The Cube

ADRES
Chaussée de Bruxelles 135,
1000 Brussel
The Cube in Brussel is een bijzondere escape game die specifiek focust op team-building. Je kan deze escape room spelen met groepen van 10 tot maar liefst 120 personen (de ideale groepsgrootte is 40 tot 60 personen). Kortom, het is de ideale activiteit voor grotere groepen die samen willen ontsnappen.
De cube is uniek in België en daarom is deze escape room dan ook zeer populair bij bedrijven. Reken op je fysieke paraatheid, je logisch denken en je wijsheid. Iedereen zal moeten meewerken aan het oplossen van de puzzels en verschillende raadsels. Team-spirit zal beslissend zijn om de vijf verschillende uitdagingen succesvol tot een einde te brengen. Daag nu je collega's uit en probeer binnen de 120 minuten de tijd om te ontsnappen uit het geheime labo dat prachtig is ingericht. Succes!
Room #1

The secret lab

Toegankelijkheid
Talen
+ 0 jaar
0 - 0 spelers
120 min

Tientallen jaren geleden was The Cube een geheim laboratorium voor medisch onderzoek. Vier beroemde wetenschappers gingen in totale afzondering voor hun bacteriologisch onderzoek. Na hun doelstellingen bijna verwezenlijkt te hebben, verdwenen de professoren op mysterieuze wijze. Kunnen jullie ontcijferen wat er toen gebeurde?

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling