ADRES
Rue du Mouton Blanc 24,
4000 Luik
Evasion room is de eerste Escape Game in Luik (Liège). Laat je samen met je team opsluiten in een kamer vol mysterieuze objecten. Ontcijfer de verschillende aanwijzigingen en weet te ontsnappen binnen een tijd van 60 minuten.
Bij Evasion Room zal je een sterke dosis creativiteit, verbeelding en vindingrijkheid nodig hebben om te slagen in je opdracht. Reken op je team om de verschillende puzzels op te lossen om zo je grootste vijand te verslaan: de tijd.  
Room #1

Chicago 1930

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 9 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Chicago 1930, je werkt als Belgische handelaar in bieren en lekkernijen. Een zekere Al Capone heeft hier geen goed oog in en beslist om je te dwarsbomen. De baas van "Little Italy" plaatste een bom in je kantoor! Je hebt 60 minuten de tijd om je vel te redden. Ben jij succesvol?

Room #2

Het mysterie van Hikikomori

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 9 jaar
2 - 3 spelers
60 min

Wie deze escape room binnenstapt, waant zich meteen in Japan. Eén van de Hikikomori mensen is plots verdwenen na het veroveren van het eeuwige leven. Je hebt 60 minuten om het mysterie op te lossen en te achterhalen of het elixer van de eeuwige jeugdigheid bestaat.

Room #3

70's Hold Up

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Luik 1970. Een bank, een lang voorbereidde overval en één uur om de legende mee te maken: steel de grootste diamant in België! Ben je gek en slim genoeg om hierin te slagen?

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid