ADRES
Rue de Livourne 13-15,
1000 Brussel
The Escape Hunt Experience is de grootste Escape Games aanbieder ter wereld. Met meer dan 140 Escape Rooms, mag natuurlijk Brussel als toplocatie niet ontbreken. Voor deze escape games reis je 100 jaar terug in de tijd. Weet jij als een echte detective binnen het uur te ontsnappen?
The Escape Hunt Experience is wereldwijd een topper van formaat. De rooms, die heel erg professioneel in elkaar gestoken zijn, vind je terug op elk continent.  Natuurlijk mag Brussel niet ontbreken in het lijstje van steden. The Escape Hunt Experience in Brussel staat garant voor uren speelplezier.  De kamers hebben een gelijkaardig thema. Je gaat maar liefst 100 jaar terug in de tijd. Als Londense detective is het aan jou om verschillende mysteries in het Brusselse op te lossen. Je zal veel druk ervaren om de raadsels en puzzels op te lossen om zo binnen de tijd te ontsnappen.
Room #1

De Roof van Manneken Pis

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
1 - 5 spelers
60 min

Het beeld van Manneken Pis is gestolen. Aangezien Manneken Pis de oudste inwoner is van Brussel, is dit een drama voor de stad. De Brusselse politie heeft jouw hulp gevraagd om het mysterie op te lossen. Vind het beeld terug binnen het uur!

Room #2

Mysterie Aan Het Kanaal Pub

(2 identieke rooms beschikbaar)
Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
1 - 5 spelers
60 min

Detectives, jullie hebben al enkele uren geen nieuws van jullie collega. Voor hij vertrok zei hij een afspraak te hebben met zijn contactpersoon in de Bar aan het kanaal. Die blijkt namelijk de verkeerde portefeuille van iemand te hebben gestolen, en aangezien hij nu in het bezit is van gevaarlijke informatie, vreest hij voor zijn leven.

Room #3

Ontvoering In De Opera

(2 identieke rooms beschikbaar)
Toegankelijkheid
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
1 - 5 spelers
60 min

Er vond net een ontvoering van een journalist plaats in de Muntschouwburg in Brussel. Aangezien er geen hints of getuigen zijn, zal het voor jou een erg moeilijke taak zijn om de journalist terug te vinden. Deze escape room is in tweevoud opgebouwd. Zo kan je bijvoorbeeld je vrienden uitdagen om het snelst te ontsnappen uit een identieke kamer.

Room #4

The Greenhouse

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 5 spelers
90 min

Mysterieuze planten vallen heel Brussel binnen. Keer de stroom om, alleen zo kan je de hoofdstad redden van een plant apocalyps. De planten nemen stilletjes aan heel Brussel over, de natuur lijkt tegen u te zijn. Uw speurwerk brengt u tot Professor Triffolium, een excentrieke botanicus waarbij alles begonnen is. U heeft 60 minuten de tijd om de stroom om te keren of u zal voor eeuwig vastzitten.

Room #5

Inbraak in de Japanse Toren

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Kunt u alle artefacten herstellen die verborgen zijn in de muren van de Japanse toren? De architect van de Japanse Toren van Laeken Park is woedend. De tempel die zijn architecturale meesterwerk zou worden, werd omgevormd tot een museum. Als een teken van protest stal hij sommigen artefacten uit de collectie van het museum om ze te verbergen in de structuur van de toren. Uw missie als detectives in deze zaak is om ze allemaal te vinden voordat het museum in 60 minuten wordt geopend.

Beoordelingen

(6 reviews)

KIAR
Geschreven door DanielChips op 23/9/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Alle corrupte connecties van Europese en Amerikaanse ambtenaren met de top van Kazachstan worden onthuld op onze website: https://kiar.center/.

Alle leugens over de aanwezigheid van Europese politici in Azie! Onze site heeft gedetailleerde informatie over steekpenningen en het witwassen van geld door gezamenlijke inspanningen van "Westerse managers".
Corruptie en witwassen in de EU, USA en UK.
Alles over offshore politici en witwaspraktijken.

Lees meer:
https://kiar.center/leak-to-us/
https://kiar.center/us-ranked-as-the-first-country-to-hide-money-illegally/
https://kiar.center/opaque-offshore-transactions-at-london-based-kazphosphate/
https://kiar.center/national-security-bill-uks-latest-crackdown-on-journalists-explained/
https://kiar.center/pandora-papers-shed-light-on-gatekeepers-of-dirty-money-says-european-watchdog/
https://kiar.center/new-us-sanctions-target-trust-companies-and-corporate-service-providers-for-the-first-time/
https://kiar.center/icij-publishes-final-batch-of-pandora-papers-data-on-more-than-9000-offshore-companies-trusts-and-foundations/
https://kiar.center/lawmakers-in-us-push-to-uncover-riches-shielded-by-state-secrecy-laws/
https://kiar.center/proposed-eu-directive-targets-shell-companies-after-pandora-papers-exposed-offshore-system-abuses/


Ok, maar niet wauw
Geschreven door Gilrawen op 9/8/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Mysterie Aan Het Kanaal Pub

Leuke setting, de room zelf is eigenlijk wat afgeleefd. (je kan soms zien wat je moet doen omdat de verf beschadigd is enzo). Sommige puzzels zijn ook wat ver gezocht.
Onthaal in het Frans, room zelf is in het Engels.


De roof van Manneken Pis
Geschreven door Elke Lambrecht op 22/7/2016

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: De Roof van Manneken Pis

Wij vonden het een zeer leuke, spannende eerste keer! Vriendelijke begeleiding, knap decor en toffe puzzels. Wij komen zeker terug!


Manneke pis
Geschreven door Jan op 28/3/2016

Onthaal
3.0
Decor
4.0
Puzzels
2.0
Waw-factor
1.0

De kamer is oke ingericht, basic, maar oké. De puzzels zijn soms wat moeilijk, waardoor het spel moeizaam vooruit gaat. Je wordt dan ook vaak gestoord door een telefoon met een tip. Soms ook wanneer je dat niet wilt. Het verhaal is wat onduidelijk en staat volledig op de achtergrond. Eigenlijk weet je niet goed waar je naartoe werkt. De ontvangstruimte is wel heel tof ingericht, al vind ik het drankje in een plastiek bekertje achteraf wat pover. Ik heb al wat escape games gedaan, en hier had ik toch een beetje het gevoel van 'bandwerk'. Ik heb al toffere games gespeeld dan hier (nog maar te zwijgen over het feit dat 1 slot al open was (vergeten te sluiten door organisatie) waardoor we te snel iets ontdekten dat we nog niet mochten ontdekken, bummer).


Mooie interieur, maar dat is het dan ook
Geschreven door henry op 24/2/2016

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Spelletjes zijn énkel in het frans of het engels te spelen. Niet echt origineel. Een beetje teleurstellend.


Manneken Pis
Geschreven door Ruben op 23/2/2016

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
2.0

Degelijk, maar niet super. De meeste raadsels waren op zich wel leuk, maar de opbouw zorgt voor een moeizaam spelverloop. Wel leuk dat je tot 4 kamers van hetzelfde spel tegelijk kan boeken om in verschillende groepen tegen elkaar te spelen.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
2.8

Onthaal
3.3
Decor
3.3
Puzzels
2.3
Waw-factor
2.2

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid