ADRES
Baron de Pélichystraat 1,
8770 Izegem

TELEFOON

E-MAIL
info@thegamepost.be

WEBSITE
Bezoek website

The Game Post in Izegem lanceert met hun Prison Break een escape room in een unieke setting. Je wordt namelijk opgesloten in de kelders van een beschermd monument. Dankzij deze authentieke inkleding ben je direct in een unieke sfeer ondergedompeld en zo vangt je ontdekkingstocht vol verrassingen aan!
Niet enkel de setting van deze room is uniek. Het feit dat de room op drie verschillende niveau's gespeeld kan worden, maakt het een zeer bijzondere room. Voor ieder wat wils dus!
Partners Partner van Escape Games Belgium Vergaderruimte Er is een ruimte met een grote speeltafel en plaats voor ongeveer 18 mensen. Parking Voldoende parkeergelegenheid op de stadsparkings van Izegem. Ontspanningsruimte Er kan aan de grote speeltafel iets gedronken worden, er kunnen eenvoudige maar leuke spellen gespeeld worden.
Room #1

Prison Break, De Legende van Gotham Steep.

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
4 - 10 spelers
60 min

Baron Gotham Steep kan één van de meest mysterieuze bewoners van Izegem genoemd worden. De goedlachse man, ontvluchtte het Verenigd Koninkrijk tijdens de Groote Oorlog en woonde een tijdje in kasteel het Blauwhuis. Met de komst van de baron verschenen ook 4 minder vrolijke figuren. Ze noemden zichzelf 'het collectief' en deinsden er niet voor terug geweld te gebruiken om hun doel, het vinden van enkele zeer waardevolle gouden munten, te bereiken. De vier zonderlingen hadden het idee dat de baron iets te verbergen had en wilden hem eens stevig aan de tand voelen. De baron bleek echter een kei in het ontwijken van het collectief. Tot die bewuste nacht, 15 december van het jaar 1920. De nacht waarop de Baron verdween. Niemand heeft ooit nog iets van hem of het collectief vernomen. Onlangs echter ontdekte men een geheime gevangenis. Men vermoedt dat de Baron er een tijd lang werd opgesloten en ondervraagd. Misschien heeft de Baron zijn munten wel in de gevangenis verborgen? Laat je opsluiten en ontdek het geheim van de Baron!

Beoordelingen

(1 reviews)

aanrader !
Geschreven door Karen op 29/9/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Prison Break, De Legende van Gotham Steep.

Met ons vertrouwde 4-koppige vrouwenteam gingen we de nieuwe uitdaging aan. Het spel zit supergoed in elkaar, je verveelt je geen seconde, er zijn heel veel puzzels, en geen enkele puzzel kwamen we al ergens anders tegen, je team verspreiden is de boodschap om dan op de nodige tijdstippen terug samen te komen voor andere puzzels. De makers van de room hebben heel veel ervaring op gebied van organiseren en ook in de boardgamewereld staan ze hun mannetje. Het kiezen van het moeilijkheidsniveau maakt dit een toegankelijke game, maar ontsnappen is niet vanzelfsprekend !


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
5

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Vergaderruimte
Er is een ruimte met een grote speeltafel en plaats voor ongeveer 18 mensen.

Parking
Voldoende parkeergelegenheid op de stadsparkings van Izegem.

Ontspanningsruimte
Er kan aan de grote speeltafel iets gedronken worden, er kunnen eenvoudige maar leuke spellen gespeeld worden.

TELEFOON
E-MAIL
info@thegamepost.be