ADRES
Dorpsstraat 39,
3500 Hasselt
Ben je slim genoeg om de codes te ontrafelen aan de hand van de gins die je proeft? Laat je dan opsluiten in één van de drie escape rooms bij Gintonicshop Hasselt. We kunnen je wel niet beloven dat je groep gaat samenblijven.
GinScape is een nieuwe superspannende beleving bij GinTonicShop Hasselt. Schrijf je nu in voor dit unieke evenement waar escape rooms samengaan met gin proeven. Inschrijven kan van 10 tot 18 personen op een zelf gekozen datum (uitgezonderd feestdagen). Kleinere groepen zijn mogelijk op woensdag en donderdag met een aangepaste formule en mits beschikbaarheid. Reserveren dient te gebeuren ten laatste 2 weken voor de gewenste datum en kunnen kosteloos gewijzigd worden tot 1 week voor datum. Last minute boekingen zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid. De duurtijd is ongeveer drie uren, afhankelijk van de grootte van de groep. GinScape kan enkel geboekt worden in GinTonicShop Hasselt.
Parking Er zijn voldoende publieke parkings op enkele minuten stappen van onze locatie. Vergaderruimte Een vergaderruimte is gratis ter beschikking na reservatie. Ontspanningsruimte GinScape beschikt over een ruime ontspanningsruimte waar je rustig kan pauzeren met een drankje en een hapje (inbegrepen in de prijs).
Room #1

Gin Chapel

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 18 jaar
3 - 6 spelers
30 min

Welkom in de Gin Chapel, de thuis van St.-Gin, de waker van een bijzondere gin. Helaas heeft St-Gin zijn formule voor het distilleren van zijn gin in een gesloten kist gedaan. Aan jou om de juiste combinatie te zoeken zodat het slot van de kist open kan en St-Gin terug zijn eigen gin kan brouwen.

Room #2

Mombasa Murder

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 18 jaar
3 - 6 spelers
30 min

Karibu Katika Afrika! Welkom in het Mombasa tijdens de Britse kolonisatie. Hier heeft een laffe moord plaatsgevonden. Kan jij aan de hand van de puzzels en met een gin in de hand de moord oplossen en de moordenaar ontmaskeren? De moordenaar heeft het moordwapen verstopt in een verborgen kist. Kan jij deze kist vinden en openen? Je mag er wel niet voor terugdeinzen om over lijken te stappen! Bahati Njema!

Room #3

Provence

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 18 jaar
3 - 6 spelers
30 min

Bienvenue en France! De Provence met zijn uitgestrekte lavendelvelden, wijngaarden en mondaine stranden wacht op je. Je tocht start in een mistig klimaat. Het is aan jou om door de mist te kijken en zo je een weg naar buiten te banen. Laat je gidsen door de magie van G’Vine en zie dingen die er niet zijn.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Parking
Er zijn voldoende publieke parkings op enkele minuten stappen van onze locatie.

Vergaderruimte
Een vergaderruimte is gratis ter beschikking na reservatie.

Ontspanningsruimte
GinScape beschikt over een ruime ontspanningsruimte waar je rustig kan pauzeren met een drankje en een hapje (inbegrepen in de prijs).