Escaperoom Mechelen

ADRES
Oude Antwerpsebaan 121,
2800 Mechelen
Welkom bij Escape Room Mechelen, waar avontuur en intrige samenkomen om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bieden. Onze escape rooms zijn meer dan alleen spellen. Ze zijn poorten naar andere werelden, elk met een eigen uniek verhaal en een reeks uitdagende puzzels die je verstand en creativiteit op de proef stellen. Of je nu een beginnende escaper bent of een doorgewinterde puzzelprofessional, bij ons vind je een wereld vol avontuur en plezier. Kom met je vrienden, familie of collega’s en laat je onderdompelen in de opwinding van onze escape rooms. Bereid je voor op teamwork, spanning en een onvergetelijke ervaring die nog lang in je geheugen zal blijven hangen. Beleef het mysterie, trotseer de uitdagingen en ontdek het onbekende bij Escape Room Mechelen. Samen bouwen we aan herinneringen en nieuwe avonturen!
Room #1

Secret of Malines

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
60 min

The Secret of Malines vertelt het verhaal van het meest beruchte weeshuis van Mechelen. Jullie zijn uitgenodigd om de rol van een groep ervaren privédetectives op zich te nemen. Jullie krijgen de kans om het geheim van het weeshuis te ontrafelen en de waarheid te achterhalen die hier begraven ligt. Bewapend met jullie speurvaardigheden en scherpe geesten, is het aan jullie om de puzzelstukjes samen te brengen en de verborgen waarheid te onthullen.

Room #2

The Great Olaf

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Lang geleden was Olaf een geliefde clown, bekend om zijn meesterlijke optredens in zijn show “The Great Olaf”. Echter, naarmate de jaren verstreken, verloor hij langzaam de gunst van het publiek. Eenzaamheid en wanhoop overmanden Olaf, en hij nam een duistere wending. Hij besloot het publiek gevangen te nemen, gedwongen om eindeloos naar zijn shows te kijken. De gevangenen werden opgesloten in kooien, veroordeeld tot een leven van eeuwige gevangenschap. Jullie zijn nu zelf gevangenen in het circus waar Olaf zijn shows opvoert. Jullie zitten gevangen, verstrikt in zijn kwaadaardige plan. Maar er is nog hoop. Met moed en sluwheid kunnen jullie proberen Olaf te slim af te zijn en een weg naar vrijheid te vinden.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid