ADRES
Rue des Houblonnières 36,
5000 Namen
Enigma Lock is de allereerste Escape Game in Namen. Je gaat de uitdaging aan om te ontsnappen uit één van de drie thema-kamers. Deze escape rooms met namen zoals “Théâtre De Namur” en “Citadelle de Namur” geven je het gevoel alsof je echt tewerk gaat als detective in de stad zelf. Pure fun!
Ja hoor, ook Wallonië heeft de smaak van de Escape Games te pakken. Ga jij soms met vakantie naar het zuiden van België? Weer of geen weer, even langs Namen passeren om te ontsnappen uit één van de drie escape rooms loont zeker en vast de moeite! Het leuke is ook dat de kamers een verschillende moeilijkheidsgraad hebben. Als beginner beleef je het meeste plezier aan “Théâtre De Namur”. Wanneer je wat meer ervaring hebt, dan bieden “Citadelle de Namur” en “Secrets de Léonard” meer dan voldoende uitdaging. Waag je in de Escape Game van Namen en krijg een “Félicitatfions à ces détectives”. Succes!
Room #1

De geheimen van Leonardo

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 9 jaar
2 - 5 spelers
60 min

In deze escape room ga je op zoek naar de geheimen van Leonardo Da Vinci. Zijn bekendste werk, De Mona Lisa, is gestolen! Kunnen jij en je collega's dit fantastische schilderij binnen de 60 minuten terugvinden?

Room #2

Theater van Namen

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 9 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Het Theater van Namen wordt opgeschrikt door een bommelding. Je zal samen met je vrienden, familie of collega's op zoek moeten gaan naar deze tikkende bom. Vind de aanwijzingen en los de raadsels op. Hiervoor krijg je exact één uur de tijd, anders ontploft de boel!

Room #3

Citadel van Namen

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 9 jaar
2 - 5 spelers
60 min

De Citadel, het bekendste gebouw van Namen komt wel heel erg negatief in het nieuws. Er heeft net een moord plaatsgevonden. Aangezien de moord nog maar net gebeurde, zal je nog voldoende aanwijzigingen kunnen vinden om de moordenaar te vinden. Haast je, want hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid