Escape In Time

4.5
ADRES
Stationsstraat 1 ,
3140 Keerbergen
Een team van escapers die 2-3 wekelijks escape rooms gaat beleven in binnen- en buitenland heeft met hun ervaringen ruimtes bedacht met originele raadsels in een unieke omgeving. Ze werken hierbij met zowat alle zintuigen en streven naar een balans tussen zoeken, oplossen en ervaren. De naam Escape In Time werd bedacht voor twee redenen. Langs een kant het vanzelfsprekende -ontsnappen binnen de tijd- je hebt maar een bepaalde periode om uit de ruimte proberen te geraken maar vooral -ontsnappen in de tijd-. Onze ruimtes hebben namelijk een rode draad die verder loopt in de tijd tussen de aparte escape rooms: van de prehistorie tot in de toekomst.
Room #1

Pyramid of Doom

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Duizenden jaren geleden regeerde farao Horus, genoemd naar de grote valkengod. Horus was erg trots op zijn intellect en humor, maar zonder kinderen om zijn koninkrijk te erven, bracht hij 25 jaar door met het bouwen van de Piramide van het Noodlot door duizenden slaven. Na de voltooiing daagde de farao de adel van Egypte uit om hun intellect en humor te testen door de Piramide binnen te gaan en te proberen te ontsnappen voordat ze uitgehongerd stierven. De beloning is dat als ze succesvol zouden zijn, ze heel Egypte zouden erven. Zijn koninkrijk is al lang verdwenen, maar de Pyramid of Doom blijft bestaan en iedereen die binnenkomt betaalt met zijn leven als ze niet ontsnappen. De laatste die geprobeerd zou hebben is Osiris, ben jij dapper genoeg om zelf de uitdaging van de farao aan te gaan? De oude graftombe zit vol met puzzels en verrassingen die tot je vrijheid zouden kunnen leiden maar schiet op, de tijd is kort, je bent misschien voor altijd opgesloten, of erger!

Beoordelingen

(1 reviews)

Aangenaam verrast!
Geschreven door Bram & Charlotte op 11/5/2022 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Pyramid of Doom

We hebben (met 2 personen) de pyramide kamer gespeeld en waren erg aangenaam verrast over de mooie aankleding & effecten en de toffe unieke puzzels!

Zelf hebben we wel al wat escape room ervaring en we zijn uiteindelijk ontsnapt met nog enkele minuten op de teller.
Spannend einde!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.5

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid