ADRES
Karel Janssenslaan 2,
8400 Oostende

TELEFOON
+32 485 23 38 36

E-MAIL
hello@puzzleescaperooms.be

WEBSITE
Bezoek website

Puzzle escape rooms Oostende is gelegen op wandelafstand van het centrum van de stad naast het Leopoldpark. Puzzle biedt je 3 fantastische escape uitdagingen aan voor in totaal 20 personen. Je krijgt telkens 60 minuten de tijd om met jouw team te ontsnappen. Trommel je vrienden, collega's of familie op en waag jouw kans!
De escape rooms bij Puzzle Oostende zijn met passie gebouwd. Men is er in geslaagd om de rooms zodanig in te richten dat om het even welke groep zich zal amuseren. Het maakt niet uit of je met een bende studenten, je collega's of met je gezinnetje komt. Er is voor ieder wat wils. Eén ding staat vast, tijdens het spelen van deze escape game, zal je elkaar zeker en vast beter leren kennen. Met z'n allen zal je op zoek gaan naar de verborgen aanwijzingen. Zorg ervoor dat alle puzzelstukken in elkaar vallen en baan je een weg naar buiten. Ook kan je escapen bij Puzzle combineren met een etentje in een nabijgelegen restaurant. Samen stelden ze een aantal leuke en voordelige formules samen, incl een escape game!  Op zoek naar een spannend stadsspel in Oostende? Ook Hiervoor kan je terecht bij Puzzle Oostende.
Partners Partner van Escape Games Belgium Vergaderruimte Een vergaderruimte kan via de formule 'Escape & Meet' gereserveerd worden. De vergaderruimte wordt voorzien door een partner op wandelafstand. Ontspanningsruimte Met een drankje in de hand kun je live mee kijken naar de volgende groep! Parking Dichtstbijzijnde parking is Parking Kursaal en Parking zeeparking of in de straten rondom Puzzle. Drinkgelegenheid Onze mooie en grote ontvangstruimte is het mogelijk om voor en/of na het spel een drankje te drinken terwijl je live kunt kijken naar het volgende team. Santé!

BEFEB lid 2020

Room #1

Escape Cabaret Montmartre

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 15 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Het is iets na 1 uur ’s nachts en The Duchess, de ster van de Cabaret Montmartre, werd vermoord. Uit eerste onderzoek was het gissen naar de reden, maar al snel bleek haar peperdure parelhalssnoer verdwenen te zijn. Jullie kruipen in de huid van onderzoekers ingehuurd door de directeur van de Cabaret Montmartre. Jullie opdracht: help de directeur door het verdwenen parelhalssnoer van The Duchess terug te vinden binnen de 60 minuten want de Oostendse maffia zit jullie op de hielen! De directeur kreeg de halssnoer in ruil voor het openstellen van zijn Cabaret aan de maffia. Er zijn verschillende verdachten zoals Danseressen uit jaloezie? De directeur die stiekem verliefd is op haar? De barman omdat hij in geldnood zit? Haar man die het niet kan verkroppen dat ze daar werkt? Vinden jullie wie de halssnoer gestolen heeft? Succes!

Room #2

De Duitse onderzeeër

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
4 - 8 spelers
60 min

Datum: WOI - 13 december 1916. Jullie zijn geallieerden en zijn gevang genomen in een onderzeeër door de Duitse marine en zijn onderweg naar het vaste land waar jullie geliquideerd zullen worden. Al uren zijn jullie onder water aan het varen tot er plots een enorm luide knal te horen is en gans de onderzeeër trilt minuten lang. Na deze minuten lange bevingen komen jullie tot stilstand. De onderzeeër ligt op een zandbank, gelukkig niet erg diep. De bemanning is in alle staten en jullie zien hen zich voorbereiden om naar boven te zwemmen. Ze gaan het sas van het schip in en zonder nog naar jullie te kijken, duiken ze naar boven.. Jullie blijven achter, vast geketend… Met nog maximum 60 minuten zuurstof in de onderzeeër moeten jullie proberen te ontsnappen! Veel succes!

Room #3

Het Geheim van Koning Sandur III

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

De familie van Koning Sandur III zorgt al generaties lang voor de goede handhaving van de zeespiegel. Gezien zijn ouderdom kan Koning Sandur III zijn dagtaak steeds minder goed uitvoeren. Het is dan ook tijd voor opvolging door zijn oudste dochter Sanrah, echter zit de parel waarmee de zeespiegel wordt bediend zit achter slot en grendel. De koning weet zelf ook niet meer hoe hij deze kan ontgrendelen... Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen uit dit zandkasteel. Help mee om het geheim van Koning Sandur III te ontrafelen!

Room #4

The Med Lab

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 15 jaar
4 - 10 spelers
60 min

Wij zijn heel erg blij dat jullie zich (ongewild of niet) willen aansluiten in ons drugskartel. We hebben recent ontdekt dat een Oostendse wetenschapper elke dag na zijn werkuren naar dit laboratorium gaat en we vermoeden dat hij een nieuwe erg verslavende designerdrug aan het bereiden is. Wij, van het Oostends drugskartel, willen zeer graag deze nieuwe drug in ons bezit. Het zou ons en dus ook jullie ontzettend rijk maken! We hebben alle voorbereidingen getroffen zodat jullie onopgemerkt kunnen infiltreren in het lab.

Beoordelingen

(23 reviews)

Super tof
Geschreven door Rita op 17/5/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

De eerste keer dat ik een escape room speelde en meteen een super goede ervaring. De kamer had een toffe sfeer en de raadsels waren goed opgebouwd. De begeleider aan de balie gaf ons af en toe tips als we even vast zaten. We hebben ons enorm geamuseerd met de vriendinnen!


Heel immersive
Geschreven door Sara op 7/4/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: De Duitse onderzeeër

Submarine was echt een hele mooie escape room. Superleuke en veel kamers en allemaal in thema ook de puzzels. Dat maakt het echt impressive. We hebben het met 4 gespeeld waarvan 2 beginners dus we zijn niet kunnen ontsnappen omdat het een moeilijke kamer was, maar wel tot het einde geraakt en de begeleider had dan verder uitgelegd wat we gemist hadden. Heel vriendelijke game master.


Leuke kamer met orginele puzzels
Geschreven door Brecht Demol op 13/11/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

Leuke escaperooms met cluedo-vibes, mooie decoratie en orginele puzzels!


Top top top
Geschreven door Nathalie Stans op 5/2/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

Wat een leuke escape room! Heel enthousiast en open ontvangen geweest! De escape room zelf is een toppertje! Achteraf was er tijd voor een babbel en een drankje, super!!!


Puzzle is the best
Geschreven door Danté Govaert op 5/2/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

Puzzle escape rooms let altijd op details, waardoor de ervaring top is. Eerst en vooral word je onthaald door een enthousiaste begeleider en daarna word je ondergedompeld in een o zo mooie escape room. De raadsels zijn zeer variërend, waardoor de spanning zeker in het spel blijft. Voor elk lid van de groep is er zeker wat te doen! Deze escape room MOET je gedaan hebben ;)


Escape room oostende
Geschreven door Tiana op 5/2/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

In 1 woord echt een super ervaring!
Het begon al bij het geweldige ontvangst en werd alleen maar beter!
Zeker een aanrader!


Super escape room in groep !
Geschreven door Nick M. op 25/12/2018 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

Wat een super ervaring !
Met de feestdagen zijn wij naar puzzle escape games in Oostende gegaan met een deel van de familie (ervaren en minder ervaren escapers).

Het onthaal was zeer aangenaam en de intro van het verhaal liet ons volledig in Cabaret Montmartre wanen.

De raadsels waren goed uitgewerkt, de kamer mooi ingericht en alles was goed voorzien zodat je op het 'juiste' pad blijft.
Het beste aan deze kamer vond ik de ervaring als groep. Het is niet evident om met 7 personen allemaal bezig te zijn met het oplossen van raadsel en het ontsnappen, maar puzzle escape rooms Oostende is hier fantastisch in geslaagd. De raadsels waren niet lineair waardoor iedereen zijn steentje kon bijdragen (ongeacht de eerdere escape room ervaring) en bezig was.

Het kunnen ontsnappen uit de kamer was natuurlijk een leuk extraatje :)

Bedankt voor deze leuke familie-ervaring.


dit moet je zeker proberen
Geschreven door carine verboven op 3/10/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

we hebben ons geweldig geamuseerd, niet ver geraakt, maar wel heel plezant.
de jongens waren heel vriendelijk waardoor we ons niet zo dom voelden als we waarschijnlijk wel waren. bedankt mannen!


fantasistische kamer
Geschreven door jacobs joeri (escapeing cousins) op 27/9/2018 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

Ik heb deze kamer samen met mijn vriendin gespeeld. We hebben al er veel samen gedaan en we moeten zeggen deze is gemakkelijk een van de top vijf die we samen hebben gedaan. Het onthaal was heel leuk en relaxed, Het decor zag er zeer aantrekkelijk uit en aangenaam, ook een leuke touch is de record van elke kamer die aan de muur hangt en ook waar iedereen vandaan komt. De puzzels zelfs waren heel goed in elkaar gestoken. Een duidelijke verbetering van hun andere kamers in Gent. Ze hebben geleerd van wat daar werkt en niet werkt en zijn volledig all in gegaan. Alleen als muziekleerkracht was het toch even op de nagels bijten van de fout die er in is geslopen. maar iemand die geen muziek kent zal het juist beter gaan. Het verhaal is goed uitgedacht en goed geïmplementeerd in het verhaal zelf en de meeste puzzels volgen een goede overgangen zodat je nooit echt vast komt te zitten mits logisch nadenken. alleen het einde was wat vaag. we hadden niet goed door wat we nu moesten doen. maar buiten dat was het een geweldige kamer. Zeker een aanrader voor beginners om een deftige kamer te laten zien, maar laat je zeker niet mispakken. het is een pittige uitdaging.

Antwoord van de eigenaar Hihi, bedankt voor de leuke review! We hebben ook een oogje dichtgeknepen toen we de muzikale insteek hadden toegevoegd :-D Tot snel!


Uitdaging met het gezin
Geschreven door Sandy W. op 3/9/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Escape Cabaret Montmartre

Heel vriendelijke ontvangst, meertalig indien gewenst. Leuke puzzels, goede uitdagingen! Bij het vragen van tips duurde het af en toe al wat langer eer we een reactie kregen. Verder heel erg leuk ingekleed, het volledige plaatje klopt!

Antwoord van de eigenaar Bedankt voor de review en feedbackpuntje :-)


Zeker een aanrader!
Geschreven door jonathan op 16/8/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Vanaf het eerste moment aangenaam verrast. Uniek decor en zeer boeiend verhaal die je meteen laten inleven in je rol. Raadsels die ik nog nooit eerder tegen kwam en vol uitdagingen. Zeker een bezoek waard voor een leuk puzzelavontuur. Dank aan het topteam dat achter het concept staat.


Jaaaaaaaaa!!!
Geschreven door Ve op 17/7/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Hartslag gaat altijd iets sneller wanneer je voor de deur van de escape room staat.. heerlijk decor, verhaal en spel. Kwaliteit zoals we van puzzle gewoon zijn!! Aanrader voor iedereen die dagje naar zee komt want pal in het centrum. Gewoon gaan!!


We worden ongeduldig! In een positieve zin uiteraard :)
Geschreven door Tim Van de Keere op 15/7/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gisteren alweer een escape room van Puzzle Escape Rooms gedaan. Deze keer was het aan de beurt aan Oostende. Zoals we wel dachten, ging deze room ook super zijn, net als The Russian Lab en The Chocolate Factory. Misschien iets gemakkelijker, maar dat maakt het toch niet minder leuk? Super toffe kamer, geweldig ingericht, andere manier van aanpak voor bepaalde puzzels, super goede en vriendelijke ontvangst. Geweldig voor ervaren als niet-ervaren escapers.

Ach, wat kunnen we meer doen dan ongeduldig afwachten op de nieuwe kamers die in de maak zijn? 5 sterren geven dan maar!


Top ervaring!
Geschreven door Jens Van Schuylenbergh op 14/7/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Zeer veel verschillende puzzels en raadsels die vaak een heel spitsvondige kijk vereisten, allemaal mooi in het thema van het verhaal gestoken. Geen saaie momenten en nieuwe verassingen in elke hoek, waarbij er continu communicatie bleef tussen alle deelnemers, wat zeker een plus is voor mij dat iedereen (zowel nieuwe als ervaren escapers) zich op verscheidene puzzels kunnen focussen en dus, eventueel met behulp van een teamgenoot, weer een stap verder raakten naar de eindoplossing en dus de ontsnapping. Zelden zo'n gevoel van voldoening gehad na het spelen van een room en de zeer vriendelijk en vlotte onthaal was alvast een dikke topper!


Zoals we gewoon zijn van jullie. Super!
Geschreven door Tim De Brouwer op 14/7/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Mooie kamer(s)! leuk thema en een interessant verhaal. Heel veel nieuwe manieren van puzzels oplossen die we nog niet hadden gezien. Altijd leuk om te zien dat er niet lineair gewerkt moet worden maar dat allerlei zaken kunnen behandeld worden. Vele zaken die via een ander oogpunt weer een hele andere draai kregen!

Kortom super!

PS: de ontvangst was zeker ook niet mis :D


Super room!
Geschreven door Shelly Van Holderbeke op 14/7/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Deze room haad een zeer mooi decor, thema en puzzelvariteit! Elke hoek van de kamer werd gebruikt en een goede teamwork kwam zeker van pas! Een aanrader voor iedereen! Ook het onthaal was super!


Escapetastisch
Geschreven door Vandierendonck Gaëlle op 6/7/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Wij vonden het gewoon de max!! Zeer vriendelijk onthaald geweest, kregen de nodige uitleg. Het decor kwam levensecht over en daarbij de out of the box puzzels maakte het absoluut wauw! Wij kijken al uit naar de volgende escape poging te augustus.
Mvg, Gaëlle V


Uniek!
Geschreven door Nils Van Nieuwenhuyze op 4/7/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Kort omschreven: Een warme ontvangst, een doordachte verhaallijn, puzzels waarbij je je hoofd moet kraken en een gezellige babbel achteraf. Het was een unieke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Ideaal voor jong en oud en van groot tot klein. Absolute aanrader dus!


Bij Puzzle kom je thuis!
Geschreven door Sofie op 28/6/2018 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Ik speelde met mijn team al heel wat escape rooms, zo ook alle rooms van Puzzle Escape Rooms. We speelden eerst de kamers in Gent, die beiden heel erg in de smaak vielen (echt top escapes). Onze verwachtingen waren dan ook torenhoog! Gelukkig kon Puzzle ons ook dit keer weer verwennen met een fantastische escape game! Raadsels die ik nooit eerder tegen kwam in een escape room, super joviale ontvangst, prachtig decor en een verhaal dat AF was! Dit alles samen maakte dat Puzzle alweer niet teleurstelde! Wij zijn fan van het eerste uur en kijken er naar uit wat ze bij Puzzle nog allemaal uit hun mouw zullen schudden! Keep up the good work!


Een aanrader
Geschreven door Virginie Groenvynck op 28/6/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Leuke ontvangst, vriendelijke gast, tof ingericht.
Mooie intro. Een toffe escaperoom! We kunnen niet wachten tot de tweede escaperoom klaar is!
Het is een echte aanrader.


Escape room @ Oostende
Geschreven door Heidi op 25/6/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

een fantastische eerste ervaring met een escaperoom. Vriendelijk ontvangst, gezellige inrichting, leuke intro en zalig om nog eens in de oude cinemastoeltjes te zitten, toffe ervaring, mogelijkheid om nog wat na te praten; goede begeleiding: ik kom zeker nog eens terug.


De max!
Geschreven door Inge Waelkens op 23/6/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Fijne locatie, gezellige ontvangstruimte. De echte rialtostoelen met bijhorende introductie film zorgen voor perfecte opwarmer. De escaperoom zelf is prachtig van decor, leuke vernuftige raadsels waar teamwork van pas komt. Zalige speeltijd!


Escape Room Oostende
Geschreven door Michaël op 18/6/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Heel leuke ervaring. Ik was een leek wat Escape Rooms betreft. Vriendelijk ontvangst, goede begeleiding en het spel kon beginnen! Een positieve ervaring rijker. Oostende is dus zeker ook een aanrader. Bedankt voor de leuke en spannende ervaring. Grtz.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.9

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.9
Waw-factor
4.8

Vergaderruimte
Een vergaderruimte kan via de formule 'Escape & Meet' gereserveerd worden. De vergaderruimte wordt voorzien door een partner op wandelafstand.

Ontspanningsruimte
Met een drankje in de hand kun je live mee kijken naar de volgende groep!

Parking
Dichtstbijzijnde parking is Parking Kursaal en Parking zeeparking of in de straten rondom Puzzle.

Drinkgelegenheid
Onze mooie en grote ontvangstruimte is het mogelijk om voor en/of na het spel een drankje te drinken terwijl je live kunt kijken naar het volgende team. Santé!

TELEFOON
+32 485 23 38 36
E-MAIL
hello@puzzleescaperooms.be