Outdoor Escape Room Steendorp

ADRES
Fort van Steendorp,
9140 Temse
Outdoor escape Room Steendorp biedt outdoor escape games aan. Een Ipad en action pack zijn jullie houvast doorheen het spel. Met AR-technologie komen de puzzels tot leven! In ploeg ontdek je tal van verrassingen maar ook antwoorden, als je weet waar te kijken. Decor is het 20 hectare grote Fort Steendorp dat in de 19de eeuw uit baksteen opgetrokken werd om de Scheldestad Antwerpen te beschermen. Het wandelparcours leidt je langs (niet in) de restanten van dit indrukwekkend bouwwerk.
Room #1

OUTDOOR Operation Mindfall

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 5 spelers
120 min

In een poging gedachten te kunnen controleren hebben kwaadaardige wetenschappers het grondwater besmet. Het lot van de wereld ligt in jouw handen. Gebruik alle middelen die je worden aangereikt om de mensheid te vrijwaren. Wie slaagt in deze uitdagende opdracht? Dit spel je in verschillende teams tegen elkaar spelen.

Room #2

OUTDOOR Magic Portal

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 8 jaar
2 - 6 spelers
120 min

Stap binnen in een wereld vol fantasie en magie. Laat je doorheen een magisch bos leiden door een niet alledaagse gids. Los samen de raadsels op en breng deze queeste tot een goed einde. Wees op je hoede, niets is wat het lijkt. Tot 6 ploegen kunnen dit spel tegen elkaar spelen!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling