ADRES
Rue de l'Hôpital Notre Dame 26,
7500 Doornik
Een escaperoom is een levensgroot raadselspel. Het is ideaal voor een uitje met vrienden, familie en ook voor een bedrijfsteambuilding. Om dit te doen, zullen uw observatievermogen, uw logica, het samenwerken met anderen uw grootste bondgenoten zijn.
Room #1

de schat van de tempelier

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Dit is de prestatie van je leven! Na jaren van graven en zoeken, kom je eindelijk bij wat je vermoedt het graf te zijn van de laatste grote meester van de Tempeliers, Jacques de Molay. Speel als een team van archeologen. Gewapend met je tas, je hoofdlamp en je moed, verijdel je de valstrikken en los je de raadsels van de Tempeliers op. Misschien lukt het je om de begeerde schat te ontdekken en te ontsnappen voor je sterft door verstikking!

Room #2

HET MYSTERIE VAN SAINT SOPHIE'S ASYLUM

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Al jaren is het St. Sophie's Asylum verlaten en vinden er mysterieuze verdwijningen plaats. Een paar dappere sensatiezoekers gaan erin, maar slechts weinigen komen eruit! Speel als een team van speciale agenten, wiens missie het is om een einde te maken aan de vreemde fenomenen die hier rondspoken... Maar pas op, wat je binnen tegenkomt is niet altijd goedaardig...

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid