ADRES
Dok-Noord 3 C / 001,
9000 Gent

TELEFOON
+32 469 42 77 74

E-MAIL
info@lockdown.gent

WEBSITE
Bezoek website

Lockdown Gent slaagde erin om het laatste pand te strikken in het winkelcentrum van Dok Noord. Een prachtige locatie met verschillende vormen van ontspanning: shopping, fitness, karting en uiteraard een escape room! Bij deze ben je uitgenodigd om samen met je familie, collega's of vrienden de escape room van Lockdown uit te proberen!
Lockdown is een organisatie die tot stand gekomen is door een gemeenschappelijke interesse van 5 vrienden: competitieve spelletjes! Naast het zelf toevoegen van uitbreidingen aan boardgames, of zelfs het samenvoegen van enkele boardgames tot een volledig nieuw spel, storten ze zich op een nieuw avontuur: de Escape Room. Een concept dat hen meteen als gegoten zat: veel teamwork, inventieve raadsels en een tikkende klok. Na vele Escape Rooms uit te proberen besloten ze dan ook om zelf eens de koppen bij elkaar te steken: kunnen we onze creatieve ideeën tot een volwaardige Escape Room omvormen? Na 8 intensieve maanden openden ze met veel trots Lockdown in Gent. OPGELET! Sommige kamers (Sector Z 2.0, The Graveyard, The Avalanche en Rum Rebellion) bevinden zich op een 2e locatie: Handelsdokcenter, Stapelplein 70, 3e verdieping, Gent    
Partners Partner van Escape Games Belgium Ontspanningsruimte Gezellige ontvangstruimte aanwezig Parking Er is parkeergelegenheid in het gebouw

BEFEB lid 2020

Room #1

Room 7

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Een inval bij een seriemoordenaar loopt helemaal uit de hand. Voor je het weet, geraken jij en jouw team verzeild in één van haar psychopathische spelletjes. Haar obsessie voor de 7 hoofdzonden drijft jullie team tot het uiterste. Kunnen jullie het hoofd koel houden? Kunnen jullie ontsnappen? Vinden jullie genoeg bewijs tegen Roxanne en voorkomen jullie de volgende moord?

Room #2

Red Alert

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

In Red Alert keer je terug in de tijd... naar de Koude Oorlog in de tweede helft van de 20e eeuw. Een van onze beste spionnen uit team Alfa vertrok met volle moed naar een strategische luchtmachtbasis van de USSR om een einde te maken aan deze donkere tijd. We weten niet wat er gaande is, maar alle communicatie met team Alfa is plots verbroken. Dit voorspelt niets goeds... Om die reden worden jullie ingeschakeld als extra versterking. Het is aan jullie om als 1 team uit te pluizen wat er precies gebeurde met de vorige spionnen. De missie: Infiltreer de bunker, saboteer deze van binnenuit en laat hem volledig exploderen!

Room #3

Sector Z 2.0

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
6 - 12 spelers
60 min

Bereid je voor om een wereld te betreden waar wetenschappers experimenten uitvoeren op patiënten besmet met het meedogenloze Z-virus. Talloze knappe koppen hebben tot dusver gefaald in het vinden van een tegengif. Kan jouw team een oplossing vinden? Maar wees op jullie hoede, het Z-virus wordt met de minuut agressiever. Voordat je het goed en wel beseft, word je opgejaagd door je eigen patiënten / medespelers. De medische wereld heeft jullie hulp nodig. LOCATIE STAPELPLEIN

Room #4

The Graveyard

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Het plotse overlijden van Lander zet een punt achter een generatie van de familie Dubois. Zijn testament leest als het relaas van een gek: geesten, onsterfelijkheid en een mysterieuze kist… Hoe ongelofelijk het ook klinkt, de woorden van Lander lijken minder en minder op fictie. Eén ding staat vast: het geslacht Dubois verbergt iets in de familiale kapel en begraafplaats. Kunnen jullie het geheim blootleggen en Landers laatste wens in vervulling brengen, eer de klok twaalf slaat?

Room #5

The Avalanche

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Een wilde après-ski blijkt de volgende ochtend plots verregaande gevolgen te hebben wanneer jullie opgesloten blijken te zitten in een volkomen afgelegen skihut. Slagen jullie erin te ontsnappen? Haast jullie! De temperatuur die zakt razendsnel.

Room #6

Rum Rebellion

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Samen met je piratenkameraden plunderen jullie al jaren de zeven zeeën. Hiervoor worden jullie beloond met rum. Maar nu de rum helemaal op is wordt het weer helder in de hoofden. Jullie herinneren de vele schatten die jullie gestolen hebben - maar waarvan jullie nooit één enkele dubloen zagen. Wat deed de kapitein met al deze schatten? Zijn ze verstopt? Tijd voor muiterij!

Beoordelingen

(300 reviews)

Super leuke namiddag in Gent
Geschreven door Van Vooren Kimberly op 7/4/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

We gingen met onze dansgroep een escaperoom doen in Gent. We waren met 10 personen (ervaren en niet ervaren escapers)
We hebben die namiddag een super namiddag beleefd.

We werden zeer goed onthaald!
Na een duidelijke, kort en bondige uitleg, konden we starten.
We kwamen in een escaperoom terecht waar alle elementen goed in elkaar pasten. Het was interactief, super leuk en spannend.

Na de escaperoom werd er tijdens ons etentje nog uitvoerig over de escaperoom gepraat.
Ik kan deze escaperoom alleen maar aanraden :)
We komen zeker terug om nog één van de escaperooms te doen!


Wederom een leuke escaperoom bij lockdown
Geschreven door Pieter van Vliet op 7/4/2024 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

Het was niet onze eerste room bij lockdown. Want hier komen we telkens met veel plezier terug.
De kamers zijn steeds mooi ingekleed en de puzzels gevarieerd en uitdagend.
Dus we keken met veel goesting uit naar hun nieuwste kamer (rum rebellion).
De introductie was heel leuk gedaan. Niet de vaak standaard opgedreunde regeltjes, maar verwerkt in een leuk verhaal.
Het mocht net iets korter, want de aandacht in de groep verslapte naar het einde (ook vanwege de goesting om er aan te mogen starten).
De kamer heeft alle verwachtingen waargemaakt. Leuke start met een onverwachte verassing (we hadden nog geen reviews gelezen).
Het duurde eventjes voor we goed op dreef geraakten, maar waren dan goed vertrokken. De puzzels zaten goed in elkaar.
We hebben geleerd dat beleefd iets vragen niet steeds de juiste benadering is en dat er soms toch wel wat dreiging van geweld nodig is in deze kamer ;-)
Het ontbreken van elk tijdbesef (waar we fan van zijn) zorgde voor een verrassende eindtijd en een mooie plek op het scorebord.
Nog 2 te gaan (red alert en fintra) en dan zit onze doortocht bij lockdown er op en kunnen we enkel maar uitkijken naar de volgende, want daar komen we zeker voor terug. Hopelijk komt die er gauw...


De Nike's
Geschreven door Jolien Casteels op 7/4/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Een fantastische escape room-ervaring bij The Avalanche! Het verhaal was meeslepend en naadloos verweven met de puzzels, waardoor een meeslepende reis ontstond. De kamer was slim ontworpen met verrassingen om elke hoek, waardoor we tot het einde toe op het puntje van onze stoel zaten. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende activiteit met vrienden of collega's.


De Nike's
Geschreven door Glenn De Lembre op 7/4/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Een avontuur bij The Avalanche Escape Room! De aandacht voor detail in de kamer was indrukwekkend. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, wat bijdroeg aan het algehele plezier van de ervaring. De puzzels waren slim bedacht en hielden ons van begin tot eind geboeid. We kunnen niet wachten om terug te komen en hun andere kamers te proberen!


De Nike's
Geschreven door Julie Mortier op 7/4/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Wat een geweldige ervaring bij The Avalanche Escape Room! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we meegenomen naar een sneeuwachtig bergchalet. De puzzels waren uitdagend maar oplosbaar, en de adrenalinekick terwijl we tegen de klok raceten was ongeëvenaard. Een werkelijk onvergetelijke ervaring voor vrienden en familie!


De Nike's
Geschreven door Almir Mesanovic op 7/4/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Heel toffe escape room! Puzzels zijn goed in elkaar gestoken. Je moet goed als team samenwerken om verder te kunnen! ????????????


Geesten, skeletten, een spannende eerste ervaring.
Geschreven door Onno op 21/3/2024 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Het onthaal was hartelijk, de uitleg vooraf goed. Meteen kregen we al een eerste puzzel in de handen geduwd; de sleutel tot de escape room moest gezocht worden. Een leuke intro om meteen al in de sfeer te komen.
De puzzels in de kamer waren voor een beginneling als ik behoorlijk moeilijk maar niet onoplosbaar. Ze zaten goed verstopt en ingewerkt in het decor. Af en toe weerklonk een tip die me een stukje verder hielp.
Een heel fijne ervaring die zeker naar meer verlangt.
Dank aan Lockdown Escape Rooms voor de leuke initiatie!


TOF!!!!
Geschreven door Ria Debruyn op 4/3/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

We zijn geen echte escape-specialisten en kozen dus voor een room met redelijke slaagkans: Room 7. We haalden het mooie resultaat van 46.30 min. Het was FUN, samenwerking verliep zeer goed. Deze Hoofdinspecteur was zeer tevreden over de inzet van haar 4 inspecteurs die elk hun steentje bijdroegen! ???? Ria


Room 7 / Gent / DOK Noord
Geschreven door Nathalie Segers op 4/3/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Mooie uitdaging om in team de raadsels op te lossen. We zijn geslaagd maar hadden toch enkele tips nodig om Out of the Box te denken! Top!


Aanrader!
Geschreven door Silke Van de Moere op 3/3/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

We hebben de nieuwe escape room Rum Rebellion gespeeld. Heel leuk verhaal, zalig ingekleed en mét acteur. Zeker aan te raden ????


Leuk voor met het gezin!
Geschreven door Lars Amery op 26/2/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

Rum rebellion, prachtige kamer en interactie met de acteur is ook een enorm toffe toevoeging aan de ervaring. Het thema zit erg goed in elkaar met creatieve en bijpassende (met het thema) puzzels en raadsels. Zeker een aanrader, goed voor diverse leeftijdsgroepen! We hebben er van genoten!


Toffe ervaring
Geschreven door Jordy depoortere op 25/2/2024 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

Het was een super toffe escape room met onverwachtse dingen.
Zeker een aanrader. Het was super mooi gedecoreerd.


Content van
Geschreven door Megan op 19/2/2024 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Avalanche

Goeie ervaring. Escape room zit goed in elkaar & zo krijgt iedereen so wie so een rol in het spel.
Vriendelijke begeleiding - wij gaan zeker terug! ?
#avalanche


Mooie kamerrrrrrrr!
Geschreven door Roos op 16/2/2024 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

Origineel thema!
Vooral onder de indruk van de inkleding, het was heel mooi gedaan met aandacht voor details!
De begeleiding is (zoals altijd bij Lockdown) top: goede inleiding en je wordt op een leuke manier de kamer (lees: het piratenschip) ingebracht.
De puzzels zijn eerder aan de uitvoerende kant en mochten voor mij nog iets meer denkpuzzels zijn maar ze passen wel 100% in het thema.
Het is wel eerder een experience dan een klassieke escape room! (Pluspunt)
Er zit een onverwacht interactief element in…. Go find out for yourself!


My first time -LOCKDOWN-!!!
Geschreven door Davy op 28/1/2024 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Dit was mijn eerste ervaring met een escaperoom.
Ikzelf ben een enorme gamer en vond dit echt de max!!
het is een leuke sfeer en een extreme uitdaging om dit op te lossen
weet 1 ding ... ik kom zeker nog terug!!!


Super!
Geschreven door Valerie pollentier op 28/1/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Ontzettend vriendelijke ontvangst en begeleiding. Vooraf mailtjes ontvangen. Leuke goed onderhouden kamer. Het was zo leuk! Wij komen nog terug


Room 7
Geschreven door Mathieu Mal op 25/1/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Fijn onthaal en goede sfeer.
Begeleiding is duidelijk en op maat.

We komen graag terug voor een andere puzzel!


Een waar avontuur vol spanning en verrassingen!
Geschreven door Marthe op 20/1/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

De puzzels waren uitdagend maar niet onmogelijk, waardoor ons top team echt moest samenwerken om te ontsnappen. De sfeer was meeslepend en de aankleding van de kamer zorgde voor een extra dosis mysterie. Kort gezegd, een geweldige ervaring die zeker de moeite waard is voor iedereen die houdt van een spannende uitdaging! Het warme ontvangst maakte een fantastische ervaring van het begin tot het einde! Heel erg bedankt!


Prettig gestoord
Geschreven door Ann op 20/1/2024 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

Knotsgek piratenavontuur met veel originele puzzels en raadsels en heel veel aktie


Superstart voor 2024
Geschreven door Katrien De Leeuw op 10/1/2024 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Met onze komende skivakantie in aantocht brengt deze kamer je reeds helemaal in de sfeer! Vanuit de slaapkamers zoek je je weg naar de leefruimte en skigebied. Communicatie tussen de teams is heel belangrijk van in het begin;-). Dit was de 1ste keer dat we een escape room betraden en doet je zin in meer van deze kamers krijgen!!!!


Leuke afsluiter jaar
Geschreven door Miranda op 8/1/2024 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Room 7

Heel toffe kamer, zit mooi in elkaar! Zeker een aanrader, ook voor personen die nog niet zoveel ervaring hebben.


Topper
Geschreven door Sandra De bleecker op 3/1/2024 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Rum Rebellion

Wat een leuke escape room,zit heel goed in elkaar,maar communicatie en teamwork zijn wel heel belangrijk


leukste begraafplaats ooit
Geschreven door stefanie landuyt op 1/1/2024 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Heel leuke kamer!
zoals in elke escape room duidelijke hints maar je moet ze vinden.
dit was onze allereerste escape room, smaakt naar véél meer!!


Fijne uitdaging
Geschreven door Kd op 31/12/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Zeer fijne escape room, met leuke puzzels die de hersenen net genoeg doen kraken zonder frustrerend te worden en inventieve verrassingen. Goeie ontvangst en uitleg vooraf!


To catch a killer in room 7
Geschreven door July VM op 31/12/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

De escape room zat super goed in elkaar, was een heel avontuur en dat uur is zo voorbij gevlogen omdat we helemaal opgingen ik het spel! Een aanrader!


Tolkamer!!!
Geschreven door Jurgen Kegels op 28/12/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Wat een leuke kamer is dit om te spelen! Eigenlijk zijn het meerdere kamers waar je door goed samenwerken en raadsels op te lossen een weg naar buiten moeten vinden. Superleuke puzzels en een goed uitgewerkt verhaal. Ook de aankleding is super. En vergeten we ook de gamemaster niet die op fantastische wijze de sfeer er helemaal inbrengt. Puur genieten.


Griezelen in The graveyard
Geschreven door Phebe op 11/12/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wij kregen een warm ontvangst waarbij het enthousiasme zeker niet ontbrak. Duidelijke uitleg voor de start van de escape room waarbij je wordt meegenomen in het verhaal van "The graveyard". Heel leuke ervaring gehad met enkel positieve punten! Een echte aanrader wanneer je met vrienden en familie op avontuur wilt gaan. TOPPIE!


Een middag vol amusement!
Geschreven door Silke op 10/12/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Super leuke, originele escape rooms bij lockdown! Voor de eerste keer een escape room met 12 gedaan.. Sector Z is echt een eenrader! Spanning en plezier gecombineerd!


Zoektocht op het kerkhof
Geschreven door Tine op 2/12/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Nog voor we de kamer binnen konden, mochten we al naar een sleutel zoeken als opwarmertje.
Eens binnen waren er verschillende leuke puzzels en zoektochten en dat alles in een heel mooi decor. We waren met 6 personen en het was een topactiviteit om alles kamers samen te ontdekken!


Unieke ski-ervaring!
Geschreven door Lise D’hondt op 30/11/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

We speelden deze kamer met 4 personen en dit was overtuigend één van de beste escape rooms die we al gespeeld hebben! Een ongewoon begin, niet alledaagse puzzels & verrassende kamers maken deze escape room spannend tot het einde. We kijken al uit om een volgende escape room van Lockdown uit te proberen! Plezier gegarandeerd!


Leuke ervaring
Geschreven door Ann Ferket op 27/11/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Na een heel degelijke uitleg van het spel konden we van start gaan met de opdrachten. Deze waren van een verschillend niveau, wat het heel leuk en spannend maakt. Veel plezier (met 5 personen) gehad tijdens het oplossen. Ontvangst en afsluiter was heel gezellig! Een aanrader!


Ontsnapkamer
Geschreven door Marieke op 25/11/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
2.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Zora and Mika deserve a raise! De gamemasters waren super vriendelijk, de puzzels waren heel leuk en origineel. Ze waren niet te moeilijk, we hebben ze redelijk vlot kunnen oplossen. Kortom, we hebben ons super hard geamuseerd.


Ontsnapt!
Geschreven door Lize op 25/11/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Super originele kamer, heel soms een beetje verschoten (ligt mss aan mij ;)). Top begeleid geweest door Mika en Zora!!


Ontsnapt!
Geschreven door Amélie Francet op 25/11/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Super escape room! Meeslepend verhaal en decor! Heel origineel, kortom een heel leuke activiteit! De 2 gamemasters Mika en Zora waren supervriendelijk, we hebben ons goed geamuseerd!


Escape game Sector Z 2.0
Geschreven door Aligos Therapeutics op 24/11/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Wij hebben met de collega's (9 pers.) Sector Z 2.0 gespeeld. De reacties achteraf waren unaniem positief. Het spel was verrassend en stak heel goed in elkaar! Het feit dat er meerdere kamers waren was ook heel tof ... We zouden deze escape room aan iedereen aanraden! Echt een toffe ervaring!


Toffe kamer
Geschreven door Fien op 13/11/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Sector Z 2.0 is zeker een aanrader om te spelen met grotere groepen. Wij speelden het met 10 en konden ons allemaal continu bezig houden met het oplossen van de escape room. Ook leuk is het extra element van twee groepen die tegen elkaar spelen. Een aanrader dus!


Top!
Geschreven door Jurgen Kegels op 1/11/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Net als de andere kamers die we bij Lockdown al speelden, was ook red alert weer een topper! Toffe puzzels, alweer enkele nieuwigheden in escape games ontdekt. Ook de ontvangst en begeleiding was weer super. Dikke pluim hiervoor!


TOFFE KAMER
Geschreven door fduch op 31/10/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Red Alert

De kamer was zeker niet slecht en was een leuke ervaring met een historisch thema en toffe puzzels. Echter, met een groep van 6 personen voelde de kamer soms te klein en druk, wat de algehele ervaring beïnvloedde.

De service was super we verder goed ontvangen en nadien werd er nog leuk gekletst.


Leuke ervaring
Geschreven door Bart Vandamme op 30/10/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Goed gestructureerde escaperoom met een mooie variatie aan puzzels. Begeleiding was top met af en toe een kleine hint. Voor herhaling vatbaar.


Leuke ervaring
Geschreven door Jana Mombaerts op 30/10/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Room 7

Zeer toffe ervaring! We hebben de oudste escape room gedaan. De kamer bevatte heel leuke spelelementen.
Het personeel was zeer vriendelijk in de uitleg en bij het praatje achteraf. Een aanrader!


Tof!
Geschreven door Joke op 30/10/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Red Alert

Met vrienden en 2 kinderen (12 en 13 jaar) deze leuke kamer gespeeld én ontsnapt! Mooi aangekleed en goeie puzzels. Hele vriendelijke ontvangst en na het spel nog een uitgebreide babbel. Voor herhaling vatbaar !


Super toffe uitdaging
Geschreven door Sylvie Van Hoe op 29/10/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: The Graveyard

We hebben 'the graveyard' gespeeld met ons gezin van 4p. Een interessant thema, mooi kader en uitdagend genoeg. Een vriendelijk team met een goede uitleg.


Simple minds
Geschreven door Angelo Gerard op 22/10/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

The graveyard is een leuke kamer met mooi verhaal.

Wat je zeker niet mag vergeten als je deze kamer doet is bidden.

Een aanrader aan mensen die in kerkelijke sfeer een escape room willen doen.


The avalanche moet je gewoon gespeeld hebben!!
Geschreven door Kelly op 16/10/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

De beste escape room dat we tot nu toe hebben gedaan. Super veel variatie, toffe elementen en leuke sfeer. Top avond met top service!!


Room 7 - teambuilding
Geschreven door Kimberly op 28/9/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Room 7

Top als teambuilding, iedereen kon zijn eigen sterktes inzetten door de verscheidenheid van puzzels. Je moet echt samenwerken waardoor het als teambuilding zeker een schot in de roos is. Top! :)


Escape? Laat ons nog maar even zitten anders ;-)
Geschreven door tine vermeulen op 5/9/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

De ontvangst was enorm hartelijk, een hele aangename dame die ons meteen meenam in het verhaal van de skihut.

Wat ook heel fijn was is dat je (in de mate van het mogelijke) de escape room mocht uitspelen, ook al was het uurtje (net ;-)) voorbij.

Mede door de gastvrouw en onze nieuwsgierigheid naar de andere kamers, komen we graag nog een keertje terug.


Spannende breinbrekers!
Geschreven door Florestan op 5/8/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Van bij de introductie werd m'n team ondergedompeld in het spannende verhaal. De ontvangst was heel hartelijk en alles werd eraan gedaan om de juiste sfeer te zetten. De decors waren subliem en de puzzels uitdagend! Echt een fijne challenge!


Leuke kamer
Geschreven door Jannes Moeskops op 31/7/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Mooi ingeklede kamer met een mystieke sfeer en originele puzzels die goed in het thema vervlochten zaten. De muziek gaf een extra dimensie aan de beleving. Een paar leuke onverwachte passages en een goede moeilijkheidsgraad. En alweer zeer vriendelijke begeleiding. Wij hebben ervan genoten!


Kerkelijke rillingen
Geschreven door Vincent Aernout op 31/7/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

The Graveyard was een prachtige, sfeerrijke en doordachte kamer, en een absolute aanrader voor zowel nieuwe als ervaren groepen.

De setting klopt gewoon, en het decor is met veel liefde en aandacht gebouwd.

De puzzels zitten qua balans erg goed:
- De hints zijn duidelijk aanwezig, waardoor je steeds zoekt naar de oplossing, niet naar 'wat-nu-te-doen'
- Bovendien bestaat de oplossing zelden uit 1 antwoord of 1 sleutel. Door de combinatie van verschillende clues zijn de puzzels doordacht en geeft het veel voldoening om het antwoord te vinden.

Het onthaal was warm en vriendelijk, en de hulp die we kregen was duidelijk en toch thematisch.
Hartelijk dank aan onze 'god(in)'!

Het enige puntje van kritiek?
Niet alle spelers in onze groep kenden op voorhand het verhaal en de introductie daarvan voor aanvang was niet voor iedereen even duidelijk.

Samenvatting: één van de beste kamers die ik al bezocht!
We ontdekken met veel plezier de andere kamers van Lockdown.


The Gaveyard : fun & excitement in the dark
Geschreven door Frank Aernout op 31/7/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Een absolute WOW ... ik ben een fervent fan van board game escape speeltjes, en dit was mijn eerste échte escape room .. en wàt voor één : knap gevonden, goeie raadsels, boeiende puzzels, technisch heel wat leuke trucjes, en dat allemaal in de wat duistere - letterlijk en figuurlijk - omgeving van een grafkapel annex kerkhof ... allemaal challenging maar zo bijzonder leuk wanneer we de oplossing dan toch (eindelijk) inzagen ... de hulp van 'God' hebben we niet zo dikwijls nodig gehad, maar wanneer dat zo was was ze helder en behulpzaam .... ik was er met mijn 3 zonen, en dat maakte het een bijzonder mooie 'samen' ervaring (of zoals God het daarna omschreef : 'georganiseerde chaos')... toen we er na 57' in slaagden het mysterie op te lossen was er pure excitement, dat we daarna hoorden dat slechts 40% die eindstreep haalt was nog reden voor een extra gilletje ;-) ... dank voor een adrenaline-volle ervaring !
Schitterende Escape Room ... 5*****, all the way !


The graveyard
Geschreven door Kiara op 29/7/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Een zeer toffe ervaring voor herhaling vatbaar.


Leuke room met voldoende uitdaging
Geschreven door Bart Wouters op 23/7/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Het was een leuke room waar je in aparte kamers begint. Het was heel leuk om zo te moeten samenwerken om verder te geraken.

Ontvangst was heel goed en de (toch wel nodige) tips werden goed gegeven.

Zeker aan te raden!


Tof!
Geschreven door yalena op 17/7/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Super tof! Zit goed ineen!


Sector Z
Geschreven door Dryske Bosmans op 11/7/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Super om als groep te spelen!


Leuke ervaring in escaperoom Red Alert
Geschreven door Tine op 9/7/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Heel leuke en uitdagende escaperoom. Zit goed in elkaar en bestaat uit meerdere kamers.


Aanrader!
Geschreven door Katrijn Bosch op 9/7/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

We speelden de Red Alert escape room in Dok Noord. De escape room zit heel goed in elkaar met leuke puzzels en uitdagingen waarbij samenwerking en overleg centraal staan. De inkleding van de kamers en de bijhorende geluiden zorgen voor een totaalbeleving. De verschillende kamers zorgen voor een leuke afwisseling. Dankzij de goede begeleiding van Frauke konden we met onze compagnie (4 volwassenen) binnen de 60 minuten onze missie afwerken. Absoluut een aanrader!


Teambuilding event Port of Antwerp-Bruges = T O P (afdeling Sustainable Transition)
Geschreven door Christ'l op 21/6/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

De Lockdown room krijgt 10 op 10.
In twee groepen : wetenschappers en zombies.
Zat goed in mekaar, was plezant en héél goede begeleider/spelleider.
Was echt top.
Foto was ook leuk!


Topkamer voor groepen met ervaring
Geschreven door Arnold op 12/6/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

De kamer is heel mooi aangekleed met veel oog voor detail en humor. De raadsels zijn origineel en fantasierijk. De ontvangst en begeleiding waren top. Enige ervaring met escape rooms is wel vereist. Ik zou het niet aanraden als 1e room.


Top-activiteit vrijgezellenfeest
Geschreven door Valérie Criel op 5/6/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Zalige beleving! Super dat we in 2 teams verdeeld werden. Op die manier hadden we allemaal constant puzzelpret! Hilarische momenten beleefd! Zeker voor herhaling vatbaar! We kijken al uit naar een nieuw Lockdown - avontuur!


Geotechniek meets Lockdown
Geschreven door De Vos Wendy op 5/6/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: The Graveyard

Super toffe activiteit!! Top!!


Geotechiek meets Lock down
Geschreven door De Vos Wendy op 5/6/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Zalig concept!! ze hadden niet gedacht dat je met zoveel spelers zo een intense beleving kon hebben!
Top!!


Geotechniek meets lockdown
Geschreven door De Vos Wendy op 5/6/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: Room 7

Zalige room, heel leuk spel!! een echte aanrader als teambuildingsactiviteit!!


Super escape room!
Geschreven door Gwendoline op 2/6/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Ik verschoot enorm hoe veel je kon doen en hoe spannend en leuk het was! Zo neig gelachen en samen zitten zoeken! Raad ik zeker aan en ga ik zeker opnieuw doen maar een andere room! Zeker de moeite hier! De mensen hebben hier veel werk in gestoken en dat zie je direct aan de game dat je speelt! Super in een gezet! Precies een echte film waar we in zaten!


Uitdagend puzzelen in een griezelig mooi decor
Geschreven door Kristien Verbeken op 30/5/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Afgelopen zaterdag waagden we ons met een groepje van vier in the graveyard. Na de deskundige uitleg van begeleidster Liesbeth gingen we vol vertrouwen de kamer binnen. De kamer zat goed in elkaar: leuke, uitdagende puzzels, goede techniek erachter en een mooi vormgegeven kamer. Wij waren alleszins tevreden en komen nog eens terug voor een andere kamer!


Spannend en uitdagend
Geschreven door Anke Labaere op 30/5/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Deze room gekozen om minder ervaren escapers mee te nemen. De kamer was uitdagend maar goed te doen. Mooie setting zoals altijd bij Lockdown en zat heel goed ineen. Benieuwd om de andere kamers in Gent ook te doen!


Leuke escaperoom voor veel personen
Geschreven door Zulaika De Meester op 22/5/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
3.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Zeer leuke escaperoom die je met 12 personen kan spelen. Heel tof dat je in twee teams speelt 'zombie' of 'wetenschapper'. Ook kom je direct in de sfeer en zijn er zeer goede en uitdagende puzzels.


Toffe ervaring
Geschreven door Lien De Dijn op 22/5/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Mooi ingeklede escape room, met een intrigerend thema. Leuke, soms uitdagende puzzels waarbij een hint kan helpen. We hebben deze met 4 personen gespeeld en dit was voldoende.


Een van de betere
Geschreven door Quinten Schelpe op 22/5/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Heel mooi interieur, goede puzzels (puzzels waar je toch effe moet bij nadenken, maar voor mensen die het moeilijk hebben kunnen hints zeker helpen), perfecte timing van hints geven indien nodig. Een van de betere escape rooms dat ik al gedaan heb


Super spannende kamer
Geschreven door Kevin Bauwens op 21/5/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Wij speelden deze kamer in het kader van een vrijgezellenactiviteit.
Het concept is superleuk, en wijkt wat af van de 'klassieke' escaperoom.
Het feit dat je niet alleen onder tijdsdruk staat, maar ook nog eens onder druk van de naderende zombies, maakt het spel extra spannend!
Zeker alweer een aanrader!
Deze keer ook terug een aangename spelbegeleidster (Feline) die naar onze mening zeker wat opslag verdiend, of op zijn minst een bonus! ;-)


Goede kamer
Geschreven door Loic op 30/4/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Leuke kamer met toffe, uitdagende raadsels. Enkel jammer dat er hier en daar een technisch mankementje was. Verder een echte aanrader!


