Locked Gent

Gent | Provincie Oost-Vlaanderen | (24 reviews)

De Escape Game Locked Gent is het buitenbeentje van de Gentse escape scene. Zo krijg je meer dan 60 minuten de tijd om te onstnappen uit een combinatie van verschillende ruimtes binnen dezelfde escape room. De organisator raadt zelfs aan om kleding te dragen die tegen een stootje kan.

Beschrijving

Bij Locked Gent in de Dampoortwijk vind je fantastische kamers die zijn ontworpen door de kunstenaar "Peter Van Hecke". Deze escape game belooft je een erg fysieke ervaring. Je zal je eigen lichaam moeten gebruiken om binnen de beperkte tijd te kunnen ontsnappen uit de kamers. Het spreekt dus voor zich dat op deze escape rooms zich enorm goed verlenen voor teambuildings. Wist je dat in de escape rooms zelfs kunstinstallaties verwerkt zijn die eerder te zien waren in het Gentse SMAK. Veel succes!

Aantal rooms: 2

Labyrint

Labyrint is niet zomaar een gemiddelde escape room. Je krijgt maar liefst anderhalf uur de tijd om te onstnappen uit de 8 kamers die met elkaar verbonden zijn. Stap voor stap kom je dichter bij de uitgang. Je zal op zoek moeten gaan naar de logica achter dit doolhof. Ja, die is er toch wel!

Kubus

De escape room 'Kubus moedigt je aan om beroep te doen op je ruimtelijk en visueel inzicht. Je gaat namelijk van binnen uit ontsnappen uit een 3D puzzel waarin je bent opgesloten. Je speel met exact vier personen en je zal elkaar telkens opnieuw moeten bevrijden. Deze room is zeer geschikt voor teambuilding activiteiten.

Gemiddelde beoordeling: 4.1 / 5 (24 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Origineel maar weinig verhaal

Sterk en originele kamers. Echter weinig verhaal en weinig puzzels en raadsels.
Persoonlijk één van de mindere die ik al gedaan heb.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jasper op 12/1/2018


Atypisch, net daarom!

Een atypische escape room, maar daarom niet minder leuk. Integendeel! Voor de minder ervaren deelnemers die we zijn, was het zeker de moeite waard. Vergeet de afgeborstelde ruimtes en ga ervoor.
Het was een leuke belevenis met ons gezin, twee volwassenen en twee tienerdochters. Op zich al een uitdaging ????
We hebben er van genoten en het is zeker een aanrader! Misschien net iets meer puzzels? Maar het bederft de pret allerminst hoor.

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Erik op 8/1/2018


Onwijs gaaf!

Van de vele die ik al heb gedaan, staat deze vanaf vandaag bovenaan! De moeite die hier in is gestoken is top! Een echte uitdaging!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nina op 30/12/2017


Super escape room

Heel verrassende escape room! Heel toffe tijd beleefd!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Steven op 5/11/2017


Top escape room

Super toffe escape room! Hilarisch en super om te doen met een topteam! Aanrader voor iedereen die van uitdagingen en van avontuur houdt!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Frauke op 15/8/2017


Heel erg plezant!

Ik speelde de labyrint escape room met vier vriendinnen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een escape room bezocht en ik ben heel positief verrast! De escape room is uitdagend, wisselt af tussen denkwerk en 'fysiek' werk en de tijd vloog voorbij. De inventieve constructie en de sympathieke gastheer maken het af.

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Paulien op 6/8/2017


super!!!!!

Echt een heel leuke room, ook al waren we met iemand van 7 en 14 en 1 volwassene. Het is ons toch gelukt. Dus een escape room voor jong en oud.

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Milan Cornillie op 1/8/2017


Blown away

Dit is veruit de meest eigenzinnige, fenomenale en ingenieuze escape game die ik speelde. Misschien wel uniek in zijn soort. Must do voor alle escape game fans en elke euro meer dan waard.

Gespeelde room: Kubus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jonas Van Laere op 29/7/2017


Vernieuwend!

Super leuke escape room die je moet geprobeerd hebben omdat hij anders is dan andere escape rooms en waar je dus verrast aan begint. Voor iedereen toegankelijk, zowel ervaren spelers als voor mensen die voor de eerste keer een escape room doen is dit een echte aanrader. Moet je geprobeerd hebben!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Charlotte op 25/7/2017


Top!

Niet zoals de klassieke escape rooms! Als je denkt dat je alles al gehad hebt, zeker hiernaartoe gaan. Leuke afwisseling van denkwerk en een vleugje arbeid. Van onthaal tot einde zit je volledig in het spel. Door het spel heen worden af en toe hilarische zaken gezegd door de spelmaker.

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nele op 16/6/2017


Spanning vanaf de eerste minuut

Vanaf het moment dat je de voordeur binnenstapt begint het spel waardoor je direct meegesleurd wordt! De gastheer die alles op de voet volgt zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft tot het einde. Zeker een aanraker!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Laura op 13/6/2017


Tofste tot nu toe

Echt een toffe escape room , leuk onthaal ;-) leuke puzzels , wel soms zeer kleine ruimtes waar je in moet.
Op bepaalde plaatsen wel beetje verbetering qua interieur

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door wouter op 13/5/2017


Spelen alsof we kinderen waren

Perfecte eerste ervaring met escape games. De raadsels zijn uitdagend maar niet zo moeilijk (zeggen we achteraf natuurlijk) Doordat je fysiek bezig bent krijgt deze escape game een hoger speelgehalte dan de doorsnee games. En daarvoor doe je het uiteindelijk. Wat hebben we ons geamuseerd! Verveeld geen seconde! Super toffe constructie. De informele sfeer zet je al meteen op je gemak.

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lotte op 13/5/2017


Het was een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!

Het was onze eerste escape room en het was een superervaring! Het is zeer verrassend, uitdagend, actief en spannend! Het is echt heel goed uitgedokterd en het is gewoon fantastisch om te doen, je voelt je een echt detective! Het is zeker en vast aan te raden!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Liesje op 14/4/2017


Niemand kwam opdagen

We hebben lang op voorhand vastgelegd op welke datum en welk uur we naar de escaperoom kwamen. Nog eens telefonische contact en bevestiging. Op het moment zelf stonden we voor een gesloten deur. Zeer jammer en onprofessioneel. Nogal boos en teleurgesteldend.

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Arne Focke op 15/9/2016


Onverwacht... en niet voor iedereen weggelegd.

Ergens vind ik het jammer dat ik Locked Gent geen betere review kan geven. Het is duidelijk een project waar de gastheer alle tijd en liefde heeft ingestoken. Ondanks het onorthodoxe onthaal (professioneel: allesbehalve - gezellig en persoonlijk: absoluut!) was ik onder de indruk van de hele constructie, en een aantal elementen waren echt wel goed gevonden. Helaas heeft het geheel niet veel meer weg van een klassieke escape room: de focus lag niet zozeer op het oplossen van puzzels als op het aspect van fysieke arbeid/sportiviteit. Nu, ik kan me voorstellen dat dit voor velen net een zeer welgekomen afwisseling is (de vele goede reviews hieronder bewijzen dit), maar niet iedereen is hiervoor uit het juiste hout gesneden! Op de site staat weliswaar te lezen dat kledij moet worden gedragen die tegen een stootje kan, en dat de kamers niet geschikt zijn voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen enzovoort, maar dit is een vrij standaard disclaimer en er wordt naar mijn mening zeker niet genoeg benadrukt hoe intensief het wel is. Voor personen met gewrichtsproblemen (mijn arme knieën!) of andere aandoeningen is Locked Gent zeker niet weggelegd! Voor mij was Locked Gent helaas vooral een pijnlijke ervaring. Indien je avontuurlijk aangelegd bent en tegen een stootje kan zou ik zeggen, ga ervoor, het is eens iets anders. Maar indien je het graag wat kalmer houdt of fysieke beperkingen hebt, sla dan alsjeblieft Locked Gent over, je zal er alleen maar spijt van hebben.

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Helena op 11/9/2016


Topervaring!

Ik vond dit echt een zalige escape-room. Geheel anders dan de klassieke puzzels. Het heeft meer wat weg van speleologie, een vriend moest erbij denken aan een real-life computergame. Qua onthaal kan ik geen hoge punten geven, omdat de maker in kwestie vergeten was dat wij die dag gereserveerd hadden. Wel knap, zo'n kerel die in een schuurtje in zijn achtertuin een hele escape game in elkaar timmert. De voice waarmee hij hints geeft, is ook hilarisch. Qua inkleding had het iets beter gekund. Er is geen thema, geen decoratie. Het oogt allemaal nogal sec. Wat decor en sfeer zou de beleving zeker naar een nog hoger niveau tillen. Maar ik vind het nu al een super game, zeer uniek in zijn soort. Een absolute aanrader!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Joke Loncke op 21/6/2016


Verrassend leuke escape room!

Verrassende escape room! Leuke avond beleefd tijdens ons vriendinnenweekend! Hopelijk kunnen we snel de nieuwe kamer komen uitproberen!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Karen Van Craenenbroeck op 16/5/2016


Verrassend en inventieve room !

Locked : Zeer leuke, verrassend en inventieve escape room !! Een echte aanrader ! De verplaatsing vanuit Parijs zeker waard :) !

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marie Bossyns op 14/5/2016


Beste escape game in Gent!

We hebben deze escapegame gespeeld met 4 vrienden. Deze escapegame is geen standaard escaperoom. Door het originele concept onderscheidt deze escapegame zich van de andere games in Gent. Echt een topper! Wij kijken alvast uit naar de release van het 2e game!

Gespeelde room: Labyrint

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Michael Dhollander op 1/5/2016


Leuke ervaring

Samen met vijf meisjes deed ik mee aan de escape room 'Locked'. Plezier gegarandeerd! Het was een leuke ervaring om samen te zoeken naar aanwijzingen om in de volgende kamer te geraken. Het was ook spannend, we wisten niet wat ons te wachten stond. Hele vriendelijke gastheer. Een aanrader voor een teambuilding.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Michèle Vandenbunder op 19/3/2016


Fantastisch

Als element van een vrijgezellenweekend met thema "zoek de bruidegom" past dit helemaal in het plaatje. Een zeer leuke puzzel gemaakt door een zeer toffe bedenker! Echt top! Moet je zeker doen.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stefanie op 15/3/2016


ongelofelijk

Mijn 50ste escape game, en net als je denkt dat er geen verrassingen meer kunnen zijn krijg ik dit... Helemaal anders, spectaculair. De gastheer volgt van nabij en is super grappig. Een game die er bovenuit steekt!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ruben Laflere op 14/3/2016


Een zalig verjaardagscadeau !

Als jarige was het de moeite om te ontsnappen uit "The Maze", mooi in elkaar gestoken ! Leuke puzzel, krappe ruimtes, waardoor oudere kledij niet misstaat. Toffe setting en goeie neutrale maar mysterieuze google-stem begeleiding ! Een aanrader !!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Niels Van Aelst op 6/3/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Wasstraat 31, 9000 Gent
+32 474 96 74 24
contact@lockedgent.be
Bezoek website
Direct reserveren