ADRES
Quai Arthur Rimbaud 15,
6000 Charleroi

TELEFOON
+3271962534

E-MAIL
hembise@charlerooms.be

WEBSITE
Bezoek website

De Escape room in Charleroi, Charlerooms, biedt een aangenaam moment van ontspanning voor iedereen: kinderen en volwassenen, familie en vrienden, collega's of toeristen.  
Partners Partner van Escape Games Belgium
Room #1

Het kabinet van Maître Hembise

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Haal uw documenten bij de meest louche advocaat van Charleroi! Ga terug in de tijd met onze belevings-Escape Room en word voor 1 dag de de erfgenamen van het beroemde spel Monopoly. Het kabinet van Maître Hembise Je gaat op een tijdreis terug naar het jaar 1967. Charles Darrow vindt het zeer beroemde Monopoly uit en heeft het gepatenteerd door Maître Hembise, een advocaat gespecialiseerd in het patenteren van bordspellen. Maar de jeugd schreeuwt om een schandaal! Op de vlucht! Volgens hen is het hun oudtante, Elizabeth Maggie Philips, die aan de wieg staat van het spel en niemand anders! Het is aan jullie, jonge erfgenamen, om jullie hersenen te gebruiken, maar vooral om als een team te werken om de kluis van de meester te openen en jullie erfenis terug te krijgen. Deze kamer kan plaats bieden aan 2 tot 12 spelers die tegelijkertijd kunnen spelen, in één of twee teams en uiteindelijk tegen elkaar kunnen strijden! Wie zal de eerste zijn die zijn erfenis terugkrijgt voordat Master Hembise terugkomt?!

Room #2

Kalikazan

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 4 spelers
60 min

Kom Kalikazan redden met al je zintuigen, behalve je gezichtsvermogen... Een origineel escapegame waar de spelers de natuur moeten redden, helemaal in het duister gedoken... Kalikazan, het geheim van de natuur Onze millenniumboom, Kalikazan, is stervende... Hij heeft hulp nodig... Maar wie durft het aan om midden in de nacht het bos in te gaan?! Verkenners natuurlijk! Als een troep van 4 verkenners, begin je aan een zoektocht waar moed en dapperheid je zal helpen Kalikazan te redden. Ben je klaar om in het donkerste en donkerste bos van Charleroi te lopen? Om alleen je handen, oren en neus te gebruiken om aanwijzingen te verzamelen? Dan wacht Kalikazan op je! Dit is de eerste en enige ontsnappingsruimte die zich in volledige duisternis afspeelt en die zelfs plaats biedt aan blinden! Inderdaad, het is deels ontworpen in samenwerking met de vereniging Eqla die werkt voor slechtzienden.

Beoordelingen

(1 reviews)

Adresse mail a modifier en .be
Geschreven door dfred op 25/10/2022 (Beginnend escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

https://www.charlerooms.be/


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
1

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+3271962534
E-MAIL
hembise@charlerooms.be