ADRES
Rue Saint-Jean 37,
1000 Brussel
Escape Game 60 Minutes bevindt zich op wandelafstand van de grote markt. Laat je opsluiten met vrienden, familie of collega's en loop met een lach tot achter je oren naar buiten!
Op wandelafstand van de Grote Markt, profileert Escape The Room in 60 Minutes zich graag als één van de tofste spellen van de hoofdstad. Je krijgt 60 minuten om de hele puzzel op te lossen en je zo een weg naar buiten te banen. Ga aan de slag als team, alleen zo maak je kans om het te verbreken. Succes!
Parking Geen privé parking. Er is wel parking in de straat. Vergaderruimte Meeting room en teambuilding opties voor maximum 30 personen op de locatie. Ontspanningsruimte Neem gerust even plaats in de zetel.
Room #1

Manneken Pis

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 7 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Toen de ontwerpers van dit raadspel besloten om zich in het hart van de hoofdstad van Europa te vestigen, kozen zijn voor de beroemde folklore figuur, de Manneken Pis, als een thema voor hun eerste escape room.

Room #2

Bank Overval

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 7 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Wat is meer spannend dan het plannen van een bank overval? Je zet, net zoals in de films, je kap op. Eerst bereid je een toegangsplan. Loop snel weg met de buit voordat de politie er is!

Room #3

Panic Room

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
60 min

We zijn in het jaar 2039. De aarde is bezweken onder menselijke agressie en alle levende wezens, planten en dieren zijn dood. Slechts een paar mensen hebben geluk, of echter pech, om nog in leven te zijn, veroordeeld om te overleven op een vijandig en droog land waar kannibalisme een van de manieren van overleven is geworden. Sommige overlevenden blijven zoeken naar oplossingen en voedsel terwijl ze kannibalisme vermijden... Jullie, de overlevenden, zitten gevangen in deze kelder van het groot verlaten landhuis. Zal het je lukken om te ontsnappen en te overleven in deze vijandige omgeving? Jullie hebben 60 minuten.

Beoordelingen

(2 reviews)

Knappe puzzels, maar wel frustrerend
Geschreven door The Phoenix Has Risen op 13/12/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Bank Overval

Tweede room die we deden, het decor was heel knap, de puzzels superorigineel en zeer uitdagend. Jammer genoeg was alles zeer lineair. Wat wil zeggen dat je puzzel per puzzel moest oplossen, en dus niet verschillende dingen tegelijk kan doen. Wij waren maar met twee, wat in dit geval wel een voordeel is want anders zit je gewoon constant in elkaars weg. Hoewel alles knap in elkaar zat, was het voor mij persoonlijk daarom frustrerend. Al bij al wel een aanrader!


Super leuke kamer !
Geschreven door Jane op 22/6/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Bank Overval

We waren met 5 personen en zijn ontsnapt. ???? Het is een kamer waar je echt overal en nergens moet zoeken, ook waar het niet vanzelfsprekend lijkt. Moeilijke maar leuke puzzels!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.6

Onthaal
5.0
Decor
4.5
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Parking
Geen privé parking. Er is wel parking in de straat.

Vergaderruimte
Meeting room en teambuilding opties voor maximum 30 personen op de locatie.

Ontspanningsruimte
Neem gerust even plaats in de zetel.

Drinkgelegenheid