ADRES
Mechelsesteenweg 10 - 2640 Mortsel,
2640 Mortsel
Kom escapen uit onze 3 thema kamers! Stalkers, een bom in een vliegtuig of toch liever verdwalen in de jungle? Clueless Escape Rooms biedt een gezellige ervaring voor zowel beginners al iets meer ervaren escapers. Familie's, vrienden, collega's: elke groep of elke gelegenheid is welkom bij ons!
Clueless Escape Rooms neemt je mee in 3 spannende verhalen waar jij en je team in 60 minuten uit moeten ontsnappen! Elke kamer heeft zijn eigen verhaallijn waar de puzzels en raadsels op gebaseerd zijn. Teamwork, verbanden leggen en out-of-the-box denken zorgen ervoor dat je deze uitdaging tot een goed einde kan brengen! Maken jullie er een succes van of zijn jullie helemaal Clueless!?
Parking 100m verder is er een (betaal)parking Drinkgelegenheid In de zomer mogelijkheid om iets te drinken op het terras
Room #1

Rumble in the Jungle

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
60 min

De bekende onderzoeker A. Naconda is de jungle ingetrokken om onderzoek te doen naar het mysterieuze Katara volk. We hebben jammer genoeg al een tijdje niets meer van hen vernomen. Jij en je team zijn het rescue team die de professor uit de jungle moeten halen! Lukt dat op tijd of niet??

Room #2

Clueless Airlines

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 15 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Wat een zorgeloze vliegreis moest worden, krijgt plots een verrassende wending aangezien er een bom aan boord wordt gevonden! De bom tikt dreigend. Ga snel op zoek naar aanwijzingen! Slagen jullie er in om binnen het uur de bom te neutraliseren?

Room #3

Backstage

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Jij en je team behoren tot het entourage van een bekende artieste die vandaag een concert geeft. Onze artieste heeft echter last van een stalker die door de gangen van de backstage sluipt... Lukt het jullie om binnen de 60 minuten de artieste uit de handen van de stalker te houden?

Room #4

OUTDOOR Escaperoom The Garage

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 11 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Jij en je kompanen klommen zonet over het muurtje, ontsnapt uit de gevangenis. Maar nu komen jullie terecht in een andere kooi: The Garage. Jullie hebben 60 minuten om je een weg te banen tussen moeren, batterijen, autobanden en ander gereedschap. Geraken jullie op tijd weg uit dit olievat of keren jullie geboeid terug? In dit unieke concept word je gedropt in een outdoor escape room! We toverden onze Clueless Garden om tot een actieve outdoor escape experience. We houden steeds een kamer binnen vrij, voor mocht het Belgische weer ons niet goed gezind zijn.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking
100m verder is er een (betaal)parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid
In de zomer mogelijkheid om iets te drinken op het terras