ADRES
Pauwengraaf 62,
3630 Maasmechelen
Met drie verschillende escape rooms met elk hun eigen thema en raadsels heeft Maasmechelen er een nieuwe attractie bij! Escape room Maasmechelen ligt in het hart van Maasmechelen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring met vrienden of collega's. Benieuwd? Start nu je uitdaging!
Room #1

Prison Escape

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

December 2014, de Escape King genaamd Brian Bo Larsen weet voor de 22ste keer te ontsnappen uit de gevangenis in Denemarken. Deze keer met behulp van een metaalzaag waarmee hij de tralies doorzaagde en vervolgens kon ontsnappen via twee touwladders. Helaas wordt hij na 10 dagen weer opgepakt door de politie. Larsen staat bekend om zijn inventieve ontsnappingen uit verschillende gevangenissen. Het lukte hem zelfs om zich in een container te verstoppen en met de vuilnisdienst de gevangenis te verlaten. Nu is het aan jullie! Lukt het jullie om binnen de 60 minuten uit jullie cel te ontsnappen? Ready! Set! Go!

Room #2

Destruction of the Maffia

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Een luidruchtige stilte... Overal bloed... Hij is dood! Je partner werd op een gruwelijke manier vermoord tijdens een undercoveroperatie. Adrenaline... Controle... Focus! Je dringt binnen in de geheime kamer en gebruikt alles wat je kent. Wreek de dood van je partner door het moordwapen te vinden. Je hebt slechts 60 minuten de tijd. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Room #3

Bank Job

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Klaar? Iedereen weet wat te doen? Perfect! Daar gaan we! Jason Butch, de bescheiden maar meesterlijke bankovervaller, wil weer toeslaan. Deze keer heeft hij het gemunt op de Maasmechelse Diamantbank. Omdat hij zelf niet gezien mag worden, rekent hij op jullie hulp! In teamverband werken en inventief zijn, is de boodschap. Snel! Begin er maar aan, want na 60 minuten wordt de politie op de hoogte gebracht en zullen jullie gevat worden! 60 minuten om deze zwaar bewaakte bank te overvallen! 60 minuten om de schitterende diamanten te bemachtigen en te vluchten! 60 minuten voor de start van een nieuw leven! Iedereen klaar? Perfect!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid