid, kregen tips op maat indien nodig, wat zeer nuttig was voor ons aangezien wij absolute beginners zijn - dit was voor ons 4-en een zeer geslaagde escape-room vuurdoop. We zijn absoluut niet rondgeraakt, maar dat kon de pret absoluut niet drukken. Zeker voor herhaling vatbaar !!!!


Oog voor detail, helemaal opgegaan in het verhaal
Geschreven door Koen Vlemincx op 9/8/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Samen met onze tieners van 14 en 16, naar Geel getrokken tijdens een dagje vakantie. De ontvangst was zeer hartelijk. De dames waren druk bezig met de opbouw van een nieuwe kamer waardoor het er rommelig bijlag, maar dat stoorde niet. Ze vertelden vol passie over de nieuwe ruimte en over het avontuur dat we tegemoet gingen. Zeer mooi ingerichte escape, met leuke en originele puzzels en opdrachten. Onze hersencelen goed kunnen gebruiken. De finale was machtig, de replica van de enigma machine was bijzonder knap. We zijn er niet tijdig uitgeraakt, maar omdat er niemand na ons was hebben we wel de kans gekregen om buiten de tijd de uitgang toch nog te vinden. Super tof. Een echte aanrader en wij gaan zeker naar de nieuwe kamer als deze beschikbaar is. We ontvingen nog een kortingsbon voor ons volgende bezoek om zich te excuseren voor de rommel die er nu lag. Goed bezig team Missing Link. Wij zijn fan


Leuke escape room met tof team
Geschreven door Van ham dirk op 2/8/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Superleuke escaperoom. We zijn er wel niet uitgeraakt binnen het uur :-) maar dat ook niet ons doel. We wouden in de escape room de meter voor ons kindje vragen en dat is meer dat super gelukt dank zij het super team dat deze escaperoom beheerd. Ze hebben van onze vraagstelling een supermogendheid gemaakt.

De kamer zelf was goed. Puzzels zaten echt goed in elkaar. Soms moest je objecten die je in het begin vond op het einde gebruiken wat de nodige verwarring veroorzaakte. De eindpuzzel was best lastig daar zijn we veel tijd aan verloren geraakt. Verder was ook de automatisering super. De manier dat deuren, luiken, vallen opengingen was super goed gedaan.

Kortom was het super, een aanrader voor iedereen.


Leuke escape room voor de eerste keer!
Geschreven door Seppe Mertens op 12/4/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Als je binnen komt bij het onthaal zit er een goedlachse dame die ons, als beginners, een heel goede uitleg gaf! Zeker voor de eerste keer heb je toch een iets uitgebreidere uitleg nodig.
In de escape room was er werk voor iedereen van de groep, wij waren met 7. Zeer leuke, soms uitdagende puzzels. Zonder de tips hadden we het moeilijk gehad, de tips kwamen echter op de juiste moment wat het zoeken ook leuk maakte! De verborgen deuren die in deze escape room zaten waren zo goed verstopt dat ik deze nooit vond. Was altijd wel een verrassing als deze open gingen!

Voor de eerste keer is dit zeker een leuke escape room voor heet het gezin!


Allereerste escaperoom.
Geschreven door Marleen Ruts op 3/1/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Kei tof!
Het was onze eerste escaperoom (2 volwassenen en 2 kinderen 14 - 11 jaar).
Heel leuk, iedereen vond wel een oplossing! Zeker een aanrader!


Mooi uitgewerkt en uitdagend!
Geschreven door Tine op 8/12/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Heel leuk ingeklede kamer, met leuke/gevarieerde opdrachten. Heel origineel, en één van mijn favoriete rooms tot hier toe (naast Erszebet in Retie).


Leuke ervaring
Geschreven door Ludo van der Auwera op 30/11/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Goede ontvangst, nette omgeving, ruimte zat. Parkeren vraagt soms wat creativiteit... Eerste kamer vrij gewoon volgens het gekend concept. Doorgang en vooral tweede kamer brengen je helemaal in de sfeer van het verhaal. Vele technische toepassingen, hier is echt aan gewerkt! Samenwerking is hier een must! Niet echt poepsimpel. Net op tijd ontsnapt.


Leuke kamer, maar moeilijk
Geschreven door Peter V op 11/4/2018 (Ervaren escaper)

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
2.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Mooie grote kamer, maar wel een moeilijke. Toffe ontvangst.


Found de missing link!!!
Geschreven door valerie berghmans op 4/2/2018

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal zeer aangenaam. De kamer zit goed in elkaar. Veel ruimte om zelf te ontdekken, enkel 2 tips gekregen. Fijn spelen met grotere groep (6). Iedereen kan iets uitzoeken , maar samenwerken was ook noodzakelijk!! De puzzels zijn goed opgebouwd, inventief en goede mix van inzichtelijk en technisch(praktisch) spelen. Aantal verrassende effecten. Met wat ervaring, is dit een haalbare kamer. Hoort voor ons zeker bij de betere escapes rooms. Super leuke ervaring!!


Extra time!
Geschreven door Evelien Jordens op 4/2/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Een super leuke room! Niets is wat het lijkt! We hebben ons een uur lang heel erg goed geamuseerd!


Enigma
Geschreven door Marte op 31/1/2018

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

De puzzels zaten goed in elkaar en het verhaal was mooi uitgewerkt.
We kijken ernaar uit om ook uit die tweede kamer te geraken ;-)!

Weinig parking, wij hebben onze auto bij de buren geparkeerd.


Enigma
Geschreven door Marian op 27/1/2018

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Het was zeer spannend, goede tips, superleuk thema (historisch correct). Algemeen goed ingericht en leuke details.


Topper! (Naomi toch ;-))
Geschreven door Jeff peelaers op 27/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Zeer goed ontvangst. Volledige uitleg waardoor je weet wat je exact moet doen. Kamer was helemaal in het thema, ook leuke licht en geluid effecten. Een leuke doordenker waar je goed en logisch moet bij nadenken. Als je er bijna bent mag je na jou 60min het spel toch uitspelen. Wat een echt pluspunt is!! Zeker een aanrader! Was de beste/leukste kamer die we al hadden gedaan! Met z’n allen daarheen...


Allemaal kleine raadseltjes
Geschreven door Annelies Vandecruys op 22/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Het was een su-perleuke ervaring. Dit was nog maar onze derde escaperoom, maar nu al één van de leukste. Als je van cijfertjes houdt is dit dé ultieme escaperoom. doordat er zoveel verschillende kleine raadseltjes zijn, is iedereen continue bezig. We hadden nog maar één seconde over op de klok. Om maar aan te tonen hoe spannend het was.


Een aanrader
Geschreven door Gunther Janssens op 15/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Heel leuke escape room.
We waren met 8 personen (2 gezinnen), constante activiteit met altijd wel iets te vinden of te doen met allemaal.
Uiteraard leuk dat we de oplossing gevonden hadden voor de tijd om was met een minimum aan tips nodig.
Een echte aanrader dus!


Eerste ervaring en direkt verkocht!!
Geschreven door Veerle Frederickx op 15/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Het was de eerste maal dat we een escaperoom speelden en wat een voltreffer was het!! We waren met 8 (twee gezinnen van 4) en iedereen had wel ergens iets te vinden, oplossen, bedenken! Heel leuke ervaring, super leuke setting, aangename ruimte, vol verrassingen, echt een aanrader!! We zijn erin geslaagd om de oplossing te vinden door rustig samen te werken. We kijken met spanning uit naar de tweede room die er komt! Bedankt aan de sympathieke gastvrouw! Tip: De ingang ligt een beetje verstopt naast de Basic Fit.


just te laat (06-01-2018)
Geschreven door Clerckx Lando op 7/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Een zeer toffe room met leuke ervaringen!
Teamwork vereist en stalen zenuwen.
Goede gastvrouw enkel jammer van de locatie ( weinig mensen weten van deze room ).
Ons team kan niet wachten tot de nieuwe escape room er komt!
Net niet gehaald MAAR dankzij de gastvrouw mochten we toch verder spelen!Groetjes uit Turnhout


Aanrader
Geschreven door Toon op 13/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Met 5 personen waagden we ons aan Breaking Enigma. De ontvangst was heel hartelijk. Na een uitgebreide introductie, gingen we de trap op richting de escape room. De kamer is mooi ingericht en bevat ook enkele leuke effecten! Ook leuk dat er heel wat puzzels en raadsels zijn, zodat iedereen constant bezig is. Vooral naar het einde toe was het enorm spannend. Ontsnapt na 52 minuten. Aanrader!


Een
Geschreven door Griet op 24/11/2017

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Vandaag deze escaperoom gedaan voor de 18de verjaardag van onze dochter. Een zeer leuke avond gehad. De kamer is origineel gemaakt en zit goed in elkaar. We zijn weten te ontsnappen met nog drie minuten op de teller, al zag het er soms naar uit dat we er niet zouden geraken. Er waren een aantal originele en leuke doordenkers waarbij de ene ons al wat meer tijd kostte dan de andere. We kijken al uit naar de nieuwe kamer!!!!!


Aanrader!
Geschreven door Elisabeth op 21/11/2017

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Mijn allereerste escapegame, en ik wil het zeker nog doen! Heel tof thema, en de raadsels/vragen/linken zijn creatief gevonden.


Geweldige kamer, zeker een aanrader
Geschreven door Aerts Christoffel op 6/11/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Het Onthaal is spontaan een vriendelijk. Thema is goed gevonden. Alles zit ook in het genre van het thema.
Mooie combinatie van sloten en raadsels. De afwerking van de kamers is ook prachtig. Tot nu toe de beste kamer die ik gedaan heb. Heb er ondertussen al 7 gedaan. Helaas wel niet uitgeraakt. :(


Nog steeds geen groepsnaam!
Geschreven door Tine Govarts op 4/11/2017

Onthaal
3.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Een kamer met veel technische snufjes. Vriendelijke ontvangst.
We kijken al uit naar de volgende kamer.


Top escape room
Geschreven door Bianca Hugen op 3/11/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Hele leuke en verrassende escape room! Mooie aankleding! Echte aanrader!


Geweldige escaperoom!
Geschreven door Martje van den Bosch op 24/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

We hebben er al een groot aantal gedaan en deze staat zeker in de top 3. Het verhaal klopt en zit goed in elkaar.

De puzzels zijn uitdagend en de mechanismen achter de puzzels werken ook goed!

We gaan zeker terug als de tweede kamer klaar is!


Uitdagend en zit perfect in elkaar!
Geschreven door Jolien Vandecruys op 22/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

We hebben deze escape room als koppel geprobeerd, voor mij was het de eerste escape room ervaring. De kamer zat perfect in elkaar qua sfeer en puzzels, we waren zeer onder de indruk! Voor ons tweetjes was het helaas wat te moeilijk (we zijn niet kunnen ontsnappen), we raden aan om toch wel met 4 personen te gaan. Zeker de moeite waard en smaakt naar meer! Wanneer de volgende kamer af is komen we zeker terug!


Uitdagende escaperoom
Geschreven door C. Donckers op 21/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

We zijn hier daarstraks met 4 personen geweest en het moet gezegd: het is een leuke escaperoom met verschillende uitdagingen. We kregen goede uitleg van de eigenaresse en het spel steekt goed in elkaar. De verhaallijn is ook duidelijk terwijl andere scaperooms soms een verhaal aanhalen maar hier verder niet veel mee doen. Hopelijk zijn de volgende kamers even goed, wij komen sowieso terug!


Yes, we can!
Geschreven door Sanne Vanmarcke op 16/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Wijzelf hadden al enkele kamers gedaan, het koppel dat mee was nog geen enkele. Deze kamer is toch één van de moeilijkere die we al deden. Het zit wel heel fijn in elkaar, vooral het slot vonden wij heel indrukwekkend. Het is ook een ruime escape-room, je kan deze echt wel met een iets grotere groep ook spelen.
De eigenares was heel vriendelijk, ze gaf tips indien echt nodig. We kijken al uit naar de tweede kamer :-)


We did it!...Almost
Geschreven door Lotte Caerstiaenssen op 8/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Heel fijn onthaald in deze escape room door de eigenaresse! We speelden met 5 personen waarvan 3 zonder escape room ervaring. En we hebben de microbe te pakken! Wat een onvergetelijke namiddag. De room heeft zeer leuke geluids- en lichteffecten die en extra dimensie aan het verhaal geven. De puzzels zitten inhoudelijk goed in elkaar, en zijn verschillend qua moeilijkheidsgraad. Bepaalde elementen zijn verbazend goed in elkaar gestoken! De eigenaresse hielp ons wanneer we op een dwaalspoor zaten, maar gaf ons ook voldoende tijd om zelf tot oplossingen te komen. Een zeer goede balans in het geven van tips! Wij kijken al uit naar de volgende kamer!


(Ont)spannende middag!
Geschreven door Elise op 2/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Fijne ontvangst! Eerste Escape Room voor mij. Geweldige ervaring. De tijd vloog zo voorbij! Netjes binnen de tijd buiten geraakt. Ideaal om met 2 koppels te doen. (Ont)spannende zondagnamiddag! Ik kijk al uit naar de volgende kamer.


Net 1 seconde te laat????
Geschreven door Emily Vervoort op 30/9/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Zalig concept en supervriendelijk ontvangst. Toffe groepsactiviteit om de band te versterken. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!


Leuke escaperoom
Geschreven door Silke Geuens op 24/9/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

De tweede escaperoom die we probeerde met een groepje van 4. Een geslaagde escaperoom alleen slaagde we er net niet in om er uit te geraken!


1e Escape room maar niet de laatste!!!
Geschreven door Michele Aerts op 23/9/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onze eerste escape room ever! En het was geweldig! Bij elke overwinning hebben we een vreugde dansje gemaakt!
Jammer dat het voorbij is!
50 min 45 sec met 5 'groentjes': super fier op ons!!!!


Een echte aanrader!
Geschreven door Lien VR op 6/4/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Zeer mooie kamer. Goed in thema verwerkt.
Originele puzzels. Zeer vriendelijke uitbaatster!
Als er een nieuwe kamer opent gaan we zeker opnieuw langs!


Ontsnapt, maar niet onder de indruk
Geschreven door Joke B op 29/3/2017

Onthaal
3.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Wij speelden de kamer met 5 personen. De aankleding is eenvoudig. Er zitten wel wat technische zaken in. De uitbater was zelf niet laaiend enthousiast. De logica [dit gedeelte van de review werd verwijderd wegens details over de inhoud van de escape room ].. Jammer!


Knap!
Geschreven door Jimmy Henderickx op 8/2/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Tot nu toe mijn favoriete room.


Super
Geschreven door Vonne op 7/2/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Heel erg leuke escape :) Dank jullie wel! Al vaker escape gespeeld en meestal schrijf ik geen reviews, maar in dit geval vond ik het toch de moeite waard even mijn complimenten even te delen! Verrassend!


Absolute topper!
Geschreven door Luk V. op 15/1/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Een pracht van een kamer gespeeld over de welgekende enigmacode. Met een meeslepend verhaal dat gedurende het hele uur je in de ban houdt. Heel leuke puzzels met veel afwisseling en zeer leuke effects. De aankleding was zeer netjes en perfect in thema uitgewerkt. Al een paar kamers gespeeld maar deze wist alsnog zeer verrassend en vernieuwend uit de hoek te komen. Een heel vriendelijk ontvangst gehad.Hoort absoluut bij de toppers! Kijk uit naar meer van dit!


Topkamer. Originele puzzels
Geschreven door Ruben Dickens op 5/1/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Zeer mooie kamer. Het thema leunt zich enorm goed voor een escaperoom en dat heb je geweten ook. Qua thema en integeratie staat hij bij mij heel hoog. het onhtaal was super en de puzzels zijn ook zeer interesant en origineel. Enig puntje van kritiek: de tips kwamen ( zeker in het begin) tegen een iets te hoog tempo naar onze goesting. Maar daar werd direckt rekening mee gehoude toen we lieten merken dat het minder mocht. Echt een topkamer


Kei tof!
Geschreven door Alex - Lise - Sarah op 27/11/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

We werden heel vriendelijk ontvangen, de kamer was superleuk, met interessante en afwisselende puzzels en een leuk thema. Het was spannend, maar we zijn er toch uit geraakt, waarna we nog gezellig gebabbeld hebben met de uitbaters.


Waaaauuuuww
Geschreven door Kerensa smits op 10/11/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Super goed doordacht concept, vriendelijke mensen, we hebben ons goed geamuseerd met achteraf nog een drankje en gezellig napraten.


Wat een avontuur! !
Geschreven door Kimberley op 8/11/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Wat een avontuur! Super goed ontvangen, vriendelijke mensen. Alle uitleg die nodig was, kregen we ook. Het was mijn eerste escape room, en dankzij The Missing Link smaakt het naar meer! Voor ieder was er wat wils. Het was een TOP ervaring. We hebben als groep een leuke avond / ervaring gehad. En ook wat bijgeleerd. Het thema was super uitgewerkt. Echt knap hoe ze dit bedacht hebben Dit is een dikke aanrader!!


Anders dan wat je gewend bent!
Geschreven door Mieke op 5/11/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Breaking Enigma

Mooie kamer, uitdagende puzzels, vernieuwend ten opzichte van andere kamers die ik heb gespeeld. Bovendien heel vriendelijke eigenaars die tijd voor je maken :)


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.7

Onthaal
4.8
Decor
4.7
Puzzels
4.7
Waw-factor
4.7

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid