ADRES
Grote Markt 21,
3800 Sint-Truiden
Het was rond het jaar 1900 dat Mr. Hoetsch bekend was omwille van zijn experimentele drankjes en elixirs. Hij woonde boven zijn eigen winkel "De Kleyne Engel" op de Grote Markt te Sint-Truiden waar hij een selectie van zijn meest bijzondere brouwsels verkocht. De mensen in de omgeving kenden Mr. Hoetsch als een vriendelijke maar mysterieuze man die hun altijd kon verrassen op lekkere smaken en ongewone smaakcombinaties. Tijd voor een gezin had Mr. Hoetsch niet, zijn tijd ging op aan het brouwen. Tussen al zijn kleine creaties door werkte Mr. Hoetsch aan wat zijn levenswerk moest worden: een ultiem drankje. Jaren is hij bezig geweest met opzoekingswerk, proeven, kruiden plukken, formules... maar het noodlot heeft verhinderd dat Mr. Hoetsch ooit zijn eigen levenswerk heeft kunnen brouwen. Op zijn ziektebed heeft Mr. Hoetsch tegen de pastoor verteld dat hij zijn formules en aanwijzingen als puzzelstukken in het huis heeft verstopt en zijn laatste wens was dat iemand het drankje zou brouwen en proeven. De dokter schreef zijn koortsige gebrabbel af als raaskal en zodoende is de wens van Mr. Hoetsch nooit verwezenlijkt.

Lukt het jou en jouw gezelschap om in de originele woning van Mr. Hoetsch alle puzzelstukjes terug te vinden en zo de formule terug te vinden? Degene die als eerste zijn levenswerk kan brouwen, krijgt een fles van zijn ultieme drankje mee naar huis! Bezoek drie originele kamers en ontdek hoe hij leefde als excentriekeling en vooral hoe hij werkte aan zijn creaties.

Uniek bij Hooch is het all-in pakket. Je betaalt slechts 1 prijs voor alle escape rooms, hapjes en drankjes! De "speelwijze" van het spel is niet enkel van opzet uniek maar ook van locatie en afwerking. Ideaal voor grotere groepen.

Vergaderruimte Ja, vergaderen kan in de exclusieve wijnkelder. Er wordt gratis water, wifi en notitie materaal aangeboden. Ontspanningsruimte Je kan onstpannen op de eerste verdieping met balkon en een prachtig zicht op de historiche markt van Sint-Truiden. Parking Pakeren kan voor de deur of in de nabije omgeving. Betalend tot 18u en gratis op zondagen en feestdagen.
Room #1

De slaapkamer

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 18 jaar
3 - 6 spelers
30 min

Een oase van rust, zo omschreef Mr. Hooch zijn slaapkamer. In deze kamer kreeg Mr. Hooch de meest briljante ideeën om drankjes te ontwikkelen. Kan jij in de dromen van Mr. Hooch komen en zo al een puzzelstuk vinden om het ultieme drankje te brouwen?

Room #2

De bibliotheek

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 18 jaar
3 - 6 spelers
30 min

Niet alleen 's nachts kwamen de ideeën op bij Mr Hooch, ook in zijn bibliotheek kon hij, tussen zijn honderden boeken, op zoek gaan naar dat ene unieke ingrediënt om zijn wonderbaarlijk drankje te maken. Nu is het aan jou om in de blibliotheek op zoek te gaan naar dat unieke ingrediënt.

Room #3

Het laboratorium

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 18 jaar
3 - 6 spelers
30 min

Dit was de meest belangrijke kamer voor Mr. Hooch, het laboratorium. In deze kamer experimenteerde hij met het brouwen van allerlei drankjes. Lukt het jou om met de nodige kennis en voorzichtigheid het meest perfecte drankje ooit te maken?

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Vergaderruimte
Ja, vergaderen kan in de exclusieve wijnkelder. Er wordt gratis water, wifi en notitie materaal aangeboden.

Ontspanningsruimte
Je kan onstpannen op de eerste verdieping met balkon en een prachtig zicht op de historiche markt van Sint-Truiden.

Parking
Pakeren kan voor de deur of in de nabije omgeving. Betalend tot 18u en gratis op zondagen en feestdagen.