Let me out

Brussel | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (2 reviews)

Bij Let Me Out in het centrum van Brussel krijg je 45 minuten de tijd om te ontsnappen uit één van de twee escape rooms. De ongebruikelijk korte tijd maakt dit spel extra spannend!

Beschrijving

Voor een korte maar zeer intense vorm van ontspanning ben je bij de escape rooms van Let Me Out in Brussel aan het juiste adres. Je krijgt slechts 45 minuten om een serie van puzzels op te lossen en zo de sleutel van de deur te vinden. Simpel toch? Nee hoor, je zal goed moeten samenwerken met vrienden, familie of collega's om binnen de tijd de uitgang te vinden. Je kent vast nog wel personen die goed zijn in logisch denken en teamwork. Kortom, stel jouw ideale team van maximum vier personen samen en ga de uitdaging aan!

Aantal rooms: 3

Spaceship

De NASA verliest de controle over het ruimteschip Hermes dat belangrijke documenten aan boord heeft. Deze mogen zeker niet in de verkeerde handen vallen. Als een ervaren astronaut is het jouw taak om de documenten terug te halen. Hermes is zodanig geprogrammeerd dat het zichzelf vernietigd na 60 minuten wanneer iemand indringt in het ruimteschip. Kan jij de documenten veilig terug naar onze planeet brengen?

Prison

Door een anoniem telefoontje word je verdacht van een crimineel feit waarmee je niets te maken hebt. Er is geen ontkomen aan. Je bent gearresteerd en je rechtszaak start over 60 minuten. De klok tikt. Ben jij in staat om je lot te veranderen?

Alice in wonderland

Wanneer je de deur van deze escape room opent, kom je terecht in Wonderland: een magische plaats waar alles mogelijk is. Je ontmoet een gigantische rups, een muziek spelende kat en speelt cricket met de koningin. Je mag alles doen wat je wilt, maar vergeet de enigste regel niet. Ga binnen de 45 minuten weer naar buiten of je blijft voor altijd in Wonderland!

Gemiddelde beoordeling: 4.1 / 5 (2 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

knap werk!

Wat een vernuft, wat een leuke puzzels, wat een leuk decor! Een echte aanrader! Het onthaal is sober, de 'waiting room' is niet wauw, maar de puzzelmakers die je bedienen en het spel uitleggen zijn uitermate charmant!

Gespeelde room: Prison

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rozalie op 16/8/2017


Leuke puzzels

Een leuke escape room, de beste in Brussel tot nu toe.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door henry op 24/2/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Vrijheidsplaats 3, 1000 Brussel
+32 483 71 95 96
contact@letmeout.be