Escape Room Op Locatie

Mobiele escape game | Provincie - | (8 reviews)

Escape Room Op Locatie is nu ook actief in Vlaanderen. Voor deze escape room hoef je geen vervelende verplaatsing te maken. Ze komen naar jou toe! Stel je kantoor, kantine, restaurant of elke andere ruimte beschikbaar en ontsnap met je team uit een vertrouwde omgeving!

Beschrijving

De mogelijkheden bij Escape Room Op Locatie zijn immens. Je kan met grote groepen spelen of zelfs tegen elkaar strijden in teams! De ruimte wordt omgetoverd tot een maffiaruimte zodat je helemaal wordt meegesleurd in het thema. Kan jij samen met jouw team ontsnappen uit je eigen kamer?

Aantal rooms: 1

Maffia en Gijzeling

De deelnemers zitten nietsvermoedend in hun vertrouwde omgeving. Wanneer er ineens een man met bivamuts binnen stapt, begint het spel. De muziek start en jullie worden gegijzeld door de Italiaanse Maffia! Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen!

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5 (8 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Top ervaring

Onlangs heb ik dit gespeeld met collega's. We gingen uiteten bij een restaurant en werden daar verrast door een escape room. We wisten in eerste instantie niet wat er aan de hand was, totdat de overvaller binnen kwam. Toen wisten we dat we moesten gaan ontsnappen uit de escape room. Dit was een ideaal uitje gecombineerd met een etentje

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Alain op 20/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Zeer plezante middag!

Wat hebben wij een plezante middag gehad! Met de familie een leuke groepsactiviteit voor jong en oud. De spanning zat er goed in door de verschillende decorstukken. In ons huis werden wij overvallen waarna de Escaperoom begon, deze was van tevoren opgebouwd. De overvaller gaf vervolgens hits wanneer nodig. De rook is in overleg niet gebruikt aangezien mijn vader last heeft van COPD. Hier hebben zij erg attent op ingespeeld.

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Anouk van den Ende op 1/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Zeker aan te raden

Super leuk voor een een gezellige vrienden groep! Een escape room om nooit te vergeten en kan niet wachten om de andere ook uit te proberen

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ivana op 24/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Heel gaaf!

Heel vette ervaring om gegijzeld te worden in je eigen huiskamer, ondanks dat je in je eigen kamer bent is de aankleding super goed en de overvaller lijkt net echt! Wel even schrikken dus! De puzzels zijn erg leuk en soms ook heel erg moeilijk, als je er echt niet uit komt krijg je hints van de overvaller, die voor de rest van de tijd erg goed in zijn rol blijft! Hele leuke activiteit!

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Wout op 23/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Wat een ervaring

Wat een gave escaperoom! We hebben het bij mij thuis gespeeld en de gehele woonkamer was omgebouwd als escaperoom. Door de rook, spannende muziek en de overvaller was de beleving dan ook optimaal! Ook zitten er erg unieke puzzels in verwerkt.

Super leuk!
een echte aanrader

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lindsay op 14/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Super vette Escaperoom!!

Wat een vet uitje hebben wij gehad. We hebben dit met collega's gedaan, in totaal waren we met 40. Dit werd verdeeld over twee escape rooms. We werden gegijzeld terwijl we midden in een vergadering waren. Dat was heel spannend. Vervolgens werden beide groepen naar de escape room geleid en hebben we de puzzels zo snel mogelijk opgelost. Een groep is er wel uitgekomen, de andere niet. De escape room is dus niet super makkelijk, wat het voor ons heel leuk maakte!!

Heel erg bedankt voor deze te gekke middag!!

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Julia van de Nieuwenhuizen op 10/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Escape room bij ons op kantoor.

De escape room was echt cool. Hij begon al indrukwekkend, in de veronderstelling dat we een vergadering hadden gingen we het kantoor binnen. De ruimte zag eruit alsof hij was overvallen, dit met rook en flitsend licht gaf bij ons een verwarrend effect. Toen de overvaller met bivak muts!!! binnen kwam lopen hadden we door dat we in een escape room zaten. Helaas hebben we het niet gehaald, we waren wel heel dichtbij. Achteraf werd nog uitgelegd hoe we hadden kunnen ontsnappen, dat was heel fijn.

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Mara op 25/7/2018 (Gemiddeld escaper)


Awesome!!

Ik heb meerdere escape rooms gespeeld, maar deze is toch echt even net iets anders haha! Vanwege het effect, met de gijzeling (niet te eng ofzo, gewoon leuk/grappig/spannend), en dat niemand weet dat ze ineens in een escape room zitten is de start nog net wat leuker dan een normale escape room. Daarnaast zit het zeer goed in elkaar en was dit de eerste keer dat heel ons bedrijf een activiteit geslaagd vond. We deden mee met 80 personen (jong tot oud/mannen en vrouwen), verdeeld over 4 escape rooms. Het was hilarisch, bedankt escaperoom-op-locatie.be!

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Maaike op 7/3/2017


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game
+31 413 30 27 73
info@escaperoom-op-locatie.nl
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Vergaderen kan, indien je hier zelf plaats voor hebt

Ontspanningsruimte

Een ruimte om even na te praten kan je zelf voorzien

Parking

Deze escape room komt naar je toe. Parking is afhankelijk van de locatie