ADRES
Herfststraat 30,
1000 Brussel
Escape Rush, gelegen vlakbij de VUB en ULB in Elsene biedt gegarandeerd escape spektakel in Brussel! Gaat het om een teambuilding, een toeristische uitstap of een avondje weg met vrienden of familie? Plezier zal je hebben tijdens deze razendspannende 60 minuten!
De escape game Escape Rush profileert zich graag als de escape rooms van de nieuwe generatie. Ten eerste omdat creativiteit belangrijk is. Elke room heeft haar eigen unieke scenario en er worden geen hangsloten gebruikt. Ten tweede omdat de rooms met 100m2 tot 3 keer groter zijn dan vele traditionele rooms. En ten derde omdat de ondersteunende technolgie ervoor zorgt dat je helemaal opgaat in de scenario's! Veel escape succes!
Parking Parkeren kan in de openbare parkeergelegenheid
Room #1

Submarine Bunker

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 13 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Nucleaire raketten werden richting de grootste hoofdsteden van de wereld afgevuurd. New York, Londen en Beijing werden verwoest. Ga dankzij Ravenswood Intelligence Service terug in de tijd, dring een Russische marinebasis binnen en ontwapen de raketten voor het te laat is! Ben je klaar voor de ultieme uitdaging? Submarine Bunker, jouw eerste opdracht, brengt je naar Siberië, binnen een verlaten Soviëtische bunker. In 60 minuten, zal je een onderzeeër doorzoeken, een bunker binnendringen, het spoor van de vermiste CIA agent terugvinden en raketten ontwapenen om hun opstijging te vermijden. Ben jij klaar om die uitdaging aan te gaan?

Room #2

The White House

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Een uur geleden was het Witte Huis Oval Office het toneel van een buitengewone inbraak. John Crawford, Lord Ravenswood's gezworen vijand, slaagde erin om een kostbaar object in de Oval Office te bemachtigen, verborgen door de Culper Ring, een geheim genootschap opgericht door George Washington. Volgens onze informatie zou dit object, een zeldzame seleniet, Crawford in staat kunnen stellen zijn kwade plannen te realiseren, namelijk om zijn eigen versie van de tijdmachine te creëren en de toekomst van de wereld in gevaar te brengen.

Room #3

Nautilus

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Je hebt zeker al gehoord van de beroemde kapitein Nemo en van zijn legendarische schip, de Nautilus. Nemo was een principieel man die de vrijheid verdedigde en overal tegen de onderdrukking vocht. Hij zou verdoemd zijn voordat een kwaadwillende organisatie een vinger zou leggen op zijn schip en het zou gebruiken voor een kwaadaardig doel. Daarom bracht hij het ultieme offer en vernietigde het net voordat het aan boord kwam. Dit was decennia geleden. Helaas hebben we net ontdekt dat een geheime organisatie het wrak heeft opgehaald en een nieuw Nautilus-prototype heeft ontwikkeld. Er is nog maar één ding te doen: infiltreren in hun marinebasis en het schip "subjacken" voor zijn eerste reis. De tijd dringt!

Beoordelingen

(2 reviews)

Zowel White House en bunker
Geschreven door Steven Engels op 10/5/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Submarine Bunker

We hebben beide kamers gespeeld en beide zijn fantastisch. Zeer sfeervolle inrichting en puzzels die verder gaan dan sleuteltjes zoeken. Zeer geslaagd en aan te raden!


Alsof je ontsnapt uit een actiefilm!
Geschreven door Yoeri & Renée op 15/2/2018

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Submarine Bunker

Het decor van deze room was fantastisch! Zowel de ontvangstruimte als de kamer zelf was tot in de kleinste details af én zeer indrukwekkend. Ook het verhaal rond de hele escaproom zit heel goed in elkaar en over de puzzels is duidelijk goed nagedacht. Voor zo een nieuwe escaperoom te zijn was het echt indrukwekkend en we kijken al uit naar meer!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.9

Onthaal
4.5
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte

Parking
Parkeren kan in de openbare parkeergelegenheid

Drinkgelegenheid