ADRES
Rue Joseph Dufrane 70,
7000 Bergen
In The Room is een nieuwe vrijetijdsbesteding in Bergen die iedereen zal bekoren. Het is een leuke teamactiviteit.   Vrienden, families, collega's, team-buildings, seminaries... stel jouw team van 2 tot 7 personen samen en kom een ongewone en leuke ervaring beleven in onze kamers.  
Room #1

Het Saint Andrews weeshuis

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 7 spelers
60 min

Donderdag 15 december 1978 in Londen, als het koude weer de Britse hoofdstad in zijn greep krijgt, doemen midden in Florence Street grote vlammen op. Het weeshuis Saint Andrews, gelegen op nummer 37, vatte midden in de nacht vlam. Die nacht zijn de 26 bewoners en 7 personeelsleden van de instelling in doodsangst omgekomen. Drieënveertig jaar na die gruwelijke nacht is een vleugel van het voormalige weeshuis onbewoond gebleven. Alle eigenaars die geprobeerd hebben binnen te komen zijn plots van gedacht veranderd eens ze binnen waren. De dappersten hebben gemeld dat er vreemde dingen zijn gebeurd tijdens hun bezoek: uit zichzelf bewegende voorwerpen, mysterieuze stemmen, dichtslaande deuren... U bent door de stad gestuurd om verslag uit te brengen over de precieze situatie van dit gebouw. Wat is er aan de hand in deze ruïnes? Welke vreemde krachten zijn er aan het werk? Kun jij de mysteries van het Saint Andrews Weeshuis ontrafelen?

Room #2

De rechter

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 7 spelers
60 min

Iemand die 's nachts op straat naar je roept, een hand die tegen je gezicht drukt, een sterke geur van chloroform en dan... niets. Dit zijn je laatste herinneringen. Je beseft al snel dat je het laatste slachtoffer bent van de moordenaar die in de streek welig tiert. De verdwijningen nemen al maanden toe. Groepen van 2 tot 7 personen verdwijnen plotseling voordat hun lichamen een paar dagen later onthoofd worden teruggevonden. Er zijn nog geen hoofden gevonden, maar op elke torso was het woord "Schuldig" gegraveerd. Kun je op tijd ontsnappen? Elke minuut zal cruciaal zijn in deze strijd, waarvan de beloning simpel zal zijn: overleven!

Room #3

De kaart van Rackham

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 7 spelers
60 min

Kapitein Rackham verspreidt al jaren terreur op de Caribische zeeën. Uit betrouwbare bron heb je vernomen dat de hele bemanning in een bar op Tortuga Island zit. U bent ingehuurd door de Royal Navy en uw missie is simpel: sluip Rackham's hol binnen om de kaart te bemachtigen waarop de locatie van zijn buit staat aangegeven. Je hebt ongeveer 60 minuten voordat de piraten weer aan boord komen. Kun jij de mysteries van de beroemde Calico Jack oplossen?

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid