Puzzle Oostende

Oostende | Provincie West-Vlaanderen | (1 review)

Puzzle escape rooms Oostende is gelegen op wandelafstand van het centrum van de stad naast het Leopoldpark. Puzzle biedt je een fantastische uitdaging aan. Je krijgt 60 minuten de tijd om met jouw team van 2 tot 7 personen te ontsnappen uit de thema kamer! Trommel je vrienden, collega's of familie op en waag jouw kans!

Beschrijving

De escape rooms bij Puzzle Oostende zijn met passie gebouwd. Men is er in geslaagd om de rooms zodanig in te richten dat om het even welke groep zich zal amuseren. Het maakt niet uit of je met een bende studenten, je collega's of met je gezinnetje komt. Er is voor ieder wat wils. Eén ding staat vast, tijdens het spelen van deze escape game, zal je elkaar zeker en vast beter leren kennen. Met z'n allen zal je op zoek gaan naar de verborgen aanwijzingen. Zorg ervoor dat alle puzzelstukken in elkaar vallen en baan je een weg naar buiten. Ook kan je escapen bij Puzzle combineren met een etentje in een nabijgelegen restaurant. Samen stelden ze een aantal leuke en voordelige formules samen, incl een escape game! De restaurants zijn: Andromeda (Ontbijt/brunch), Villa Borghese (lunch), Di Vino (Lunch/diner), O Siam Thai (Lunch/diner) en 't Groot Huys (Lunch/diner). Deze liggen op wandelafstand van Puzzle.

Aantal rooms: 0

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5 (1 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Escape Room Oostende

Heel leuke ervaring. Ik was een leek wat Escape Rooms betreft. Vriendelijk ontvangst, goede begeleiding en het spel kon beginnen! Een positieve ervaring rijker. Oostende is dus zeker ook een aanrader. Bedankt voor de leuke en spannende ervaring. Grtz.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Michaël op 18/6/2018 (Beginnend escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Karel Janssenslaan 2, 8400 Oostende
+32 484 68 40 22
cedric@puzzleescaperooms.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Er is een volledig uitgeruste vergaderzaal voor maximum 16 personen.

Ontspanningsruimte

Kijk via live-stream naar de volgende groep!

Parking

Dichtstbijzijnde parking is Parking Kursaal en Parking zeeparking of in de straten rondom Puzzle.