ADRES
Place de L'Albertine 2,
1000 Brussel
Enygma, wat letterlijk 'raadsel' betekent, is de naam van een top escape game gelegen in Brussel op wandelafstand van het centraal station. Ga op zoek naar de avonturier in jezelf, breng je vrienden of collega's mee en waag je aan probeer binnen het uur te ontsnappen uit één van de prachtige escape rooms.
Bij Enygma beloven ze je entertainment van de bovenste plank, veel beter dan een avondje film kijken op een regenachtige dag. De verschillende escape rooms zijn zodanig ingericht dat ze geschikt zijn voor zowel beginners als meer ervaren spelers. Ook verlenen de rooms zich perfect voor zowel groepen in bedrijfscontext als voor privégroepen. Voor teambuilding leer je elkaar kennen op vlak van probleemoplossend denken, samenwerken en communiceren. Met je vrienden of familie zal je vooral genieten van de quality time en van de stevige portie verhoogde adrenaline! Kortom, waag je een keer aan één van de Enygma escape rooms en wie weet kom jij wel op de lijst van succesvolle ontsnappingen. Goed om te weten is dat alle spellen in het Vlaams gespeeld kunnen worden.
Room #1

Sherlock

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
0 - 0 spelers
0 min

Je gaat deze escape room binnen als assistent van de beroemde detective Sherlock Holmes. Samen doorzoeken jullie het kantoor van de beruchte Professor Moriarty om zo zijn laffe daad te verijdelen.

Room #2

Mr Fogg's Residence

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
3 - 6 spelers
60 min

De excentrieke Britse avonturier Phileas J. Fogg verwelkomt je in zijn Londense woning. Ontsnap jij uit deze kamervol geheime mysteries en mysterieuze geheimen?

Room #3

Mayan Temple

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 0 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Deze kamer is onderdeel van een Pyramide uit de Maya tijd. Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen uit deze escape room, diep verscholen in de Mexicaanse Jungle.

Beoordelingen

(6 reviews)

Escape
Geschreven door Sarah Borra op 20/10/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
2.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: Mayan Temple

Makkelijk te bereiken via trein. Hadden afspraak om 20u30 en waren ter plaatse om 20u05. Je mag dan NIET binnen wachten. Je mag dan 25 min op straat in de donker, putje Brussel wachten. Personeel is vriendelijk maar ja mag kiezen tussen de landstaal Frans of Engels om de uitleg te krijgen. Escape room zelf is goed maar echt te donker om kaarten en beeldjes / prenten te kunnen onderscheiden


Moment familial fantastique
Geschreven door Verhoeven christine op 25/7/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mr Fogg's Residence

Accueil très chaleureux
Moment en famille original où chacun y a trouvé son compte
Décors, surprises et énigmes originales et magnifiques
Nous étions en famille avec 3 jeunes de 19 ans (x2)et 16 ans et ils veulent absolument y retourner en famille et entre amis!
Journée réussie, un grand merci à Enygma!


Fantastisch!
Geschreven door Eva Gisgand op 23/6/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mr Fogg's Residence

Dit was de eerste keer dat we alle vier een escape room deden en we waren nadien allemaal laaiend enthousiast! Heel veel tijd in de raadsels gestoken, heel mooi decor! Zalige manier om de deur open te krijgen! Echt prachtig! Doen we zeker nog eens! Enige minpuntje, de persoon die er was om ons te ontvangen kon geen Nederlands.


een fantastische ervaring
Geschreven door ka op 16/10/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sherlock

Het is de eerste maal dat ik het meemaakte, dus ik kan niet vergelijken, maar ik vond het een fantastische ervaring. Je krijgt genoeg hints om niet ontmoedigd te geraken en het uur vliegt voorbij.


Amazing
Geschreven door Aurore Feyt op 3/8/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sherlock

We were welcomed by a great team speaking English as well as French. They explained the concept and put us on our way to one the Sherlocked room. Once in there, we were amazed by the details in the decor and the well-thought riddles and puzzles. We will definitely try one of there other rooms soon.


Fantastic experience
Geschreven door Eline op 11/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Sherlock

We were really amazed about the attention to detail regarding the interior and furniture of the room, and the unique and surprising puzzles. Very professional. I really recommend this escape game!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.6

Onthaal
4.5
Decor
4.8
Puzzels
4.7
Waw-factor
4.3

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid