ADRES
Place de Jéricho 35b,
7000 Bergen

TELEFOON
+32(0)498250062

E-MAIL
contact@intheroom.be

In The Room is een nieuwe vrijetijdsbesteding in Bergen die iedereen zal bekoren. Het is een leuke teamactiviteit.   Vrienden, families, collega's, team-buildings, seminaries... stel jouw team van 2 tot 7 personen samen en kom een ongewone en leuke ervaring beleven in onze kamers.  
Room #1

De pistolen van St. George

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 7 spelers
60 min

Zondag, 11:30. De Processie van de Gouden Koets staat op het punt te eindigen en de schepen voor de festiviteiten is verdwenen. Je hebt nog maar een uur om de pistolen van St. George te vinden in het kantoor van de schepen. Zal je in staat zijn om het gevecht te redden?

Room #2

De Goddelijke Comedie

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 7 spelers
60 min

Sommige mensen doen alles voor geld, roem, schoonheid of liefde. Inclusief het verkopen van hun ziel aan de duivel. Blijkbaar heeft een lid van je team een paar jaar geleden zo'n deal gemaakt. Vandaag is de Prins van de Duisternis gekomen om zijn schuld op te eisen! Je vriend zal op je team moeten vertrouwen om uit de onderwereld te ontsnappen. Durf jij je in het hart van de Onderwereld te storten? En dan, kun je eruit komen?

Room #3

De erfgenamen van de Ronde Tafel

(2 identieke rooms beschikbaar)
Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 7 spelers
60 min

Na enkele jaren van onderzoek is In The Room, een bureau gespecialiseerd in het opsporen van magische artefacten, erin geslaagd de ruïnes van het oude kasteel van Camelot te lokaliseren! Een spreuk van Merlijn verhindert echter dat leden van ons bureau de Ronde Tafel kunnen benaderen. Slechts enkele uitverkorenen zullen het hart van het kasteel kunnen betreden: de erfgenamen van de Ridders van de Ronde Tafel. Het onderzoek heeft ons naar jouw geleid! Tussen de erfgenamen door gaat u deze mythische kamer binnen om de Graal en Excalibur te vinden. Zal je de raadsels van jouw voorouders kunnen oplossen en de mythische artefacten vinden? Wie weet welke valkuilen Arthur en Merlijn op je pad hebben gezet?

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32(0)498250062
E-MAIL
contact@intheroom.be