2-ESCAPE OOSTKAMP

ADRES
Kapellestraat 114,
8020 Oostkamp

TELEFOON
+32 493 37 47 26

E-MAIL
info@2-escape.be

WEBSITE
Bezoek website

Vier West-Vlaamse vrienden besloten in 2019 hun gedeelde passie een heel andere vorm te geven en openden 2 locaties op 20 km van elkaar. Op hun locatie te Oostkamp vonden zij de perfecte setting om hun escaperoom in onder te brengen. Ben jij klaar om verrast te worden?
2-Escape Oostkamp is vlot bereikbaar en ligt slechts op 2 minuten van afrit Oostkamp van de E40.
Partners Partner van Escape Games Belgium

BEFEB lid 2020

Room #1

Hotel California

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 5 spelers
60 min

The Eagles wisten het destijds ook al... Er hangt een vreemde sfeer in hotel California. Er gebeuren er mysterieuze verdwijningen, maar het onderzoek loopt volledig vast. Niet alleen de vreemde eigenaar hult zich in stilzwijgen, maar blijkbaar wil ook de overheid deze zaak liever in de doofpot steken. Ben jij de volgende zogezegde speurder die van een kale reis thuiskomt of slaag jij er wel in om het inchecken hier weer veilig te maken? Boek je kamer snel en vooral discreet. Niemand hoeft te weten wat je hier komt doen!

Room #2

Kamping Switch

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Welkom op Kamping Switch, de meest bizarre camping waar je je ooit aangemeld hebt! Ben jij op zoek naar een unieke ervaring met vrienden of familie? Dan is ons zomers pop-up escape concept perfect voor jou! Je wordt opgesloten in enkele ruimtes en een caravan, waar je je hersenen moet laten kraken en je zintuigen moet gebruiken om te ontsnappen. Het doel? Ervoor zorg dat je binnen mag op Kamping Switch. Kampmeester Stefaan ("Foane" voe de moaten) houdt er enkele speciale voorwaarden op na! En anders is ‘t ’van buiten blijven'. Ge weet het voor ge eraan begint. Zegt achteraf niet dat we het niet gezegd hebben. “Foane” heeft een resem uitdagende puzzels bedacht om jou en je team uit te dagen. Alleen de slimste en snelste teams zullen genoeg punten verdienen om binnen te mogen in Kamping Switch!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32 493 37 47 26
E-MAIL
info@2-escape.be