Puzzle Oostende

Oostende | Provincie West-Vlaanderen | (12 reviews)

Puzzle escape rooms Oostende is gelegen op wandelafstand van het centrum van de stad naast het Leopoldpark. Puzzle biedt je een fantastische uitdaging aan. Je krijgt 60 minuten de tijd om met jouw team van 2 tot 7 personen te ontsnappen uit de thema kamer! Trommel je vrienden, collega's of familie op en waag jouw kans!

Beschrijving

De escape rooms bij Puzzle Oostende zijn met passie gebouwd. Men is er in geslaagd om de rooms zodanig in te richten dat om het even welke groep zich zal amuseren. Het maakt niet uit of je met een bende studenten, je collega's of met je gezinnetje komt. Er is voor ieder wat wils. Eén ding staat vast, tijdens het spelen van deze escape game, zal je elkaar zeker en vast beter leren kennen. Met z'n allen zal je op zoek gaan naar de verborgen aanwijzingen. Zorg ervoor dat alle puzzelstukken in elkaar vallen en baan je een weg naar buiten. Ook kan je escapen bij Puzzle combineren met een etentje in een nabijgelegen restaurant. Samen stelden ze een aantal leuke en voordelige formules samen, incl een escape game! De restaurants zijn: Andromeda (Ontbijt/brunch), Villa Borghese (lunch), Di Vino (Lunch/diner), O Siam Thai (Lunch/diner) en 't Groot Huys (Lunch/diner). Deze liggen op wandelafstand van Puzzle.

Aantal rooms: 0

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5 (12 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Jaaaaaaaaa!!!

Hartslag gaat altijd iets sneller wanneer je voor de deur van de escape room staat.. heerlijk decor, verhaal en spel. Kwaliteit zoals we van puzzle gewoon zijn!! Aanrader voor iedereen die dagje naar zee komt want pal in het centrum. Gewoon gaan!!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ve op 17/7/2018 (Gemiddeld escaper)


We worden ongeduldig! In een positieve zin uiteraard :)

Gisteren alweer een escape room van Puzzle Escape Rooms gedaan. Deze keer was het aan de beurt aan Oostende. Zoals we wel dachten, ging deze room ook super zijn, net als The Russian Lab en The Chocolate Factory. Misschien iets gemakkelijker, maar dat maakt het toch niet minder leuk? Super toffe kamer, geweldig ingericht, andere manier van aanpak voor bepaalde puzzels, super goede en vriendelijke ontvangst. Geweldig voor ervaren als niet-ervaren escapers.

Ach, wat kunnen we meer doen dan ongeduldig afwachten op de nieuwe kamers die in de maak zijn? 5 sterren geven dan maar!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tim Van de Keere op 15/7/2018 (Gemiddeld escaper)


Top ervaring!

Zeer veel verschillende puzzels en raadsels die vaak een heel spitsvondige kijk vereisten, allemaal mooi in het thema van het verhaal gestoken. Geen saaie momenten en nieuwe verassingen in elke hoek, waarbij er continu communicatie bleef tussen alle deelnemers, wat zeker een plus is voor mij dat iedereen (zowel nieuwe als ervaren escapers) zich op verscheidene puzzels kunnen focussen en dus, eventueel met behulp van een teamgenoot, weer een stap verder raakten naar de eindoplossing en dus de ontsnapping. Zelden zo'n gevoel van voldoening gehad na het spelen van een room en de zeer vriendelijk en vlotte onthaal was alvast een dikke topper!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jens Van Schuylenbergh op 14/7/2018 (Gemiddeld escaper)


Zoals we gewoon zijn van jullie. Super!

Mooie kamer(s)! leuk thema en een interessant verhaal. Heel veel nieuwe manieren van puzzels oplossen die we nog niet hadden gezien. Altijd leuk om te zien dat er niet lineair gewerkt moet worden maar dat allerlei zaken kunnen behandeld worden. Vele zaken die via een ander oogpunt weer een hele andere draai kregen!

Kortom super!

PS: de ontvangst was zeker ook niet mis :D

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tim De Brouwer op 14/7/2018 (Gemiddeld escaper)


Super room!

Deze room haad een zeer mooi decor, thema en puzzelvariteit! Elke hoek van de kamer werd gebruikt en een goede teamwork kwam zeker van pas! Een aanrader voor iedereen! Ook het onthaal was super!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Shelly Van Holderbeke op 14/7/2018 (Gemiddeld escaper)


Escapetastisch

Wij vonden het gewoon de max!! Zeer vriendelijk onthaald geweest, kregen de nodige uitleg. Het decor kwam levensecht over en daarbij de out of the box puzzels maakte het absoluut wauw! Wij kijken al uit naar de volgende escape poging te augustus.
Mvg, Gaëlle V

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Vandierendonck Gaëlle op 6/7/2018 (Gemiddeld escaper)


Uniek!

Kort omschreven: Een warme ontvangst, een doordachte verhaallijn, puzzels waarbij je je hoofd moet kraken en een gezellige babbel achteraf. Het was een unieke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Ideaal voor jong en oud en van groot tot klein. Absolute aanrader dus!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nils Van Nieuwenhuyze op 4/7/2018 (Beginnend escaper)


Bij Puzzle kom je thuis!

Ik speelde met mijn team al heel wat escape rooms, zo ook alle rooms van Puzzle Escape Rooms. We speelden eerst de kamers in Gent, die beiden heel erg in de smaak vielen (echt top escapes). Onze verwachtingen waren dan ook torenhoog! Gelukkig kon Puzzle ons ook dit keer weer verwennen met een fantastische escape game! Raadsels die ik nooit eerder tegen kwam in een escape room, super joviale ontvangst, prachtig decor en een verhaal dat AF was! Dit alles samen maakte dat Puzzle alweer niet teleurstelde! Wij zijn fan van het eerste uur en kijken er naar uit wat ze bij Puzzle nog allemaal uit hun mouw zullen schudden! Keep up the good work!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sofie op 28/6/2018 (Ervaren escaper)


Een aanrader

Leuke ontvangst, vriendelijke gast, tof ingericht.
Mooie intro. Een toffe escaperoom! We kunnen niet wachten tot de tweede escaperoom klaar is!
Het is een echte aanrader.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Virginie Groenvynck op 28/6/2018 (Gemiddeld escaper)


Escape room @ Oostende

een fantastische eerste ervaring met een escaperoom. Vriendelijk ontvangst, gezellige inrichting, leuke intro en zalig om nog eens in de oude cinemastoeltjes te zitten, toffe ervaring, mogelijkheid om nog wat na te praten; goede begeleiding: ik kom zeker nog eens terug.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Heidi op 25/6/2018 (Beginnend escaper)


De max!

Fijne locatie, gezellige ontvangstruimte. De echte rialtostoelen met bijhorende introductie film zorgen voor perfecte opwarmer. De escaperoom zelf is prachtig van decor, leuke vernuftige raadsels waar teamwork van pas komt. Zalige speeltijd!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Inge Waelkens op 23/6/2018 (Gemiddeld escaper)


Escape Room Oostende

Heel leuke ervaring. Ik was een leek wat Escape Rooms betreft. Vriendelijk ontvangst, goede begeleiding en het spel kon beginnen! Een positieve ervaring rijker. Oostende is dus zeker ook een aanrader. Bedankt voor de leuke en spannende ervaring. Grtz.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Michaël op 18/6/2018 (Beginnend escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Karel Janssenslaan 2, 8400 Oostende
+32 484 68 40 22
cedric@puzzleescaperooms.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Er is een volledig uitgeruste vergaderzaal voor maximum 16 personen.

Ontspanningsruimte

Kijk via live-stream naar de volgende groep!

Parking

Dichtstbijzijnde parking is Parking Kursaal en Parking zeeparking of in de straten rondom Puzzle.