Zotte ervaring
Geschreven door stephanie thuymans op 26/4/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Met 4 vriendinnen die net van skivakantie terugkwamen hebben we de escaperoom 'Avalanche' uitgeprobeerd. Het bracht veel herinneringen terug op, een echte aanrader! Hij wordt beschreven als een van de moeilijkere escaperooms, maar met de juiste tips en goede communicatie was hij zeker doenbaar. Leuk extraatje bij de start van de game ;)


The place to be!
Geschreven door Ingrid Huys op 24/4/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Een regendag of je weet niet wat doen! The place to be : LOCKDOWN escape room THE GRAVEYARD.
Een uur waarbij je van de ene verrassing in de andere valt. Teamwork een must is. De woorden "Waw! Wat zit dat goed in elkaar!" menigmaal valt. Je een euforisch gevoel krijgt zelfs als je het niet binnen de tijd haalt. Snel! Je moet er al zijn!!!!!


Geweldige eerste ervaring!
Geschreven door De Bruyne Elien op 23/4/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Deze room is voor mensen zonder ervaring echt de ideale starter. Niet extreem ingewikkeld waardoor je echt een leuke maar toch nogsteeds uitdagende ervaring hebt. Ook mijn complimenten aan de game master die alles in goede banen weet te leiden met tips indien nodig en de nodige humor waar gewenst.
Met andere woorden: Super.


Top ervaring!
Geschreven door Heidi Cools op 17/4/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: The Avalanche

Afgelopen weekend deden we met onze vrienden escaperoom Avalanche, blijkbaar de moeilijkste bij Lockdown. We werden zeer goed en vlot onthaald. De game zelf was top! We deden er al enkele maar dit was toch next-level, zowel op vlak van de puzzels als het decor. Er werd ook gestart met een verrassing van formaat die toch wel zorgde voor de nodige extra spanning :-)


Must do escaperoom voor een grote groep
Geschreven door Marleen De Decker op 11/4/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Op teambuilding met 12 man! Dat kon bij Lockdown Escape Room Ghent.
In een hele toffe buurt, zit op de hoogste verdieping de escaperoom. En wat voor één!
Geen klassieke maar wel één waar het spannende, griezelige aspect groot is. Want wat als je plots je uitgebroken zombietegenstanders met een zaag de deur ziet openmaken? Ren voor je leven! Los nog sneller puzzels op om jezelf te redden. Wie kan het hoofd koel houden? Deze MOET je gedaan hebben!


Bangelijk goe!
Geschreven door Amber Van Riet op 9/4/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Wij kozen voor room 7, we waren met 5 man. 3 volwassenen en 2 kinderen. Wij vonden het fantastisch en spannend het is continu vernieuwend waardoor het spannend blijft. Helaas net niet buiten gekomen maar ze geven genoeg tips indien nodig we hebben echt als team gespeeld. Wij zouden graag nu eens in Kortrijk gaan naar een speelroom die ons is aangeraden . Wij hadden al eens een andere escaperoom gedaan via een andere organisatie maar deze is echt de beste die we gespeeld hebben. Voor herhaling vatbaar!


Één aanrader
Geschreven door Johan op 8/4/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Was er met vrienden die nog nooit een escape room
Gedaan hadden en ze waren super enthousiast van de kamer. Stak heel goed in mekaar en verwelkoming en ondersteuning van het locdown team was super. Complimenten en we komen zeker terug voor de andere kamers


Doordacht & goed uitgewerkt
Geschreven door Maarten op 2/4/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Graveyard

De puzzels zitten goed in elkaar en er is een goeie variatie tussen mechanische en elektronische puzzels. Het is niet gewoon van het ene slotje naar het andere en de manieren om de toegangen te verkijgen zijn redelijk gevarieerd. Achteraf kregen we nog een gratis drankje aangeboden. Fijne ervaring!


Après-ski zoektocht
Geschreven door Tomvv op 2/4/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Verrassende start met 'adje';)
Heldere uitnodigende verhaallijn over onze opdrachten. De eerste escape room ,die we speelden,waarbij alle deelnemers apart opgesloten zaten en via communicatie eruit moesten geraken . Dankzij tips en meet valken en opstaan gelukt. Ik persoonlijk kreeg weinig (denk)puzzels. (Ik fungeerde als communicatie tussen verschillende kamers). Na samenkomst, vlotter de andere kamers doorlopen. Net te weinig tijd om het finale spel succesvol te beëindigen... positieve ervaring doordat iedereen betrokken was en actief participeerde (is bij andere escape rooms niet altijd het geval...) en leuke, toepasselijke setting.


Leuk en mooi ingericht!
Geschreven door jonas vandicke op 22/3/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
3.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Heel leuke en mooi ingerichte escape room! We geraakten nét op tijd buiten, in 58 minuten. De tips van de host waren welkom en kwamen altijd op de juiste momenten; Niet te vroeg, maar toch net vroeg genoeg zodat de frustraties niet te groot werden.
Voor aanvang van de escape room was er wel wat frustratie omdat we in de file stonden en dus iets later gingen komen, maar niemand konden bereiken. Uiteindelijk geraakte dat gelukkig wel opgelost.


Origineel en sfeervol!
Geschreven door Tina Tuerlings op 22/3/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Zeker een escape room die je eens moet uitproberen! Weliswaar zonder wat tips onderweg redelijk moeilijk, maar haalbaar voor mensen die al enkele escape rooms hebben gedaan.
Decor was mooi gedaan en volledig in thema, techniek was origineel met enkele zaken waar je initieel niet aan zou denken. Ik zou deze niet met meer dan 4 mensen doen, maar het gaat wel.


Leuke ervaring! The Graveyard
Geschreven door Nina Lmb op 22/3/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Graveyard

De gamemaster was zeer vriendelijk en gaf niet te veel en niet te weinig tips.

De kamer was goed ontworpen en sfeervol. De puzzels waren origineel, uitdagend maar niet te ver gezocht.
Enkel de laatste puzzel zat niet zo logisch in elkaar naar mijn mening.
We waren met 5 spelers en er was genoeg te doen en te onderzoeken zodat iedereen geëngageerd kon meespelen/denken.
De audio van video's en hints mocht wel wat luider zijn, was soms moeilijk te verstaan.

Al bij al een goede ervaring!


Super leuke room !
Geschreven door Tatiana Thomas op 11/3/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Voor ons was het de 1 ste keer dat we een escape room hadden gedaan .
Super hartelijk ontvangst, leuke intro en uitleg om dan te starten met de 1 ste kamer.
Deze ging behoorlijk vlot en met enkele bijkomende tips van de begeleidster die op haar scherm aan het mee volgen was geraakten we in de laatste kamer . Jammer genoeg was onze tijd om en zijn we neus niet optijd buiten geraakt , maar toch hebben ze ons wat meer tijd gegeven en extra tips dat we ons spel toch konden afmaken !
Dus kortom een super ervaring en zeker een aanrader voor iedereen die eens een escape room wil doen .
Ons zie je zeker en vast terug voor een andere room !


Superleuk
Geschreven door Shauni op 11/3/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Room 7

Mega leuke ervaring, het zit super goed in elkaar en wanneer je toch een beetje vast zit de tips zijn niet zomaar het antwoord maar toch genoeg om het te vinden , wij gaan zeker terug


Heel toffe escape room
Geschreven door jef op 8/3/2023

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Heel vriendelijk ontvangen door Sander, voor een heel toffe escape room met een leuke twist in het begin ;))


Zo wijs!
Geschreven door NVrbk op 1/3/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

We speelden deze kamer met het ganse gezin en was een hele leuke ervaring. We werden goed ontvangen en begeleid. Een echte aanrader! We kijken er al naar uit om de andere kamers uit te proberen.


Leuke ervaring met het gezin
Geschreven door Stephanie op 27/2/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Ik nam mijn ouders als cadeau mee naar deze escape room. Wij hadden geen tot weinig ervaring hierin, maar dankzij enkele tips is het ons gelukt om te ontsnappen.

Ik vond de kamer erg goed aangekleed in thema. We moesten soms wat bijlichten in de duistere kamer aan de hand van een kleine kaars die tevens ook voor sfeer zorgde. Mijn ouders die al wat ouder zijn vonden dat dit nogal weinig licht gaf, waardoor ze alles niet altijd goed konden zien. Ikzelf had hier weinig last van, maar het kan handig zijn om een iets grotere lichtbron te voorzien.

Bedankt voor de leuke ervaring!


Bijzonder verjaardagskado
Geschreven door Pascale Meuleman op 27/2/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Samen met mijn man, 2 zonen en hun vriendinnen kwamen we terecht in de Escape room wereld. Voor mijn man en ik een hele belevenis daar het de eerste keer was. Jong en "oud" samen, dat beloofde wat. Iedereen had zo z'n eigen sterkes/ frisse speurneus en was fijn om deze te zien samenkomen. Het was het korste uur in mijn leven, wauw, alles ging snel alhoewel sommige tips nodig waren als duwtje in de rug om verder te kunnen (of om de kamer niet af te breken). We genoten er allemaal intens van en we gierden van het lachen bij sommige opdrachten. Wij komen zeker terug, of laat me stellen : een vast verjaardagsgeschenk !!!!


Eerste escape ervaring
Geschreven door Laura op 26/2/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Samen met 3 vrienden speelde ik voor de eerste keer room 7. Wij niet niet (heel) ervaren spelers en de kamer was voor ons op het juiste niveau. Net genoeg afwisseling tussen de snel de clue's vinden en wat lopen zoeken naar wat nu allemaal de bedoeling is. We werden zeer goed onthaald en zonder onze weet zaten we volledig mee in de game. Een hele opluchting was dat er niet te snel tips gegeven worden maar dat je echt de voldoening haalt uit het zoeken en brainstormen met je team mates. De gezellige babbel achteraf maakte onze ervaring compleet. Wij komen zeker terug voor Red Alert!


Uitdagend en origineel
Geschreven door Celine op 20/2/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Heel vriendelijk onthaal, gepaste hulp (niet te veel en niet te weinig), leuke en onverwachte kamers, originele opdrachten, razendspannend tot het einde. Was heel leuk!


Sector Z 2.0
Geschreven door Trees op 14/2/2023

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

We waren met een enthousiaste groep van 12 vrienden, we werden gesplitst in zombies en wetenschappers. Het doel is een virus te maken om de zombies te verslaan, of de zombies de wetenschappers tot zombies te krijgen, dit maakte het heel spannend!
Het is een echte aanrader.
Volgende escape wordt "the Avalanche" .


Heel mooie kamer, perfect passend volgens thema
Geschreven door isabelle op 12/2/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Wij deden deze kamer met 4 ervaren en 2 minder ervaren mensen. De start was misschien minder evident voor beginnende escapers, maar nadien ging alles heel vlot en waren de puzzels niet moeilijk. We ontsnapten dan ook ruim op tijd, zonder extra tips.
Het is wel een zeer mooi ingeklede kamer, alle puzzels en decoratie passen volledig in het thema en wij hadden als groep een hele fijne avond. Dus ik zou deze zeker wel aanraden.


Coole Escape room!
Geschreven door Simon C op 10/2/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Superleuke room! Heel mooie setting en inkleding. Veel attributen en verschillende puzzels om tot de oplossing te geraken. We zijn er nipt buiten geraakt, met wel wat nodige tips. Super vriendelijk ontvangen en ook achteraf een leuk nagesprek waar iedereen enthousiast was.
Dit was mijn 3e escape room van Lockdown Gent (Room 7 en Sector Z speelde ik ook al). En dit zijn allemaal super rooms!


Uitdagende escape room
Geschreven door Amber op 30/1/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

We speelden Room 7 met 6 en raakten er net op het nippertje uit. Het was een uur vol spanning, uitdagende puzzels, goeie samenwerking en de nodige humor. Ieder van ons heeft zich geamuseerd! Het was een goeie combo van uitdagende puzzels en voldoening bij het oplossen. We komen graag terug voor een volgende escape room!


12 x dong
Geschreven door Pieter van Vliet op 28/1/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Bijna exact (-1d) 4 weken na onze spectaculaire redding uit een gezellige skihut (Avalanche) staan we terug op het Stapelplein.
Dit keer om de rusteloze ziel van onze oom te redden.
We werden hartelijk verwelkomd door Thyge, die we nog kenden van de vorige keer. Dat was een leuk weerzien want hij had ons de vorige keer goed begeleid.
Maar goed... de kamer...
Ook hier is de introductie heel leuk gedaan. We hadden het snel door, maar kozen toch voor de lange weg naar het antwoord ;-).
Eens binnen werd de sfeer meteen goed gecreëerd door een top decor. De muziek is hierbij een leuke aanvulling. Die past perfect bij de kamer(s).
We waren zelf veel chaotischer dan onze vorige kamer (beetje overmoedig misschien) waardoor de flow niet helemaal goed kwam.
Toch deed dit niet af aan de pracht van de kamer. Weer tot in de details aangekleed. Leuke puzzels. En met dank aan de goede host, die perfect inschatte wanneer we echt vast zaten of een interpretatie fout maakten, konden we steeds wel weer verder. Hij zette ons dan met een kleine hint weer in de goede richting.
De verschillende kamers sloten heel goed op elkaar aan en soms was er een 'handigheidje' nodig om van de ene naar de andere te gaan.
Ondanks onze chaos zijn we buiten geraak, zij het letterlijk op de laatste gong (leuke tijdsaanduiding trouwens).
Het fijne bij lockdown is ook dat er steeds de tijd wordt genomen voor een nabespreking. Het is altijd leuk om feedback te krijgen en ervaringen uit te wisselen. En daar is hier voldoende ruimte voor. Dat is een absolute bonus bij de ervaring.
Als we dan toch nog een klein verbeterpuntje moeten verzinnen... Een foto is altijd een leuk aandenken aan een kamer. Maar dat is enkel als we echt iets moeten verzinnen :D
Samengevat. Leuke uitdagende kamer met een goed ingekleed verhaal. Wij komen in ieder geval nog een keertje terug. In Gent of in Kortrijk, dat moeten we nog beslissen.


Hele toffe escape room
Geschreven door KD op 16/1/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Met enkele tips - om ons een beetje verder te helpen zonder dat er (te)veel werd prijs gegeven - zijn we er 2’ voor het einde eruit geraakt! Spannend, technische snufjes, tof verhaal!


Leuke originele escape room
Geschreven door Joke op 9/1/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Superleuke room, ik denk zelfs de beste die ik ooit gedaan heb.

Qua beleving en aankleding heel goed gedaan: alles is thematisch heel mooi ingekleed waardoor je echt wel het gevoel krijgt van in een skihut te zitten.
De puzzels waren niet extreem moeilijk: ik had dit aanvankelijk verwacht omdat er op de site staat dat het voor gevorderden is, maar denk dat dit eerder is omdat je in het begin alleen aan de slag moet. De puzzels zaten wel heel origineel in elkaar, ook heel thematisch en mooi gevarieerd: elke stap was heel logisch.
Ook het einde was echt heel leuk: tot op het einde bleef het interessant en was er genoeg te doen voor iedereen.

Een echte aanrader dus!


first escape, amazing time!!
Geschreven door Veerle Staessen op 8/1/2023 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Familieuitstapje in december '22 : een hele toffe setting, veel clues te ontdekken en ontrafelen. Good fun! Heel vriendelijk team dat je ontvangt en uitleg geeft. kortom : Een aanrader!


Een lawine aan puzzelplezier
Geschreven door Pieter van Vliet op 6/1/2023 (Ervaren escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Wat is de beste manier om het oude jaar af te sluiten? Een après ski natuurlijk.
Met ons vijven (twee volwassenen en drie pubers) hebben we al een aantal escaperooms succesvol afgewerkt. Mijn vriendin en ik hadden in een kleiner gezelschap van drie Room7 al gespeeld. Dus we wisten dat we ons aan een leuke kamer mochten verwachten. En het bleek onze verwachtingen nog te overtreffen.
Na even zoeken hadden we het juiste verdiep gevonden (misschien een stikkertje op iedere trap?). Na het verplichte 'regels' gedeelte en het wegstoppen van onze spullen in de lockers konden we aan de intro beginnen. Het leuke is dat dit in een aparte ruimte is dan de lockers, dus je krijgt nog voor de kamer zelf al een leuke sfeer setting (hips ;-) ).
De start van de kamer vraagt inderdaad een goede communicatie. Het was even afwachten hoe de pubers hiermee zouden omgaan, maar dat liep perfect. We zaten al gauw in een goede flow. Het hintsysteem is ook heel leuk gedaan. Na de uitdagende opstart was het een boeiende opeenvolging van puzzels en iedereen was de hele tijd goed bezig.
De overgang naar de laatste kamer was een leuke twist. En het speciale ruimtelijk effect (moeilijk te benoemen zonder spoilers, brrrrrr) gaf echt een meerwaarde aan de beleving.
Het einde was wel wat verassend. We hadden niet meteen door dat we de kamer hadden opgelost. Misschien is het een idee om daar wat geluidseffecten toe te voegen (helicopters of zo?).
De nabespreking met de gamemaster was heel fijn. Complimenten vlogen heen en weer. We zijn jammergenoeg zijn naam vergeten, maar hij kende House of Escobar in Budapest...). Dus een dikke plus ook daarvoor. We kregen zelfs nog wat tips voor nieuwe escaperooms (en niet enkel van Lockdown zelf). Dus onze wishlist is nog aangevuld. Er staan er alweer twee op de planning in de komende periode, waarvan Graveyard er eentje is. We komen dus zeker terug.


Aanrader
Geschreven door Laura op 6/1/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wij speelden elk nog maar 1 keer een escape room, maar met de nodige inspanningen lukte het ons om binnen de tijd alles op te lossen. Fantastisch uitgewerkt decor en toffe raadsels. We werden daarnaast heel vriendelijk onthaald!


Leuke reünie
Geschreven door Femke Mertens op 5/1/2023 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Graveyard

Super leuk om deze room te doen, zit heel goed in elkaar! En net op tijd ontsnapt!


Spannende kamer!
Geschreven door Jolien op 30/12/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Leuke escaperoom met tof spannend thema en dito puzzels. Een verrassende wending die we niet hadden zien aankomen. Ook een leuke persoonlijke verrassing incluis. Begeleiding voor/tijdens/na het spel door Micah en Celien perfect, erg gezellige nabespreking.


Red Alert - superspannend
Geschreven door Kevin op 28/12/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Wij speelden gisteren met 4 personen de room 'Red Alert'. Heel leuk en vooral spannend opgebouwde kamer.
Qua moeilijkheidsgraad vonden wij ze ideaal. Net op tijd buiten geraakt, maar toch het nodige denkwerk moeten verichten :-)
We kijken uit naar één van de volgende rooms binnenkort ;-)


Spannende escaproom
Geschreven door Elsy op 27/12/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Spannende escaperoom. We deden deze met 6 personen (2 volwassenen en 4 jongeren). Enkel twee ervan speelden al eens eerder een escaperoom.
We kregen een vriendelijke ontvangst en de nodige uitleg. Daarna werden we in twee teams verdeeld, wat het nog spannender maakte. Leuke opdrachten en de nodige tips. Het was heel leuk om te doen. Deze ervaring zorgt ervoor dat we zin hebben om er nog eentje te doen.


Sector Z - TEAM TECHNICS - DBSE
Geschreven door Mores Gert-Ja op 19/12/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Voor velen van ons een eerste ervaring met een escape-room...en wat voor één. We begonnen aan dit avontuur verdeeld in 2 teams, we hadden onze vragen of dit ging werken maar het brengt een extra dimensie met zich mee dat je als teams tegen elkaar aan het strijden bent. Voor aanvang werden we goed onthaald en werd er duidelijk uitleg gegeven over het verloop van het spel. De raadsels die verwerkt waren zijn zeer toegankelijk als eerste ervaring met een escape-room. De escape-room is zeer mooi opgebouwd en brengt je direct in de sfeer van het verhaal. Iedereen was laaiend enthousiast en we plannen zeker een nieuw bezoek in met het team.
Als teambuilding een grote aanrader.


Beste escape room tot nog toe!
Geschreven door Femke op 12/12/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Sowieso al zeer leuk dat je allemaal apart begint en je je een weg moet banen naar de rest. De verschillende attributen werden op een geniale manier gebruikt om verder te geraken in het spel en voor je de laatste kamer binnen komt is er een zeer leuke verrassing. De WAW-factor was meer dan aanwezig! Ook was de moeilijkheidsgraad perfect, wij zijn er ruim op tijd buiten geraakt maar toch bleef het echt een uitdaging. Ik heb al vrij veel escape rooms gedaan maar deze steekt op alle vlakken ver boven de anderen uit!


Uitdagend, sfeervol en uitstekende service
Geschreven door Léon Castelein op 6/12/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Knappe jonge begeleider Sander verwelkomt ons en maakt het al immersief voor we binnen de kamer treden. Wat griezelig (maar niet te eng) en logisch denkwerk


uiterst uitstekende ervaring van begin tot eind!
Geschreven door Ewout Matthieu op 4/12/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

We werden heel vriendelijk ontvangen door onze game master Sander, die het thema zeer mooi ingeleid heeft, ons in de kamer ook goed begeleid heeft en die achteraf ruim de tijd genomen heeft voor een nabespreking.

De kamer die wij gespeeld hebben was een unieke mysterie/thriller/horror ervaring! Als je Landers wens voltooid voel je je heel erg voldaan want het is een mooie uitdaging.


heel leuke kamer
Geschreven door Ben Verleyen op 28/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

We deden al enkele escape rooms en dit was 1 van de betere. Mooie kamer met verschillende kamers in 1. mooi decor en puzzels volgen elkaar logisch op.


Zeker 1 van de betere!
Geschreven door Carolien WILLE op 28/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Wij deden al meerdere escape rooms, sommigen teleurstellend, andere heel leuk. Ik moet zeggen dat dit echt op nummer 2 staat. Verschillende ruimtes zorgen ervoor dat het spannend en leuk blijft. Verschillende puzzels én je moet samenwerken om er te geraken. Bepaalde dellen lukken niet alleen en het is leuk als dat dan samen gelukt is.
Wij komen zeker terug voor hun andere kamers én de vriendelijke begeleiding. Jongevrouw die ons hielp was onzeker, maar wat deed ze het goed!


Lockdown Gent
Geschreven door Vikki Merlier op 27/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Een heel fijne ervaring in deze escape room. Super dat er een totaalbeleving is. Van begin tot eind voel je je op skivakantie. Een echte aanrader.


Room 7: positief!
Geschreven door JXXX op 19/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Wij, vier personen met weinig of geen ervaring, deden Room 7. Korte en duidelijke uitleg bij de start, meer was niet nodig voor ons. Eens in de room was het eerst nog wat aftasten wat/hoe maar door het vinden van de eerste puzzel rol je er in. Samenwerken is zeker nodig maar tussendoor kan je jou ook toeleggen op andere zaken met twee of individueel, wat een leuke dynamiek creëert! Kregen gepaste tips indien nodig. We kijken erg tevreden terug naar onze Room 7 en de ervaring met Lockdown! Tip: wees zeker op tijd, het was voor ons even zoeken naar de exacte locatie in Dok Noord.


Avalanche adventure
Geschreven door Henry op 11/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

De escaperoom was heel mooi in thema vol met leuke puzzels. Het was altijd mooi duidelijk welke voorwerpen gebruikt konden worden voor opdrachten en dingen die er gewoon voor versiering waren. We hebben ondervonden dat communicatie zeer belangrijk was bij de opdrachten. De escaperoom was wel uitdagend maar niet verschrikkelijk moeilijk voor mensen die al een escaperoom gedaan hebben. We vonden het allemaal een zeer leuke ervaring, we gaan er zeker nog een doen van Lockdown!


FAN -TAS -TISCH
Geschreven door Arno op 9/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

We hebben deze escaperoom met 4 personen gespeeld, wat ideaal was/is. Alles klopt aan deze escaperoom, de inkleding, het verhaal, de inleiding,… vanaf het begin, bij de uitleg, tot het einde, kom en blijf je in het verhaal. De puzzels zitten echt goed in elkaar, zijn van alle niveaus! TOP ervaring, zeker een aanrader!


Extra spanning door opdeling in 2 teams, leuke escaperoom!
Geschreven door Gert-Jan op 7/11/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Extra spanning door opsplitsing tussen team zombie vs. team wetenschappers. Verrast door de grootte met o.a. het doolhof als extra troef. Goede begeleiding en intro door Amanda! De inkleding/decor kon misschien nog iets beter om de beleving nog sterker te maken.


Topervaring!
Geschreven door Frauke op 31/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Als first time escaper was The Graveyard een uitdaging, maar wat voor een! Prachtig decor en uitstekend verhaal. Amanda, onze gamemaster, stuurde ons weer in de goede richting wanneer we het noorden even kwijt waren. We werden warm onthaald en werden met een glimlach uitgezwaaid. Zeker tot de volgende keer!


The graveyard
Geschreven door Lukas B op 31/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

The Graveyard was mijn tweede escaperoom ooit en heeft alle verwachtingen overtroffen. Het verhaal zat goed, schitterend decor, veel plezier, uitdagende puzzels en topbegeleiding van Amanda! Na de escaperoom kregen we ook nog iets aangeboden om te drinken, top! Ik deed deze kamer met 4 vrienden en dit was perfect qua aantal!


topper!
Geschreven door anouk op 31/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Dit is één van de betere escape rooms die ik tot nu toe gedaan heb, op vele vlakken. De aankleding van deze kamer was ook zeer goed gelukt waardoor je volledig in het verhaal zat. Heel verassend en origineel, zeker een aanrader!


Geweldige ervaring
Geschreven door Tine Berghmans op 30/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Ik deed deze escaperoom samen met 4 vrienden. Ideaal om met 5 te doen. Het was een leuke en goed inkleede escaperoom die heel goed in elkaar zat. Ik heb al meerdere escaperooms gedaan, maar deze is zeker mijn favoriet. Het was zeker geen gemakkelijke kamer, maar dankzij de goede begeleiding van Amanda, die ons goed wist in te schatten, konden we het binnen de tijd tot een goed einde brengen. Een echte aanrader dus!


Uitdagende kamer in leuk decor
Geschreven door Gilles op 30/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Een leuke en uitdagende kamer die mooi in elkaar zit. De kamer is super aangekleed.
Na de kamer succesvol te hebben uitgespeeld, kregen we nog een drankje aangeboden en kregen we nog wat info over de andere kamers.
Ook bedankt aan Amanda voor de begeleiding en tips op het juiste moment. Zeker en vast een geslaagde zaterdagavond!
We komen zeker terug om andere kamers te spelen.


Leuke ervaring
Geschreven door Ingmar op 28/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Al van in het begin word je meegesleurd in het verhaal. Het skihut gevoel is er vanaf de uitleg. Communicatie is belangrijk tot het successvol afronden van de room. Voldoende kamers om je uit te leven.


Leuke escape room
Geschreven door Elena op 27/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Leuke en ruime escape room, mooi ingekleed, goede begeleiding. Een aanrader! De moeilijkheidsgraad van de puzzels lag iets minder hoog dan verwacht. Vooral goede communicatie is hier heel belangrijk! We hebben ons goed geamuseerd!


Thriller Teambuilding
Geschreven door Katrien van Lippevelde op 25/10/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Onze eerste kennismaking met een escape room was meteen een voltreffer!
6 giechelende dames die de moord eens gingen oplossen als teambuilding.
De kamers waren zeer realistisch, zaten goed in elkaar. Gelukkig waren we goed gebriefd door de onthaalmedewerker over hoe zo een spel te spelen. Er zat zoveel variatie in de tips, in de opdrachten, er waren veel verrassende elementen. Na het spel waren we zeker, we willen in de toekomst nog een escape room boeken en de nieuwe uitdaging aangaan.


Topescape
Geschreven door Annelies op 23/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Superfijne kamer!! Leuke groepsdynamiek en leuk speurwerk. Het is al de 3de escaperoom dat we doen van deze groep en telkens de moeite waard!! Nummer 4 en 5 worden ook zo snel mogelijk ingeboekt.


Teamwork
Geschreven door Elien op 23/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Leuke inkleding - Teamwork vereist


Op ski vakantie
Geschreven door Charlotte Muylaert op 23/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Wij speelden deze kamer met 5 personen. Eerst werden we in aparte kamers gestoken om daarna samen te komen en verder de raadsels op te lossen. Duidelijke communicatie met de anderen was dus heel belangrijk op het moment dat we nog apart opgesloten zaten. Zo konden we elkaar tips en voorwerpen geven om raadsels op te lossen. Je hebt verschillende kamers, met ook leuke toegangspoorten naar de volgende kamer. Dankzij het decor waan je je onmiddellijk op winter vakantie. De ontvangst en begeleiding tijdens het spel was prima. Misschien net iets duidelijker en trager praten. Niet iedereen van onze groep verstond altijd wat werd gezegd.
Ik zou deze kamer zeker aanraden. We komen nog terug voor een andere! Bedankt voor de leuke ervaring!


Aanrader
Geschreven door Patrick op 17/10/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Heel leuke ervaring en zeker een aanrader als teambuildig.
Niets anders dan positieve reacties gekregen van de deelnemers.


superleuke ervaring!
Geschreven door De Vrieze Matty op 15/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

The Avalanche was de 5e escaperoom die we samen met onze kids van 13 en 15 speelden; ondanks de hogere moeilijkheidsgraad wilden we deze toch eens proberen.
Communicatie en samenwerken stonden centraal in deze superleuke escaperoom! We waanden ons in een échte skihut; de decoratie was top!
De opdrachten/puzzels waren origineel en niet altijd makkelijk te vinden. Maar gelukkig slaagden we in onze opdracht en raakten we heelhuids uit de escaperoom!


Sector Z 2.0 :D
Geschreven door Matthias Dooms op 5/10/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Het is een verfrissing om sector Z 2.0 te spelen. Het concept 'escape room' wordt in een nieuw jasje gestoken.

Zoals steeds goed ontvangen bij Lockdown Gent. Deze keer zorgde Maïte voor de geweldige begeleiding. Het concept van de kamer is geweldig en uitdagend. Jammer genoeg won het verkeerde team ;).

Meer van dit!


Graveyard: Geamuseerd van begin tot eind!
Geschreven door Laura Van Herzele op 4/10/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Een fantastische namiddag gehad met 4 in The Graveyard in Gent. Onze begeleider Lander startte met een zeer goede uitleg en zat helemaal in zijn rol wat er voor zorgde dat we nog voor het spel begon al helemaal meegenomen werden in de setting.
De escape room zelf is zeer mooi ingekleed en heel uitdagend. Met een slaagpercentage van 40% in de kamer wisten we al dat we wel wat tips nodig zouden hebben. Lander heeft ons hier ook zeer goed en op een leuke manier bij geholpen doorheen het spel. Ik denk dat het voor hem ook hilarisch was om 4 gillende meisjes in een donkere kerkhof-setting mee te volgen. ;)
We haalden het niet om binnen de tijd te ontsnappen maar kregen enkele minuten extra om toch te kunnen ontsnappen. Waarvoor enorme dank en appreciatie!
Een echte aanrader!


In 1 woord: TOP!!!
Geschreven door marievan3ssche op 30/9/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

In 1 woord: TOP!!! Hier ondertussen al 3 kamers gespeeld en elke keer blijven ze verbazen. De kamers zijn origineel, creatief en compleet. De ontvangst is steeds hartelijk en het personeel zeer vriendelijk. Laatst speelden we The Avalanche; opnieuw een schot in de roos! Celien ontving ons met veel enthousiasme en sleepte ons mee in het verhaal. Wij blijven hier zeker terug komen & kijken al uit naar meer Lockdown-escaperooms :) Aanrader!!


Eerste en direct leuke escaperoom
Geschreven door Joyce Vanryssel op 26/9/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Dit was mijn allereerste ervaring met escaperooms en dit was onmiddellijk al een heel geslaagde ervaring.
Super leuk hoe je je kan inleven in het scenario om een moordzaak op te lossen. Leuk decor en super goede puzzels!


Moeilijk maar leuk
Geschreven door Joyce Vanryssel op 26/9/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Red Alert

Deze escaperoom is in thema van de koude oorlog. Gelukkig kregen wij wat tips want deze is niet zo eenvoudig op te lossen. Toch zat het heel goed in elkaar en was het decor leuk gedaan!


Leuk gevoel
Geschreven door Joyce op 26/9/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Als verjaardagskado deden wij deze escaperoom voor de jarige die dit nog nooit had gedaan. The Avalanche was een super gezellige escaperoom waarbij we al zin kregen om écht op skireis te vertrekken. Het decor was het leukste van al de escape rooms die ik al heb gespeeld. We waren jammer genoeg niet tijdig klaar maar kregen veel hulp/tips van de begeleiding. Als ik er aan terug denk, voel ik nog steeds de winterse gezelligheid van een skireis !


Zalige escape-ervaring
Geschreven door Jordy Van Bever op 18/9/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

The Avalanche zit enorm goed in elkaar en speelt in op alle aspecten die een escape room goed maken. Om de puzzels te kunnen oplossen is een goeie communicatie broodnodig, daarnaast is een gezonde mengeling van logisch redeneren en 'out of the box' denkwerk een must-have.
Wat de ervaring dan compleet maakte, was de goeie begeleiding van spelleider Amanda, waarvoor hartelijk dank! Alles werd helder en duidelijk uitgelegd en ze zorgde er voor dat we helemaal in de sfeer van de room raakten.


Beste escape room
Geschreven door Annais op 17/9/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Echt de leukste escape room die ik ooit heb gedaan ik kom zeker terug ook het personeel is mega mega vriendelijk en behulpzaam als ik nog een escape room doen is het zeker bij deze


Beste escape
Geschreven door Annais op 17/9/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Echt de leukste escape room die ik ooit heb gedaan ik kom zeker terug ook het personeel is mega mega vriendelijk en behulpzaam als ik nog een escape room doen is het zeker bij deze !!


Zalige ervaring!
Geschreven door Lauren De Smet op 14/9/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Zalige escaperoom! Wij speelden bij Lockdown al eerder 'Red alert' en dit keer 'Room 7', beiden waren zalig! Heel vriendelijk personeel en gepaste moeilijkheid van de kamer, wij komen zeker terug!


The graveyard
Geschreven door Chiara op 5/9/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Na een fantastische ervaring in de kamer ‘Room 7’ waren wij benieuwd naar de andere escape rooms. We besloten de escape room ‘The graveyard’ te spelen. We hebben ons enorm geamuseerd! De escape room heeft een mooi decor en bevat verschillende puzzels. De puzzels zijn origineel. Ook de ontvangst en begeleiding waren top! Zeker een aanrader!!


Enorm fijne ervaring!
Geschreven door Vanessa Van Hoyweghen op 30/8/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Heerlijk! In ons team van 4 spelers waren er nog twee onervaren nieuwsgierigen… Voor hen een eerste unieke kennismaking; voor de twee meer ervaren spelers ook absoluut een topervaring! Dit smaakt naar meer! We komen zeker terug!! Dank je wel voor de fijne begeleiding!


Een aanrader!
Geschreven door Robin op 25/8/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

De kamer is zeer mooi ingericht. De belichting en audio zorgen dat de sfeer helemaal in orde is. De puzzels zijn interactief, niet simpel maar ook niet onmogelijk vergezocht. Hints moeten thematisch worden aangevraagd, wat de ervaring echter maakt. Niet iedereen hoeft met dezelfde puzzel bezig te zijn, waardoor iedereen de kans krijgt mee te doen.


The Avalanche
Geschreven door Matthias op 23/8/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Zoals steeds geweldig ontvangen bij lockdown.
Na eerder al de uitstekende kamers bij hen gespeeld te hebben, keek ik uit om deze nieuwe te doen. Was een geweldige ontvangst zoals altijd. Kamer zat goed ineen en was een mooi ontwerp. Door de goede communicatie er vlot uitgeraakt.
Thanks!

Tot de volgende keer.


The avalanche
Geschreven door Sven Onderbeke op 21/8/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Na een geslaagde Graveyard kwamen we vandaag terug om the nieuwe "The avalanche" uit te testen! De gastvrouw Amanda deed eerst wat storytelling om ons in de juiste sfeer te krijgen en de inleiding had deze keer ook iets extra leuk in de aanbieding (ik mag helaas niets spoilen). In deze kamer is samenwerking en communicatie zeer belangrijk! De inkleding was goed uitgewerkt en de puzzels zeer uitdagend en pienter bedacht!
Helaas slaagden we er niet in om binnen de tijd te ontsnappen! Maar we hebben wel een toffe avond gehad!


Fijne ervaring
Geschreven door Melissa op 19/8/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Bij het onthaal kregen we direct een duidelijke uitleg door Amanda. De kamer van de Graveyard is heel fijn opgesteld met leuke puzzels. Door de aangename sfeer in de kamer, waan je jezelf helemaal in het verhaal.
Het was onze 1ste keer in de Lockdown escaperooms maar zeker niet onze laatste!


Een aanrader
Geschreven door Chiara De Bourdeaud’huy op 17/8/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Wij hebben deze escape room met 4 personen gespeeld en hebben ons gedurende het volledig spel enorm geamuseerd! De escape room en het bijhorende verhaal zitten goed in elkaar, waardoor wij ons heel goed hebben kunnen inleven! De escape room bestaat uit verschillende originele en creatieve puzzels/raadsels. De ontvangst en begeleiding tijdens het spel waren top! Zeker een aanrader.


Birthday escape room
Geschreven door Hannelore op 15/8/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Avalanche

Voor mijn verjaardag een escape room doen, het was fantastisch!
Zeker een aanrader als cadeau.


The Graveyard
Geschreven door Petra op 14/8/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Onze eerste keer bij Lockdown Escape room en direct een hele leuke kamer. De sfeer zit helemaal goed in deze kamer, toffe puzzels. De begeleiding door Amanda was ook heel goed. Helaas net niet op tijd ontsnapt maar doordat we op een fractie van het einde waren hebben we de kamer mogen uitspelen zodat we alles gezien hebben. Wij komen alvast terug om de andere kamers te spelen.


Red Alert
Geschreven door Jane op 12/8/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Heel toffe escape room. Goede ingerichte kamer, aangepast naar thema tot de kleinste details! Alsof je terug ging in de tijd. Aangenaam ontvangst en toffe babbel achteraf.


Top kamer
Geschreven door Thijs op 7/8/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Avalanche

Super toffe escape room. Langzaamaan komt alles duidelijk. Gaat soms zeer vlot, maar ervaring is toch wel wat vereist


Spannende escape room
Geschreven door Michele Feys op 2/8/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Hele leuke ervaring. Super vriendelijk ontvangst. Room 7 is een spannende escape room die je volledig meeneemt in het verhaal. Zit goed in elkaar, in een mooie setting. Ideaal voor beginnende spelers. Voor 2 van de 4 spelers was dit de eerste ervaring en voor de andere ook slechts de tweede keer.


Wat een zalige kamer!
Geschreven door Jolien op 31/7/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Begin deze maand lieten we ons onderdompelen in de après-ski sfeer in de Avalanche. Wat een kamer! Samenwerken op verschillende niveau's, met enkele onverwachte wendingen in de kamer. De begeleiding was top. Zeker een aanrader!


Super!
Geschreven door Kilian op 29/7/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Zeker een aanrader! Super ervaring, leuke opdrachten en thema's! Heel gezellige hosting! Wij komen terug!


Sector-z overwonnen
Geschreven door Victor Cornelus op 29/7/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Intussen de 4e escape room die ik gedaan heb, maar zeker een kanshebber voor de eerste plaats! Zeer warm onthaald, gevolgd door een levendige inleiding tot de escape room, om dan met volle inleving door sector z te knallen!
Zeker de moeite om eens uit te proberen met een groepje van 8-10 man ????????


Tof idee voor een sombere dag
Geschreven door Delphine Berloo op 26/7/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: VR - Escape The Lost Pyramid

Deze escape room is super voor een tof idee voor een sombere dag.

We hadden ons vergist van dag. Maar de mensen van lockdown escape waren super vriendelijk en boden aan voor vandaag in plaat van morgen de room te doen aangezien er iemand was. De persoon in kwestie kon niet lang blijven. Dus belde die iemand op, de opgebelde persoon stond er binnen de 5 minuten. De room was rolstoel toegankelijk en de game zelf ook. Juist waren er een paar dingen die te moeilijk waren om als rolstoel persoon te doen, door een simpele switch te doen was alles opgelost. Het was echt de MAX.


De max!
Geschreven door Sandra De Boes op 12/7/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Zijn super ontvangen en de begeleidster heeft dat fantastisch gedaan! Fantastische escape room, mooi decor en leuke opdrachten! Voor ons was dit de 1ste keer en dan is deze wel iets aan de moeilijke kant. We vonden dit echt de max en dat smaakt naar nog een keertje! Echt de max!


Spannend
Geschreven door Freya op 9/7/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

We deden deze room met zes: 3 volwassenen en 3 tieners, en de helft had nog geen escape ervaring.
We lieten het initiatief dan ook aan zij zonder ervaring en aan de tieners.
We konden ruim op tijd ontsnappen!
En zelfs als je geen fan bent van het thema, word je er vanaf de eerste minuut volledig in meegezogen!


The Avalanche
Geschreven door Celien op 2/7/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Avalanche

Enkel maar lof over deze kamer, de wauw-factor was voor 200% aanwezig! Een prachtige inkleding, een heel leuk thema en vele verrassende puzzels en elementen! Ons enthousiasme tijdens het spelen van de kamer werd alleen maar groter en groter naarmate het spel vorderde. Ook de top-begeleiding en gezellige nababbel maken de ervaring helemaal compleet.
Deze staat gegarandeerd bovenaan mijn lijstje van alle kamers die ik al gespeeld heb! Zeker een aanrader voor meer ervaren groepen!


Red Alert
Geschreven door Jens op 26/6/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Heel fijne escape room, super begeleiding en uitleg op voorhand.
Mooie inkleding en inleving, hele leuke 42 minuten!!


Graveyard
Geschreven door Jana op 18/6/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Zijn super ontvangen, coole begeleiders! Fantastische escape room, mooi decor en leuke opdrachten! Ik vond het de max, raad ik zeker aan!


Wow zot!
Geschreven door Bo Leduc op 11/6/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: VR - Escape The Lost Pyramid

Eerste keer dat we een VR hebben gedaan en echt wauw!
Al verschillende escape rooms gedaan, dus wel al wat ervaring.
Maar bij deze experience is escape room-ervaring niet nodig. Als je graag games speelt, dan is het echt een aanrader! Geen spoilers, maar je waant je echt in de Assassin's creed wereld!
Ook top service en uitleg!
Dankjewel Charlotte!


Eerste escape room ooit
Geschreven door Ruben Corvers op 23/5/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Om het met één woord te zeggen. Geweldig! Eerste keer een escape room gedaan en was echt super leuk. Zeker voor herhaling vatbaar.


Supertoffe escape room!
Geschreven door Sophie Kwanten op 22/5/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Red alert, super toffe escape room met een heel cool thema, veel sfeer in de room, challenging en toffe puzzels, super ervaring!


Prachtervaring!
Geschreven door Thibo Peleman op 21/5/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Heel leuke escape room voor grote, al dan niet onervaren groepen. Goede begeleiding gehad (Amanda).
Doet zeker verlangen naar meer!


Atypische, geweldige kamer
Geschreven door Liesl Van den Haute op 21/5/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Het is een atypische escape room waarbij je niet enkel tegen de tijd speelt, maar ook nog eens tegen elkaar. Dit maakt de beleving alleen nog maar spannender en leuker! Het is ook één van de weinige kamers in Gent waar je met een grote bende (wij waren met 12) tegelijk kan spelen. De begeleiding zowel voor als tijdens het spel waren zeer goed.


Verrassende en spannende escape room
Geschreven door Janis op 3/4/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

We kregen een enthousiast en vriendelijk onthaal. Bij de escape room zelf werd je ingedeeld in 2 groepen en de interactie tussen de groepen maakt het erg spannend. Je zit elkaar soms letterlijk op de hielen en soms zie je elkaar zonder dat je elkaar kan aanraken. Er waren heel veel verschillende ruimtes met een mooi decor.


Top kamer
Geschreven door Eline op 25/2/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

We zijn heel hartelijk ontvangen en de puzzels waren heel uitdagend. Een echte aanrader ook voor beginners.


Samen ontsnapt uit de piramide...net op tijd!
Geschreven door Thomas op 14/2/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: VR - Escape The Lost Pyramid

Zalig vertier met vier! Samenwerking, spannend, mooie graphics! Zeer goed te doen qua moeilijkheid voor starters en erg goede begeleiding. Een aanrader


Zombies
Geschreven door Frederiek op 6/2/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Tof concept, je speelt niet alleen samen om buiten te geraken maar ook tegen elkaar. Zombies versus wetenschappers. Toffe raadsels. Leuk gevonden.


Zijn er zelfs minpunten?
Geschreven door Lotte Wietendaele op 6/2/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Graveyard

Zijn er zelfs minpunten? Vooraf bij een foutje van de boeking al zeer vriendelijk benaderd door het personeel en goed opgelost. Een beetje bang dat we de weg niet zouden vinden naar het Stapelplein, maar alles was duidelijk aangeduid. Een al even gastvrije ontvangst bij onze aankomst. Super leuke room met mooie inkleding en een goed gebracht verhaal. Gul met tips als je erom vraagt. Drankje van het huis achteraf. Wat wil je nog meer? Dat ze vooral rooms blijven bijbouwen met nog meer spannende backstories, goede decors en verrassende extra's! Jammer genoeg niet ontsnapt dit keer, maar ik kom zeker terug!


Top escape ervaring
Geschreven door Jeroen De Jaeger op 5/2/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wij hebben Room 7 en the graveyard gespeeld met 4 vrienden. Deze escape rooms waren top ingericht in het thema, de puzzels waren uitdagend en goed bedacht in het concept. De ontvangst en de begeleiding was top (bedankt Amanda), de nabespreking met een consumptie van het huis was gezellig. Top escaperoomervaring!


Wij komen zeker nog eens terug!
Geschreven door Lore Vandenberghe op 30/1/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Zeer leuke ervaring!
Een escape room met veel gevarieerde puzzels en spannend decor !
Een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug naar een van jullie kamers!


Topper
Geschreven door Eline op 29/1/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Hilarische taferelen tussen vrienden doorheen het spel. Leuk thema (beetje thriller mag wel). Goede puzzels, vergt goede communicatie en teamwork maar geeft veel voldoening. Goede sfeer schepping door belichting en geluid. Aanrader!


Gamen met een extra dimensie - letterlijk!
Geschreven door ASoM_Nooms op 12/1/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: VR - Escape The Lost Pyramid

De allereerste keer dat ik een VR escape room speelde. Ik heb deze kamer gespeeld met iemand die grote fan is van Assassin's Creed en we waren dus ook heel enthousiast om aan dit spel te beginnen. Omdat we beiden nogal bedreven zijn in het spelen van videogames, konden we ons heel makkelijk aanpassen aan deze nieuwe gameplay. Door onze game-ervaring ging het oplossen van de puzzels zeer vlot, té vlot om eerlijk te zijn. Het heeft ons 25 (superleuke!) minuten gekost om uit de piramide te kunnen ontsnappen. Het gebrek aan uitdaging was een klein beetje teleurstellend.

De VR technologie brengt natuurlijk een extra dimensie aan de escapebeleving. Je staat gewoon écht in een piramide waar je uit moet ontsnappen. Een interieur als deze kan een live escape room vanzelfsprekend niet evenaren. Het enige nadeel is dat je je doorheen het spel echter wel heel de tijd bewust bent van de VR-bril, de grond en de kabels waarmee je aan de computer vasthangt. Muren zijn niet tastbaar en de persoon met wie je samenspeelt staat in werkelijkheid veel dichter bij jou dan in het spel. Dat hoor je wanneer je met elkaar communiceert. Op de grond staan lijnen waarbinnen je moet blijven. Wanneer je je buiten het toegestane gebied begeeft, ga je uit het spel en zie je jouw echte omgeving. Ondanks het wauw-effect dat zo'n VR bril veroorzaakt, zorgen al deze zaken ervoor dat de beleving wat minder echt wordt.


Heel mooie kamer!
Geschreven door Roos op 28/12/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wij kwamen begin december spelen met ons vast escape room-groepje van 4 en deze kamer viel goed in de smaak!

De inkleding is een van de betere die ik al gezien heb!
Heel mooi gedaan, originele elementen uit de ‘echte wereld’, fijne sfeer.
Mocht nog een tikkeltje enger misschien met wat sfeermuziek en rook, maar dus wel een kamer geschikt voor alle leeftijden.

Qua puzzels: een combo van nieuwe originele puzzels en puzzels die we al in andere escape rooms gezien hebben.

Goede flow, in het begin wat zoeken waardoor we het gevoel hadden achterop te lopen maar naar het einde ging het alsmaar vlotter. Persoonlijk vind ik het heel leuk dat het einde vlot gaat en geen giga lange puzzel is (vaak in andere escape rooms en anticlimactisch maar hier dus prima).

Ontsnapt met 3 minuten op de klok.
4 personen was ideaal vonden wij, meer lijkt ons teveel.
In vergelijking met andere Lockdown-kamers vond ik deze ergens tussen Room 7 en Red Alert.

Algemeen: net geen wow-gevoel zoals de top-escape rooms maar heel leuke mooie kamer met originele elementen en een goede flow!


Leuke gevarieerde escape room
Geschreven door Jan Mertens op 24/12/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

De graveyard is een mooi aangeklede escape room met voldoende gevarieerde puzzels (dus niet een heel uur enkel slotjes opendoen). Als geheel is het goed uitgedacht en er zijn ook een aantal nieuwe elementen die ik zelf nog niet in andere escape rooms was tegengekomen. Een aanrader!


Geweldige ervaring!
Geschreven door Yana Breynaert op 9/12/2021 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Wat een ervaring!
Room 7 was mijn eerste escape room en samen met vijf vrienden besloten ik de uitdaging aan te gaan. Eén uur, vele lachbuien en een paar hints van onze begeleider Amanda later was het ons gelukt te ontsnappen. Op naar de volgende!


Een hele toffe ervaring!
Geschreven door Laurien op 30/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wij gingen de uitdaging aan in de escaperoom ‘Graveyard’. Het was een hele leuke ervaring met toffe puzzels. We kregen tips op het juiste moment die ons net dat klein duwtje in de rug gaven dat we nodig hadden. We bespraken nog even na met de host en kregen hier ook een drankje aangeboden. Wij komen hier graag nog eens terug om een andere escape room te doen!


Top escape room die ons een fantastische avond bezorgde!
Geschreven door Zoë op 30/11/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Zoals alle escape rooms van Lockdown zat ook deze heel goed in elkaar. De mechanismes die gebruikt worden zijn uiteenlopend en verrassend, de kwaliteit van de kamer ligt hoog. Tips werden op de goede momenten gegeven, zonder het spel te voor de hand liggend te maken. Na de escape room nam de host ruim de tijd om met ons na te bespreken terwijl we een drankje kregen, wat ook heel fijn was. Lockdown blijft voor mij nummer 1 in Gent!


Fijne ervaring!
Geschreven door Manon op 29/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Mijn eerste escape room! Een fijne ervaring, spannend tot op het eind. Ook de begeleiding van Viktoria was top!


Prachtige ervaring door de originele puzzels!
Geschreven door Amanda op 28/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Wat een avontuur! Room 7 was de laatste kamer van Lockdown die ik nog moest spelen, maar is zeker niet op de laatste plaats van mijn ranking. Een creatief verhaal met puzzels die uitstekend bij de 7 zonden passen en de oude vertrouwde technologie van Lockdown zelf die in meerdere kamers terugkomt. Persoonlijk vind ik dit ook een logische kamer als je eenmaal op het goede "pad der zeven zonde" bent ;) Onze begeleidster Viktoria verdient eveneens een welgemeende dankjewel voor de hartelijke ontvangst, begeleiding en nababbel :)


Super leuk!
Geschreven door Robbe op 20/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wij hebben met een groep van 5 de escape room the graveyard gedaan, dit was zo een leuk concept! De escape room zat heel goed in elkaar en het ontvangst was super! (nog eens bedankt Arne voor de leuke namiddag!)


Aanrader
Geschreven door Eva Degroote op 14/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Heel leuke en uitdagende escape room. Goede intro en uitleg aan het begin. Heel leuke begeleiding tijdens het spel. Een echte aanrader!


Ik kom mijn schade zeker inhalen!
Geschreven door Silvia op 9/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Voorbije weekend boekten we deze kamer voor een groep van 9 personen. Helaas kon ik er onverwachts zelf niet bij zijn. Het team was na afloop echter zó enthousiast (iets met "zombies" en "wetenschappers"... :-) ) dat ik ongetwijfeld mijn schade kom inhalen. Het zal me niet lang duren om een ander team samen te stellen en deze uitdaging aan te gaan!


Spannende aanrader!!
Geschreven door Naomi M op 9/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Met een enthousiaste groep van 11 werden wij opgesloten als zombies en wetenschappers. Het doel om een virus te maken om de zombies te verslaan, of net als zombie de wetenschappers tot ons team te krijgen maakte het heel spannend! Dan nog ben je als beide teams bezig om binnen de tijd te ontsnappen.
Het is een echte aanrader en dubbel zo plezant als je je echt inleeft!
Ook de begeleiding Amanda verdient een dikke puim! Vriendelijk, sympathiek, … Goed gelachen! Céline was niet ons begeleidster, maar zij verdient ook een compliment!
Jullie doen echt topwerk! We hebben ons geamuseerd en komen zeker terug om de andere escape rooms uit te proberen!


Aanrader!
Geschreven door Karolien op 7/11/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wat een fijne escaperoom! Deze zit heel knap in elkaar, er is aan alles gedacht en het spel heeft een paar leuke, verrassende wendingen.
Wij werden ook heel warm onthaald door Arne en ook na de escaperoom vroeg hij ons oprecht naar onze ervaringen terwijl we een drankje kregen aangeboden. Dit vinden wij absoluut een meerwaarde!


Wijs!
Geschreven door Mieke op 31/10/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Leuke puzzels, uitdagend. Amanda stuurde ons ook zeer goed in het spel!


Red Alert & The Graveyard
Geschreven door Tine op 29/10/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wij speelden afgelopen maand zowel Red Alert als The Graveyard...
Er werd telkens tijd gemaakt voor een uitgebreid, persoonlijk én enthousiast onthaal.
Beide kamers hebben echt een heel mooi en verfijnd decor...
Ikzelf was meer fan van het kerkhof dan van het oorlogsthema, maar beide kamers zorgden voor toch net 61 minuten spelplezier!
Op naar de volgende ;)!


The Graveyard
Geschreven door Roxanne op 25/10/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Kei plezante escape room, leuk thema en goed uitgewerkte puzzels!
Aanrader!


The Graveyard
Geschreven door Laure op 28/9/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Graveyard

Leuke escape om met vrienden en beginnelingen uit te proberen.


fun met YKA
Geschreven door kevin op 26/9/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

dit was mijn 3de escape room en ik was aangenaam verast. het feit dat je in 2 teams eigenlijk tegen elkaar moet strijden is wel een extra surplus. de kamers waren goed gemaakt en versierd het was echt alsof je in een film zou zitten. de begeleiding was top en zeer aangenaam ik zou deze zeker aan raden


Zalige ervaring
Geschreven door Ellen op 31/8/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Het is mijn tweede escape room geweest bij lockdown Gent en ik kom zeker terug. Het personeel doet alles voor je de beste ervaring aan te bieden. De kamers voelen levensecht aan en dat is de ervaring dat je nodig hebt in een escape room.


Spannende en uitdagende ervaring!
Geschreven door Leander op 17/8/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Na een vlotte ontvangst en uitgebreide uitleg was het tijd om aan de escape room te beginnen. Op voorhand werd er aangekondigd dat het door velen als een best uitdagende escape room ervaren werd en al snel deelden ook wij die mening. We maakten echter wel steeds voldoende progressie waardoor het plezant bleef. Op momenten waarop we echt vastzaten, was er de ludieke manier om tips te vragen. De humor die in die tips stak, werd zeker ook geapprecieerd!


Echte aanrader
Geschreven door Lotte op 16/8/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

Wat fijn om na een lange periode zonder escape games kamer “the graveyard” te mogen spelen! Het verhaal zat zo goed ineen en dit was tot in de details doorgetrokken. We hebben elke kamer van lockdown al gespeeld dat we deze nieuwe kamer ook wel moesten proberen, en het was er weer bonk op! Bij lockdown is het ook altijd zeer fijn om na het spel een babbeltje te slaan met de begeleider/begeleidster. Hartelijk dank Amanda voor de top begeleiding!


Toffe teambuilding!
Geschreven door Marthe op 16/8/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

The Graveyard was een uitdaging voor deze ervaren escapees, maar wat maakt dat het leuk. Het verhaal gaf de ervaring ook een extra creepy factor.


The Graveyard - leukste kapel en kerkhof
Geschreven door Amber Reyniers op 16/8/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: The Graveyard

We zijn met een groep van 6 'the graveyard' gaan uitproberen. Heel leuke ervaring! Verrassende elementen, deuren en kisten die opengaan, fijne aankleding in het thema ... De medewerker was heel vriendelijk en voelde meteen de sfeer van de groep waardoor ze ook enkele grapjes in haar tips stak. Klaar om een nieuwe kamer uit te proberen!


Een pittig avontuur!
Geschreven door Aaron op 15/8/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Graveyard

Na een vriendelijke ontvangst was het tijd om te beginnen aan een pittig avontuur! Door de prachtig gedecoreerde ruimtes word je volledig in het verhaal gegooid. De vindingrijke puzzels zorgen voor veel leuke wendingen! Een échte aanrader!


Mijn eerste escape room
Geschreven door Jordy op 10/8/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Voor een starter is dit een ideale kamer en thema was overal goed duidelijk. Echte aanrader.


Aanrader
Geschreven door Bart M op 9/7/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Supervriendelijk onthaal door de gastvrouw.
Puzzels zijn een mooie variatie zodat er voor elk wat wils is. Je krijgt ook meer dan voldoende vrijheid in het vragen/krijgen van tips.
Ook de nabespreking was gezellig, mét een drankje aangeboden door het huis!

Antwoord van de eigenaar Bedankt voor je mooie woorden. Hopelijk zien we je snel terug voor één van onze andere kamers!


Topverjaardag
Geschreven door Jolien Vanderghote op 28/10/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

We speelden bij jullie de super toffe escaperoom Sector Z, voor sommigen onder ons een escaperoom-ontgroening voor anderen eerder een verder uitbreiden van het raadseloplossend vermogen, toch vond iedereen het geweldig, het concept met de verschillende groepen zorgt ervoor dat er echt buiten tijdsdruk ook nog een leuke competitie aan te pas kan komen.
We genoten enorm ook de begeleiding door Amanda was geweldig!
Jullie zien ons zeker nog terug!


Top!!!
Geschreven door Eva Weymeis op 25/10/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: VR - Escape The Lost Pyramid

Escape the lost met vier. Zalig! Teamwork op veilige afstand. Mooie graphics, goede verhaallijn. Uurtje vloog voorbij


Top escape
Geschreven door Steven op 25/10/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: VR - Escape The Lost Pyramid

Escape Thé Lost Pyramide is een fantastische belevenis .
Een avontuurlijke escape room in een adembenemende virtuele omgeving met tal van verrassende en originele puzzels.
Een echte aanrader!
Kortom geniaal. ????????????


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door World Record Escape Rooms in 24h op 20/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Deze kamer was qua oppervlakte wat beperkt, maar dit was totaal niet storend. De inleidende brief was zeer nuttig om het overzicht te houden. We waanden ons terug in de koude oorlog, waarin dat de sound-effects je zeker dat gevoel gaven. De technologie was mooi afgewerkt in thema en bepaalde elementen deden ons zelfs twijfelen of ze tot de escape room behoorden of niet. De ontvangst hier was goed en er werd ons duidelijk gemaakt dat de inleidende brief ons zeker kon verder helpen.


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door World Record Escape Rooms in 24h op 20/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Deze kamer was een echte speurtocht, er was veel afleiding waardoor we veel hebben moeten zoeken. Leuk in deze game is dat we opgesplitst werden in groepen, deze groepen werden bepaald door een leuk element in de kamer dat ons splitste van elkaar. Een andere meerwaarde waren de persoonlijke toetsen die toegevoegd werden. De ontvangst was zeer aangenaam en de begeleiding was hier zeker in orde. Deze kamer zouden we zeker aanraden voor vriendengroepen of vrijgezellenfeest.


Zombies
Geschreven door Geike op 19/10/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Eerste maal escaperoom! Zeker voor herhaling vatbaar. Zat supergoed in elkaar, spannend, beetje brains, beetje zot, alles om een geslaagde avond te hebben. Met speciale dank aan mijn winnende team laboranten en de goede begeleiding van Amanda!


Top game
Geschreven door Lenny op 19/10/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Het was onze 1e keer in een escape room en we hebben de smaak helemaal te pakken.
Het leek net helemaal echt! Het speuren en de samenwerking die nodig was was echt super. Vele onverwachte maar leuke verrassingen. We kijken er al naar uit om de rest ook te proberen!
Zeer vriendelijke jongens en leuke ontvangst!


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door Rob Van Esser op 14/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Deze kamer was een echte speurtocht, er was veel afleiding waardoor we veel hebben moeten zoeken. Leuk in deze game is dat we opgesplitst werden in groepen, deze groepen werden bepaald door een leuk element in de kamer dat ons splitste van elkaar. Een andere meerwaarde waren de persoonlijke toetsen die toegevoegd werden. De ontvangst was zeer aangenaam en de begeleiding was hier zeker in orde. Deze kamer zouden we zeker aanraden voor vriendengroepen of vrijgezellenfeest.


Wereldrecord Escape Rooms in 24h
Geschreven door Rob Van Esser op 14/10/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Deze kamer was qua oppervlakte wat beperkt, maar dit was totaal niet storend. De inleidende brief was zeer nuttig om het overzicht te houden. We waanden ons terug in de koude oorlog, waarin dat de sound-effects je zeker dat gevoel gaven. De technologie was mooi afgewerkt in thema en bepaalde elementen deden ons zelfs twijfelen of ze tot de escape room behoorden of niet. De ontvangst hier was goed en er werd ons duidelijk gemaakt dat de inleidende brief ons zeker kon verder helpen.


Voor herhaling vatbaar
Geschreven door Jimmy op 11/10/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Zeer leuke en spannende opdrachten! Enige minpunt: paar technische defecten waardoor het einde eerder een anticlimax was.


2.0 = 2×fun
Geschreven door Branko op 10/10/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Ik heb de eerste sector Z gespeeld en was toen al super enthousiast! Met deze sector Z 2.0 brengen ze het naar een nog hoger level! Een mix van uitdagende puzzels, oplopende spanning (het zweet barste me uit op bepaalde momenten), teamwork, coördinatie en vooral veel plezier! De grootte en veelvuldigeheid aan kamers geeft een nog spectaculairdere beleving. Je komt van de ene ongelofelijke kamer in de andere terecht en staat telkens verstelt van de techniek en inventiviteit die erachter schuilgaat. Je wordt bovendien continu begeleid door een heel ervaren kerel met de tips op de juiste tijd en plaats! Achteraf vind je het gewoonweg jammer dat het al gedaan is... Het stond kortom garant voor een super plezierige avond ????


Sector Z
Geschreven door Charlotte op 3/10/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Hele leuke escape room. Doordat je in 2 teams speelt krijg je een extra spanning!


Aanrader voor elke vriendengroep!
Geschreven door Rani op 25/9/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Dit was onze 2de ervaring met een escape room. Vorige keer was dit zeer goed meegevallen (Room7) en ook deze escape room kunnen we aan iedereen aanraden.
Vlotte verhaallijn, we vielen makkelijk van de ene puzzel in de andere en de puzzels waren zo opgesteld dat het nodig was dat alle teamleden betrokken waren in de oplossing!
Ook was het niet eentonig, er waren zoekopdrachten, raadsels met cijfers, logica, sloten etc...
Kortom, voor elk wat wils!


Heerlijk spannend!
Geschreven door Magali Bouche op 13/9/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Alweer een super ervaring bij Lockdown! Heel spannend, puzzels goed ineen gestoken. Ons zien ze nog terug!


None of us is as smart as all of us
Geschreven door Ewout op 6/9/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: VR Beyond Medusa's Gate

Heel leuke game met goede graphics!
Alles verliep heel vlot en aangenaam!
Leuk ontvangst en vriendelijke medewerker!


Red alert
Geschreven door Team Ninove op 30/8/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

We konden net op tijd uit de escaperoom ontsnappen. Superspannend, maar het is ons gelukt. Mooi aangekleed en een goede uitleg bij het starten. Tof dat we nadien ook nog een drankje aangeboden kregen en ons spelverloop nog eens konden bespreken met de host! Bedankt voor de gezellige namiddag.


Coronaproof ontsnappen
Geschreven door Julie Mallet op 30/8/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Zeer goed ontvangen en ingeleid geweest in het verhaal. Je stapt binnen en voelt je direct meegesleept in het verhaal.
Leuk decor, interessante puzzels en interessante "opdrachten". Een echte aanrader in deze Corona-tijden, want je kan veilig met je bubbel een leuke activiteit beleven.


Zeer toffe en aan te raden ervaring!
Geschreven door Andreas op 29/8/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Toen we toekwamen werden we zeer goed onthaalt, er werd een duidelijke uitleg gegeven en de intro gaf meteen de juiste kriebels. Daarna stapten we met vieren een heel spannende en eye-opening avond tegemoet. Natuurlijk startte we wat traag en blind, maar met het serieus intrigerende decor werden we in de kortste keren opgeslokt in de puzzels en de sfeer. We begonnen samen te werken en deelden verliezen en overwinningen gelijk. Plot twists zette het hele team op zijn hoofd en maakte het ontsnappen nog zo heerlijk. Achteraf werd er nog nagenoten met een drankje en constructieve feedback. Al bij al zeer tof en zeker aan te raden! Dit lust zeker naar meer! Tot de volgende keer, Lockdown! :)


Family trip
Geschreven door Jolien Van Dyck op 29/8/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Zeer toffe ervaring en zeker een aanrader!
We waren met 4 en zijn succesvol de kamer kunnen ontsnappen binnen het uur.
Zeer mooi decor en goede puzzels, een goed concept en tips die op de juiste momenten gegeven werden.
Ook een zeer vriendelijk onthaal, met een drankje (en een babbel) achteraf inbegrepen.
Kortom, de perfecte familie- of vriendenuitstap!


The awsome 4
Geschreven door Kristof Van Uytfange op 28/8/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Super!
Goed geamuseerd, goed ontvangen en heel leuke ervaring!
Top met het thema erbij en heel veel variatie in het spel.
Voor de kids was dit hun 7de room en vonden deze de leukste.


Fantastisch cadeau!
Geschreven door Jo Hellara op 27/8/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

In het begin was het wat onduidelijk en tastten we in het donker maar al gauw vielen ons enkele dingen op en begonnen we linken te leggen. Telkens we een stapje verder kwamen geraakten we meer en meer gemotiveerd om de zaak op te lossen. We kregen doorheen het spel enkele tips die zeer waardevol waren. Dit zorgde ervoor dat we de moed erin hielden en vlijtig bleven speuren. Eenmaal we de zaak hadden opgelost, was het jammer dat het niet langer duurde :-P
Voor mij was dit het ideale verjaardagscadeau!


0487635325
Geschreven door Yesin Nalli op 23/8/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Altijd een familiale onthaal. Als er na u geen groep komt, zijn ze heel chill met de tijden en laten ze jullie meestal even doorspelen. Een echte aanrader. Jammer dat we alle kamers al gespeeld hebben..


Roomerig plezant!!
Geschreven door Elien V. op 22/8/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Heerlijk spel!! Ik voel de adrenaline nog steeds door mijn aderen stromen... de tikkende tijdsklok ... de vele mysterieuze raadsels ... en de drang om een onwaarschijnlijke prestatie neer te zetten met je team!!


team - Tandem
Geschreven door Su op 9/8/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Room 7

toffe flow in 't spel, en fijna dat er airco was! ;)


Supertoffe kamer!
Geschreven door Lander op 28/6/2020 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Ik speelde eerder al Room 7 (ongeveer anderhalf jaar voor ik Red Alert speelde), en mijn verwachtingen waren hoog. Die werden volledig ingelost! Je hebt echt het gevoel in een benauwende Russische bunker te zitten, waar even daarvoor nog echte soldaten zaten. De kamer is erg goed ingekleed, en de raadsels zijn heel goed!
Op het einde is het even erg spannend; het was ons niet duidelijk wat we precies moesten doen, omdat we dachten dat we nog niet alles hadden opgelost :D


Goede inkleding!
Geschreven door Lander op 28/6/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Deze kamer zit erg goed in elkaar. De raadsels zijn uitdagend en verrassend, de afwerking zit goed. We werden heel goed ontvangen en begeleid, en kregen niet te veel tips - enkel als we daar om vroegen. Het decor is eenvoudig, maar het thema vraagt ook niet iets speciaals.
De verrassing op het einde (ik ga hier niets verklappen) was een erg leuke extra. Tof gedaan!


Zeer leuk!
Geschreven door Marie op 11/3/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Heel leuke escaperoom, origineel, leuke inkleding en verrassende elementen! Zeker een aanrader!!


Superfijne escaperoom
Geschreven door Saartje reactief op 8/3/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

We hebben heel hard genoten. Het zat goed in elkaar. Heel veel verschillende linken zoeken. Heel mooi ingericht.


G*E*W*E*L*D*I*G
Geschreven door Inge Guillaume op 8/3/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Eerste escaperoom, maar wat een ervaring. We werden super ontvangen. Ik wist niet waar ik eerst moest kijken in de kamer. We werden direct in het verhaal gezogen en gingen er allemaal voor. Elke keer we iets vonden was de ontlading groot. Ook super dat we nadien nog een babbeltje konden doen met het meisje aan de balie. Zeker een aanrader! En een geweldige start van ons dagje weg.


Eerste keer maar zeker niet de laatste
Geschreven door Louis Desmet op 3/2/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
1.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Voor het eerst in m'n leven heb ik een escape room gedaan. Sector Z 2.0 was top. Dit smaakt naar meer.


Top!!!!
Geschreven door Perry op 3/2/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Wow. Wat een topervaring! Ik had de eerste Sector Z al gespeeld en wow, wat een goeie opvolger. Uitdagende puzzels, maar perfect voor iemand met wat meer ervaring. Leuk dat ze je niet uit de kamer halen als de 60 gepasseerd zijn. Natuurlijk is de Lockdown ervaring niet compleet zonder de nababbel. Bedankt Charlotte voor de uitstekende begeleiding!


Super leuk !
Geschreven door Lars op 25/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Fantastisch in mekaar gestoken


Fijne teambuilding
Geschreven door An op 21/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Mijn eerste escape room als teambuilding event voor onze start-up.
Sector Z 2.0 zit zeer goed in elkaar, verrassende puzzels en mooie decors maar zeker niet eenvoudig. Na afloop konden onze twee teams naar hartelust hun ervaringen delen met een drankje - fun gegarandeerd.


Adrenaline van begin tot eind
Geschreven door Celine op 13/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Ongewone escape room die ons allemaal zeer aangenaam heeft verrast. Super ontvangst, uitdagende maar haalbare puzzels en echt een teamactiviteit door de opzet van de 2 groepen. Ik kom graag terug om het eens vanuit het andere standpunt te spelen!


Top ervaring!
Geschreven door Evi D. op 13/1/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Mijn eerste escape room was er direct boenk op. Compleet voorzien van labojassen en zaklampen werden we gedropt in het doolhof van Sector Z. Adrenaline verzekerd, zeker als de zombies je op de hielen zitten.

Merci Lars voor de sympathieke begeleiding, het geduld, de tips tussendoor en om ons af en toe goed op te jutten door de walkie talkie ;-)


Super aanrader!
Geschreven door Julie op 13/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Voor de vrijgezellen van een vriendin boekten we deze escape room. Het was een topactiviteit waar we nog een hele avond over gesproken hebben. We werden heel warm ontvangen door Lars en hij begeleide ons heel goed tijdens het spel. Deze escape room is een hele grote aanrader voor grotere groepen (we waren met 8) en als je de spanning hoog wil opdrijven!


Super escape room!
Geschreven door Griet Vervaet op 13/1/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Super ontvangst. Dankjewel Lars!
De escape room zit echt heel goed in elkaar. Super leuk om met twee teams tegen elkaar te spelen. Ideaal voor een grotere groep. Een goeie combinatie van denk-puzzels en fysieke opdrachten. Deze escape room is echt een mega aanrader!


Zeer knappe VR room!
Geschreven door The Phoenix Has Risen op 13/12/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

"Escape The Lost Pyramid" is een gloednieuwe VR escape game, gebaseerd op Assassin's Creed. Super knappe visuals, meer (virtueel) fysieke puzzels, leuke avatars, mooi verhaal, ... Mijn allereerste VR escape game was een topper! Niet zo moeilijk, ideaal voor beginners, maar entertainend genoeg voor ervaren spelers. Ze hebben ook een tweede VR game dat verder gaat op dit verhaal, en blijkbaar uitdagender en nog beter zou zijn.


Geweldig
Geschreven door Steve op 24/8/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Verschillende ruimtes in room 7. Clevere puzzels. Topper


Super!
Geschreven door Annelynn op 25/6/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Eerste escape room voor ons groepje en was echt super plezant! De communicatie op voorhand verliep vlot, de uitleg was duidelijk en het personeel was super vriendelijk! De puzzels zelf waren uitdagend, origineel en helemaal in thema. Wij keren zeker nog eens terug voor de andere rooms! Aanrader!


Eén van de beste!
Geschreven door Nele V op 10/6/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

De mailing vooraf verliep zeer vlot! Ik had extra vragen omtrent onze viering van een vrijgezellenfeest. De organisatie heeft hier zeer professioneel en open op gereageerd. Tijden de escape zelf hebben ze ook alles gedaan om te zorgen dat we de beste beleving hadden. Ik kreeg nergens het gevoel dat het geforceerd was of dat we ons moesten 'haasten'. De kamer zelf was zeer mooi ingericht. We kregen, indien nodig, voldoende en duidelijke tips zodat het spel gaande bleef en we nergens vastgeraakten.
Ook nadien was er een aangename babbel over de ervaring en kregen we nog een verfrissend en deugddoend drankje aangeboden.
Het is een echte team-escape die communicatie en goede samenwerking vereist. Perfect dus om met je vrienden te doen of als teambuildingsactiviteit! TOP!


prima escape room
Geschreven door D.G. op 3/6/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

goeie puzzels en uitdagende kamer.
Aanrader voor met groep te doen


Beide rooms in gent zijn een echte aanrader!
Geschreven door gilles hendrijckx op 3/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

beide escaperoomms gedaan op 2 dagen tijd, Red Alert, onze eerste escaperoom is zeker de moeite! met slechts een slaagkans van 35% word je in deze room zeker op de proef gesteld! de kamer zit boordevol raadsels, sommige vrij 'makkelijk' andere echte breinbrekers! qua aankleding is deze room ook zeker een TOPPER! precies of we maakten echt deel uit vande koude oorlog! gelukkig konden we op tijd de boel saboteren en vochten we ons zo in een maandrecord naar buiten ???????? Onze 2e escape room: Room 7 werden we in een lopende zaak van de politie van gent gegooid, samen moesten we proberen ontsnappen uit de klauwen van een seriemoordenaar! ???????? gelukkig wisten we in een recordtijd de puzzels op te lossen en te ontsnappen! weliswaar niet de beste tijd maar we kwamen toch op een mooie 3e plaats op de hall of fame terecht! ???????? kortom, beide kamers zijn zeker de moeite waard om uit te ontsnappen! over de ontvangst en after escape drink kunnen we zeker ook niks slecht zeggen! iedereen van het personeel is zeer vriendelijk en sociaal. Dus bovenop de TOP escaprooms krijg je er nog eens een perfecte service bij! doe zo verder! ons zie je zeker terug voor nieuwe rooms in de toekomst! ????????


leuke ervaring
Geschreven door valérie degroote op 4/2/2019 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

de 'mensen' onder ons team vonden de ervaring super en heerlijk uitdagend, ook waren er fysieke opdrachten wat anders is dan andere escape rooms. De zombies onder ons team waren een beetje ontgoocheld...bij aanvang handboei kapot waar iemand moest aan vasthangen waardoor je net iets minder in het verhaal zit dan wanneer je echt vastzit, blijkbaar hadden we ongewild een kamer en opdracht overgeslagen (een andere shortcut gevonden wat niet de bedoeling was)waardoor er heel weinig moest gedaan worden door ons team (de 'mensen' lopen hetzelfde parcours en openen dus dingen die door de 'zombies' dus niet meer moeten opgelost worden) en we een beetje ontgoocheld waren dat het al gedaan was. Algemeen wel een fijne ervaring gezien er nog maar twee van de negen teamleden waren die escape rooms kennen.


Zeer leuke kamer, zeer vriendelijke mensen
Geschreven door Eva op 21/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Zeer goed uitgedachte kamer, leuk om met een grotere groep te kunnen spelen. Ook leuk dat het anders is dan een standaard escape room, en er een aantal (voor mij) volledig nieuwe elementen inzaten.


Opnieuw een top escape room!
Geschreven door Jonas op 19/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Mooi ingericht met innovatieve puzzels. Enkel het einde vonden wij wat plots, je ontsnapt niet echt. Net ietsje minder dan Room 7 maar Room 7 is naar onze mening een van de beste kamer die er is!


het team met de verborgen hoofdinspecteur
Geschreven door Kristine De Martelaer op 28/12/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Hele leuke ervaring, soms confronterend hoe je je partner bezig ziet in groep
een sfeerbeeldfoto van de camera's genomen, had leuk geweest. Eens overwegen als herinnering?


Eerste keer en onmiddellijk een topper!
Geschreven door Vincent Derveaux op 17/12/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0


We speelden voor het eerst een Escape Room en het was onmiddellijk een topervaring! Het thema "Zombies" en de opdrachten waren zeer goed gevonden en passen perfect bij deze locatie.

Voor herhaling vatbaar :)


Team Building Warnier
Geschreven door Broeckaert Ronny op 7/12/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Was ons eerste escape spel ,waren aangenaam verrast.
Leuke ontvangst en zat prima in elkaar .
Veel plezier gehad !!!! Aanrader.


Lokerse bende
Geschreven door Tijl Smissaert op 24/11/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Heel leuk. Top ontvangst


Chapeau!
Geschreven door Jan van de bridgers op 29/8/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Vree de moeite,
merciekes.


Goeie uitdaging
Geschreven door Bert Depouillon op 28/8/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Heel wat leuke en best wel uitdagende verrassingen in deze escaperoom.
Je wordt verplicht om met iedereen samen te werken om alles te kunnen oplossen.


Leuke ontgroening
Geschreven door Glenn V op 27/8/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Leuke eerste ervaring met een escape room.
Een aanrader ????


Top kamer!
Geschreven door Dieter Goetelen op 15/8/2018 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Red Alert

Een tijdje geleden Red Alert gespeeld, ondertussen hebben we al meerdere rooms gespeeld en in Red Alert zaten toch weer nieuwe positieve elementen die we nog niet tegen gekomen zijn.


Detectieve
Geschreven door Jonas Tant op 8/7/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Zeer leuk, veel variatie en verassing in de kamer. Je ben altijd met iets bezig, ook de communicatie voor tips was zeer goed.


Top
Geschreven door Bert Bastiaenssen op 18/6/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Red Alert

Heel leuke kamer! Heel veel dingen om te doen en ze zit heel ingenieus in elkaar. In het begin lijkt het alsof je 500 dingen hebt om open te doen en geen enkele sleutel. Maar elke keer ontdek je, precies toevallig en door iets klein te doen, weer iets nieuw. Zeker een aanrader!


Megademax
Geschreven door Sandra op 3/6/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Super tof spel,zit heel goed in elkaar,een echte aanrader,al benieuwd om de volgende kamer te bezoeken


zalige doop
Geschreven door lieve op 21/5/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Voor ons gezin was het voor iedereen de eerste escape room. en we hebben alleszins zin in meer van dat.
Spannend, grappig, uitdagend en verrassend!
hopelijk zijn er nog zo goeie te vinden :-)


Hoofdzonde als je deze escape room niet komt proberen
Geschreven door Nathan De Coninck op 28/4/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Om deze escape room te vinden, moet je al een eerste keer goed zoeken. Maar eens gevonden, is dit een verborgen pareltje. Zeer goed uitgewerkte escape room met heel wat diverse puzzels, complexe verbanden en uitdagend samenspel. Dit allemaal gekaderd in een leuke setting met een sterk verhaal. Ook enkele 'personal touches' toegevoegd, wat aantoont dat deze vriendengroep er echt wel mee bezig is. Het pintje achteraf smaakte des te beter omdat we binnen de tijd wisten te ontsnappen. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar de volgende room!


Originele en leuke room!
Geschreven door Liselot op 15/4/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Vriendelijk onthaal + Room 7 bevat veel originele puzzels. Het was een leuke activiteit om met een groep te doen!


Room 7: 7de escape
Geschreven door Ingmar RICQUIER op 25/3/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

7de escaperoom dus kozen we voor Room 7... en net op de valreep eruit geraakt.
Goede ontvangst en uitleg, leuk decor, toffe en verrassende puzzels/opdrachten, toffe babbel nadien. Dank we hebben er terug van genoten!


Super
Geschreven door Marilyn op 24/3/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Fantastisch. Goede ontvangst en begeleiding. Schitterende verhaallijn.
Leuk de babbel erna . Thanks


Top
Geschreven door Arnhem christophe op 25/2/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Mijn 5de en tvrouwkes 7de escaperoom.
Tot nu toe de beste van allemaal. Mooi evenwicht van puzzels, hints, attributen,... allemaal in een logisch verhaallijntje gestopt.
Warm onthaal en gezellig momentje erna. Duidelijk over nagedacht en goed uitgewerkt.
We kijken al uit naar de volgende kamer.


Zeer leuke ervaring
Geschreven door Björn Bal op 18/2/2018

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Wij zijn doof maar we hadden vooraf al gemeld dat we niet kunnen horen.
Maar ze hebben het zo goed mogelijk aangepast naar de mogelijkheden!
Je moet echt goed samenwerken en het was een super ervaring. De service van hen is uitstekend!


Geweldige kamer met happy ending!
Geschreven door Ellen scheyltjens op 18/2/2018

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Een leuke en verrassende escape room met veel leuke nieuwe puzzels, net iets anders. Na vele escape rooms hoort deze bij de top 3! Zeker een aanrader


een uur plezier
Geschreven door Brigitte Wollaert op 11/2/2018

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

heel gevarieerde escape room, een echte aanrader


Aanrader!
Geschreven door Maarten op 21/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Dit is het betere escape-werk! Een concept waar goed is over nagedacht en knap in mekaar zit. Technische snufjes, speelse puzzels en uitgekiende sfeerschepping slepen je mee in het spel en verhaal. De medewerkers ontvingen ons hartelijk en delen het spelplezier. Ik kijk uit naar de volgende kamer!


Lockdown
Geschreven door Ellen Van Looy op 21/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Lockdown was niet mijn eerste escape room, maar wel veruit de beste. Fijne mensen en leuk concept.


Topper!
Geschreven door Mieke Dehaemers op 21/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Alles zat goed! Het onthaal, de enthousiaste medewerkers, de inkleding vooraf en tijdens, de verschillende verrassingen, de variatie in puzzels (waardoor iedereen wel iets kan),... En zo kan ik nog wel even doorgaan! Kortom, een bezoekje waard!


Waan je een echte inspecteur
Geschreven door Arthur op 17/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Vanuit Nederland gekomen om deze moord op te lossen. Waan je een inspecteur in Room 7. Dat gevoel heb je gedurende de hele escape. Met zeer originele spellen en elementen. Ondanks dat wij net niet zijn ontsnapt is dit zeker 1 van mijn favoriete escape rooms welke ik iedereen zou aanbevelen. Zeker als je houdt van het oplossen van moordzaken.


Verrassend en uitdagend!
Geschreven door Ayla De Boever op 17/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Ondanks dat we er niet in slaagden te ontsnappen, hebben we toch genoten van deze escape room. De puzzels zijn slim bedacht en het decor en de verrassingselementen zijn tot in de puntjes verzorgd. Echt een totaalbeleving!


Aanrader!
Geschreven door Wim M. op 10/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Reeds verscheidene escape games gespeeld, dit was één van de betere.
Leuke variatie in puzzels, sfeervol ingericht, duidelijke uitleg voorafgaand.
Ik kijk vol ongeduld uit op hun 2e kamer!


super escape room
Geschreven door annemie derde op 22/11/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Voor ons was het onze eerste escape room en als ik de commentaren hier lees denk ik dat de volgende misschien kunnen tegen vallen.
Het spel zit geniaal in elkaar, er gebeuren verrassende dingen, het decor is super, de begeleiding ook!
Echt een aanrader.


Het betere werk
Geschreven door Robbie op 8/11/2017

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

De vijfde escape room in Vlaanderen die ik speel en ook mijn mede inspecteurs hadden al enige ervaring. We mogen stellen dat deze kamer tot de beste behoort. Bij sommige kamers is de aankleding heel mooi, bij andere de raadsels heel goed, deze kamer combineert beide. Vooral leuk dat er afwisseling zit in de raadsels, niet dat het telkens een code is die je moet zoeken voor een volgend slotje, zoals bij veel andere escape rooms.


Aanrader!
Geschreven door Hannes op 28/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Heel goede en creatief uitgewerkte escape room! De persoonlijke aanpak en gezellige nabespreking zijn zeker een meerwaarde.


Top escape game
Geschreven door Janne op 22/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Ik deed al enkele escapegames, maar deze spant de kroon. De raadsels zijn heel gevarieerd en innovatief gevonden. Je valt van de ene verrassing in de andere. Ik zou het iedereen aanraden!


SUPER!
Geschreven door Genieten, chill in de zetel op 18/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Het was de perfecte teambuilding!


Spannend en uitdagend!
Geschreven door Jozefien op 15/10/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Dit was onze eerst escape room en het was meteen een hele goeie. Het vraagt teamwork maar ook individueel denken. Een uitdagende variatie van alles. De persoonlijke ontvangst is zeker een pluspunt bij deze!


Aanrader!
Geschreven door Ellen op 30/9/2017

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Gezellige ontvangst! Super toffe escaperoom met veel verrassende elementen. Is heel wat meer dan wat puzzels en raadsels. Plezier en spanning verzekerd!


WAUW
Geschreven door Alderweireldt op 23/8/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Wat een ervaring :) en wat een verjaardagscadeau. Nog nooit gedaan maar er volgen er zeker nog. Zeer goed ontvangen en goed naar huis. Heel mooi opgezet decor, vernuftige mechanische en electronische oplossingen, leuk en zeer goed gevonden puzzelwerk. Een echt teamspel, iedereen heeft wel een oplossing voor een onderdeel en allen samen hebben we het spel afgerond in 45 minuten rond, wat ons bovendien een plaatsje garandeerde in de "hall of fame" count us in als de room vernieuwd wordt. Chapeau en reuze benieuwd naar wat nog volgt


absolute aanrader
Geschreven door Kevin op 10/8/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Room 7 bij Lockdown was de 4e escape room die ik bezocht en scoorde op alle vlakken zeer goed. Leuke setting, fijne puzzels en ook het onthaal en de briefing achteraf waren uitstekend. Absolute aanrader!


More than enough reason to visit Ghent!
Geschreven door Guus op 3/8/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Dit was de elfde room die ik gedaan heb, en deze stond zeker in de top 3! Één van de beste wow-factors ooit, en zeer leuke puzzels. Het team achter de kamer is heel ervaren en denkt goed mee. Inclusief een watertje voor de focus. Samen te vatten in één woord: gewéldig!


Room 7
Geschreven door Mieken Van Boxstael op 20/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Wij hebben deze activiteit gedaan met een groepje dames als vrijgezellenactiviteit. Van begin tot einde was dit een topervaring. We werden zeer vriendelijk en warm ontvangen. Alles werd goed uitgelegd en we hadden een fantastische tijd in de escape room. In het begin is het een beetje zoeken en weet je niet goed waar precies te beginnen, maar naarmate het spel vordert val je van de ene verbazing in de andere, van de één uitdaging in de andere. Ik zou deze activiteit zeker aanraden!


Zeer leuke room!
Geschreven door Tom op 12/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Room 7

Lockdown is een echte aanrader: zeer leuke begeleiding, een tof concept met enkele vernieuwende snufjes en raadsels en zeer weinig "slotjes". Dat er na afloop een drankje was inbegrepen, esamen met de leuke attentie, maakten het volledig af.
Als ervaren spelers waren wij zeer onder de indruk, al hadden de tips misschien iets langer op zich mogen laten wachten.


Belgische Topper !
Geschreven door De Klinkers op 6/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

We hebben er al een hoop gedaan en we kunnen met zekerheid stellen dat dit de beste was die we tot nog toe deden in Gent! Ik plaats deze zelfs op gelijke hoogte met Retie en dat is toch de Belgische top! Sfeervol decor, leuke en voldoende puzzels en een drankje achteraf ! Zo hoort het mannen !


Team Dries
Geschreven door Catherine op 6/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Room 7

Zonder enige escape room ervaring mag deze tellen als de eerste! Leuk ontvangst, super ineengestoken... smaakt naar meer!!