ADRES
T Zand 20,
8000 Brugge

TELEFOON
003250668866

E-MAIL
contact@60tour.com

WEBSITE
Bezoek website

In het hart van Brugge aan 't Zand vind je de escape game 60 Tour. Spanning, sensatie en plezier zijn drie steevaste pijlers. Dus zak snel af naar 60 Tour voor een vol uur onvergetelijk spelplezier! Het mysterie lonkt!
60 Tour onderscheidt zich met grote ruimtes die allen volledig geklimatiseerd zijn. Verder verzorgt de ambitieuze organisatie eveneens bedrijfsuitstappen en teambuildings. Netwerken kan in de lounge mét catering terwijl uw collega's de kluis kraken. Het professionele teamstaat je met raad en daad bij. Not your average escape room!
Partners Partner van Escape Games Belgium Ontspanningsruimte Ontspannings ruimte kan in onze lounge voor grote groepen en bedrijven. Parking Voor de deur is er de grootste ondergrondse parking van Brugge 'T ZAND.

BEFEB lid 2020

Room #1

Zotmans

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Zijn jullie klaar om in te breken in Brugge's best beveiligde kluis? In deze unieke ervaring vormen jullie een team van inbrekers die gaan proberen het originele recept te stelen van het Zotmans bier, het bekendste en grootste exportproduct van Brugge. ​​​​​​​Jullie infiltreren het familiehuis van de Zotmans familie, waar jullie de beveiliger moeten omzeilen, de beveiligingssystemen uitschakelen en vervolgens het recept ontvreemden.

Room #2

Biogenum

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Als onderzoeksteam gaan jullie proberen één van de grootste mysteries van Brugge te ontrafelen. Het medische bedrijf Biogenum is opgericht om burgers te voorzien van kwalitatief geneeskundig onderzoek. De laatste weken spelen er bij de omwonenden de geruchten op dat er experimenten op dieren worden gedaan en er ongeboren zoogdieren tot leven worden gewekt. Rond het bedrijf hangt tot op de dag van vandaag een verzameling aan mysteries. Het onderzoek gebeurt overigens volledig onofficieel. Na sluitingstijd gaan jullie het gebouw in het geheim binnen.

Room #3

VR The Abandoned School

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 4 spelers
40 min

The Abandoned School is een 4 persoons VR Shooter multiplayer game. Als Special Forces wordt je ingezet om een verlaten school te bevrijden van zombies en de enige juf te zoeken die nog niet besmet is met het zombie virus. De game bevat eerst een tutorial zodat elke speler de knoppen leert kennen en de spelers gewend raken aan de VR wereld.

Room #4

VR La Casa de Papel

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
8 - 36 spelers
90 min

​Deze Escape Game is gebaseerd op de populaire Netflix serie 'La Casa de Papel'. Werk goed samen en ontrafel de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de Virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Het spel speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden. Door Virtual Reality te combineren met raadsels is een goede samenwerking vereist. Jullie spelen het spel allemaal tegelijk, let daarom extra goed op je tegenspeler. Maar let op: Roep de antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee! La Casa de Papel is GEEN escape room, maar een Escape Game.

Beoordelingen

(6 reviews)

Zo zo
Geschreven door Louise op 13/11/2021 (Ervaren escaper)

Onthaal
3.0
Decor
2.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
2.0

Gespeelde room: Zotmans

Het begin van de escaperoom was wel veelbelovend, maar de inkleding van de volgende ruimtes was zo goed als afwezig… Dit zorgt er voor dat je zelf minder ‘in het spel zit’.


Jawaddedadde. Net op tijd :)
Geschreven door Ronny DEGRANDE op 13/9/2021 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zotmans

Mooie inkleding. Tof dat het in verschillende kamers plaatsvindt. Extra dimensie door echte wachter. Wij konden ons volledig in het verhaal inleven. We waren met zijn zessen; dat maakte het soms wat hectisch. Elk heeft zijn steentje kunnen bijdragen tot het uiteindelijk resultaat: het bemachtigen van het recept, 15" voor afsluiten. Echte aanrader!!


Een echt lab!
Geschreven door Team Vlaflip op 18/7/2021 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Biogenum

Wij speelden met zijn drieën de escaperoom Biogenum.
Ontvangst dor de gamehost was allerhartelijkst, ze wist precies wat we nodig hadden en bracht ons goed in de stemming.
De escaperoom is prachtig aangekleed met een paar gave twists,
Je waant je echt in een geheimzinnig lab en voelt je meteen meegetrokken in het spel. De puzzels zijn prachtig, hier en daar niet helemaal logisch maar wel te doen met een hint af en toe, Er zaten en paar red herrings tussen maar dat kun je verwachten, Tellen is niet een van onze goede eigenschappen en we misten helaas een instructie die op een lastige plek moeilijk zichtbaar was, daarom net niet gehaald.
De gamehost liet ons echter de hele ervaring alsnog achteraf uitspelen omdat we er op een haar na waren,
Wij hadden een prima ervaring en een leuke tijd, Deze kamer raden wij aan voor de wat meer ervaren escaperoom enthousiasten. Wellicht was met drie net iets te weinig, maar een echte aanrader anyway,


Super leuke en moderne escape room
Geschreven door Mirthe op 1/10/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Biogenum

Super leuke en verrassende escape room. Heel mooi en realistisch decor. Een warm onthaal en grondige uitleg op voorhand.


origineel
Geschreven door Annelies op 27/3/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Zotmans

We speelden met 4 de room Zotmans. Mogelijks de moeilijkste escape game die ik tot nu toe speelde! Daardoor kregen we waar voor ons geld en bleef het heel spannend. De bedoeling is om een geheim recept te pakken te krijgen, dat natuurlijk goed beveiligd is. De aanwezigheid van een echte bewaker zorgt voor een ferme adrenalinekick!

1 stukje van de escape room werkte niet, wat een beetje jammer was, maar wel meteen werd gezegd, zodat er geen tijd verloren werd. Op 2 andere momenten wordt wel veel tijd verloren door onduidelijke instructies. Uiteindelijk toch ontsnapt.


een aanrader
Geschreven door Nele E op 29/12/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: VR The Abandoned School

Zeer tof spel. Vriendelijk. Onthaal en grondige uitleg. We speelden dit spel met vier en kwamen in een heel andere wereld terecht. Nadien moesten we even bekomen. Absolute aanrader!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.3

Onthaal
4.5
Decor
4.2
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.3

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte
Ontspannings ruimte kan in onze lounge voor grote groepen en bedrijven.

Parking
Voor de deur is er de grootste ondergrondse parking van Brugge 'T ZAND.

Drinkgelegenheid

TELEFOON
003250668866
E-MAIL
contact@60tour.com