STIXN indoor & outdoor entertainment

ADRES
Brusselsesteenweg 406,
3020 Herent (Leuven)
Na Locked escape room in Wilsele, opende dit escape room team een tweede locatie met meerdere activiteiten. Naast escape rooms zijn er ook competitie escape rooms, lasershooting arena, een funboxing ruimte enzovoort. Stixn heeft zich toegespitst op grote groepen zoals familiefeesten, teambuildings, vrijgezellen enzovoort. Ook is er een fantastische catering en bar beschikbaar. Indoor ben je welkom met groepen tot wel 70 personen. In de zomer kan dit zeker verdubbeld worden aangezien het outdoor gedeelte dan opent!
De twee competitie escape rooms bij Stixn, zijn gebouwd door decorbouwers. Deze twee escape rooms zij identiek. De "catch the train" competition rooms zijn bijvoorbeeld met elkaar verbonden zijn. Je hoort, ziet, werkt samen of saboteert de tegenstander. Deze kamer kan van 3 personen tot 12 personen gespeeld worden. Spannend!
Parking Gratis parking voor meer dan 50 wagens Ontspanningsruimte Er is een volwaardige bar en feestruimte. Vergaderruimte Er zijn 2 vergaderruimtes van 70m2 elk. Deze zijn volledig uitgerust met beamer, wifi, schrijfgerief, flipchart,...

BEFEB lid 2020

Room #1

Catch the train

(2 identieke rooms beschikbaar)
Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 12 spelers
60 min

Je bevindt je in een loket. Je bent klaar om de laatste trein te halen, echter is het loket gesloten en moet je nog op het perron geraken. Er zijn nog maar 6 plaatsen in 1e klasse vrij en 6 plaatsen in 2e klasse. Je bent niet de enige de voor de laatste plekjes vecht. Haal je eerste klasse, haal je überhaupt de trein, of ga je een nachtje op het perron moeten slapen?

Room #2

White room

(2 identieke rooms beschikbaar)
Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 12 spelers
60 min

Je wordt gerecruteerd door de secret service. Je eerste missie is een grote test. Spoor mr. White op en steel de geheime documenten. Bewijs jezelf special agent. Succes!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Parking
Gratis parking voor meer dan 50 wagens

Ontspanningsruimte
Er is een volwaardige bar en feestruimte.

Vergaderruimte
Er zijn 2 vergaderruimtes van 70m2 elk. Deze zijn volledig uitgerust met beamer, wifi, schrijfgerief, flipchart,...

Drinkgelegenheid