ADRES
Gasthuisstraat 31,
1000 Brussel
Het Live Escape Game GetOut! in Brussel is ontworpen om je samenwerkingsvaardigheden te testen. Om uit de kamer te komen heb je 60 minuten. Vind de aanwijzingen, analyseer ze en verbind ze met elkaar. Door samen te werken zal je de raadsels en puzzels kunnen oplossen. 
Room #1

Cortez's ruim

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
60 min

1664 Engeland, de "Queen Stone" is verdwenen, het juweel van de Britse kroon. Het lijkt erop dat de legendarische piraat "Cortez" hem heeft gestolen tijdens een tussenstop op het continent. Jij bent, als spion van de Indische Compagnie, verantwoordelijk voor het vinden van deze steen! We hadden een aanwijzing over de locatie. De steen zou op zijn schip "El Carnelon" liggen, en meer precies in zijn ruim tussen al zijn schatten. Jouw missie: je bent net ingehuurd op het schip van "Cortez" en hebt een muiterij gecreëerd. Je bent dan gevangen genomen in het ruim van het schip. Je hebt maar een uur om de edelstenen te vinden en te ontsnappen voordat hij je overboord gooit om aan de haaien te voeden! Maar pas op, "Cortez" is iemand die ingenieus en machiavellistisch is, hij zou je snel kunnen spotten! Veel geluk!

Room #2

Hauntings

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Middernacht: de trillingen van uw mobiele telefoon halen u uit uw slaap. Een bericht, een uitnodiging, een adres ... Waarom besloot je daarheen te gaan? Wie speelt deze persoon met jou? Waarom wil hij jouw ergste fobieën laten gebeuren?

Room #3

Operation Quantico

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
7 - 24 spelers
90 min

F.B.I. Hoofdkantoor: u bent zojuist uitgenodigd voor uw toelatingsexamen om een federale agent te worden. De F.B.I. vertrouwt u daarom een van de onopgeloste zaken toe ...

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid