Escape 22

5
ADRES
Oude Brusselsestraat 22,
2800 Mechelen
Escape22 is een kleinschalig escape game initiatief. De creatieve eigenaars bedachten alle puzzels en raadsels zelf. Dus zak af naar Escape22 met je vrienden, collega's of familie en laat je verrassen in deze originele escape room!
Laat je opsluiten en ontsnap uit een prachtig vormgegeven kamer bij Escape 22, gelegen vlakbij het commerciële hart van Mechelen, net buiten de autoluwe zone.
Ontspanningsruimte Knusse receptieruimte aanwezig Parking Parkeren kan op de openbare weg of in één van de talrijke parkings die de stad Mechelen rijk is.
Room #1

Jungle Avontuur

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
3 - 5 spelers
60 min

De wetenschappelijke expeditie van Mejuffrouw Violet McDwill naar het Amazone regenwoud loopt helemaal in het honderd. Niet alleen komt van het beloofde wetenschappelijk onderzoek weinig terecht, al snel vallen er twee dodelijke slachtoffers onder de expeditieleden te betreuren. Volgens de meegereisde arts gaat het telkens om een ongeluk. Maar Violet vertrouwt het zaakje niet. Ze roept jouw hulp in om het hele geval te komen onderzoeken. Kan Violet rekenen op jouw hulp?

Beoordelingen

(2 reviews)

Leuke spelnamiddag voor het hele gezin
Geschreven door Elke Van Hamme op 11/2/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jungle Avontuur

Gisteren bezochten we met ons gezin met twee kinderen van 14 en 12 voor de eerste keer een escaperoom. We werden super vriendelijk onthaald door de dame die de hele setting en alle puzzels zelf bedenkt. Het spel gaat door in een zeer aangename familiale en gemoedelijke setting. We stortten ons op de zeer afwisselende puzzels, maar zijn er niet in geslaagd om de deur tijdig te openen. Toch kregen we 5 minuutjes extra tijd om al de puzzels op te lossen. Het was een hele leuke gezinsactiviteit en onze kinderen waren super fier als de dame achteraf bij de evaluatie duidelijk maakte welke puzzels we konden oplossen door hun sterke input. Dit is een zeer leuke gezinsactiviteit die voor herhaling vatbaar is!


Winterse escape room
Geschreven door Tika op 1/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Jungle Avontuur

Leuke set-up: een feestelijk achtergrondverhaal dat werd uitgewerkt in een prachtig winters decor. Leuke en uitdagende puzzels en raadsels, zowel doe- als denkopdrachten. Wij slaagden er niet in om tijdig te 'ontsnappen' maar beleefden een heel aangename namiddag. Onze eerste ervaring in een escape room was zeker niet de laatste.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
5

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Ontspanningsruimte
Knusse receptieruimte aanwezig

Vergaderruimte

Parking
Parkeren kan op de openbare weg of in één van de talrijke parkings die de stad Mechelen rijk is.

Drinkgelegenheid