ADRES
Fortbaan 2 Puurs,
2870 Puurs
Escape Fort Liezele is een unieke Escape Room beleving in een authentiek fort. Deze locatie is gelegen in de Gouden Driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. In onze escape rooms zal je als team een aantal spannende puzzels moeten oplossen om je missie tot een goed einde te brengen. Met het historische fort als achtergrond zijn deze Escape Rooms echt iets bijzonder.
Parking Aan het begin van het park is ruim voldoende parkeergelegenheid Vergaderruimte De ontvangstruimte is voorzien van de nieuwste snufjes zoals screensharing, digitaal whiteboard, etc. Drinkgelegenheid Honesty bar in inkom + Fortcafé de Batterie

BEFEB lid 2020

Room #1

The Mystery of Anna Lockwood

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

In 1982 verdween Anna op mysterieuze wijze tijdens een spelletje verstoppertje. Het enige aanknopingspunt is een hoopje bladeren. Deze vlogen in het rond toen haar zus tijdens het zoekspelletje de deur van haar kamer open trok. Ook werd er toen een mysterieuze houtachtige geur waargenomen. Anna is echter nooit terug gevonden. Tot op de dag van vandaag geloven haar ouders en zussen sterk in haar terugkeer. Ze lieten haar kamer onaangeroerd omdat hier misschien wel de oplossing voor haar verdwijning te vinden is. Gaan jullie de missie aan om deze verdwijningszaak op te lossen en Anna terug te herenigen met haar familie?

Room #2

Defuse the Bomb

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Heb je er ooit van gedroomd om eens een bom onschadelijk te maken? Wij hebben de beste elementen van een bom-ontmantelingen gecombineerd tot een unieke ervaring, waarin jullie een bloedstollende strijd voeren tegen de tijd. Deze kamer is voor de echte puzzelaars. De moeilijkheidsgraad van de kamer zorgt er echter voor dat deze niet geschikt is voor kinderen. De minimum leeftijd voor deze kamer is 16 jaar. Via afgeluisterde telefoongesprekken en goed speurwerk heeft de geheime dienst bommenmaker Christophe Munter gearresteerd. Hij heeft naar eigen zeggen de bommen gemaakt voor meer dan 40 aanslagen, verspreid over Europa. Tijdens zijn verhoor, kwamen de agenten tot de schokkende ontdekking dat zijn laatste bom zich in het Fort van Liezele bevindt. Samenwerking en communicatie zijn de vereisten om Christophe’s laatste meesterwerk op tijd onschadelijk te maken. Gaan jullie de strijd aan?

Room #3

The Dutchman, lost treasure

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 8 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Als schattenjager heb je vernomen dat in de Caraïben het oude piratenschip van “The Dutchman” drijft. Het schip bevindt zich voor de kust van het mysterieuze eiland Isla la Blanquilla. Volgens de legende zou er op het schip informatie te vinden zijn over de zogenaamde “ lost treasure”.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking
Aan het begin van het park is ruim voldoende parkeergelegenheid

Vergaderruimte
De ontvangstruimte is voorzien van de nieuwste snufjes zoals screensharing, digitaal whiteboard, etc.

Drinkgelegenheid
Honesty bar in inkom + Fortcafé de Batterie