Huisnummer 20

4.7
ADRESSE
Heibergstraat 20,
2340 Beerse
La maison numéro 20 est peut-être la pièce d'évasion la plus coquette de la Campine. Les propriétaires, eux-mêmes fans de jeux d'évasion, ont transformé leur chambre mansardée en une fantastique salle d'évasion qui garantit une heure entière de merveilleuse détente!
Vous pouvez clairement voir que cette salle est faite par de vrais fans de jeux d'évasion. Ils disent eux-mêmes que la construction de cette pièce est un passe-temps qui a échappé à tout contrôle. Vous remarquez que cet escape game est faite avec passion. Après un accueil très chaleureux, vous êtes mis au défi de résoudre une série d'énigmes très réfléchies en 60 minutes. Quand vous êtes bloqué, vous obtenez un indice subtil. Laissez-vous enfermer avec vos amis dans la chambre mansardée la plus originale de la région et, avec un peu de chance, vous réussirez à vous évader !
Parking In de straat is altijd plaats en parkeren is gratis. Espace détente Er is een zithoek aanwezig.
Room #1

Hector Van Goethem

Accessibilité
Accessible en fauteuil roulant
Langues
Français
Néerlandais
Anglais
+ 0 ans
2 - 8 joueurs
60 min(s)

Avant d'entrer dans cette salle d'évasion, vous pouvez déjà trouver une lettre d'adieu du grand-père Hector Van Goethem sur le site web. Il l'a écrit pour sa femme Lucy. Lorsque vous êtes enfermé dans la pièce, vous revivrez les temps passés. Tous les vieux trucs de l' escape room vous aideront à vous échapper de la pièce d'une manière très mystérieuse. Trouvez une réponse aux indices et déchiffrez le code pour vous échapper de la pièce. C'est garanti, après avoir joué à ce jeu, votre grand-père Hector n'oubliera jamais.

Revues

(25 revues)

suuuuuper tof
Écrit par sven raeymaekers le 9/2/2019 (Moyenne)

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

al wel wat escape rooms gedaan, en deze was wel anders... met verrassingen en leuke puzzels. aanrader!!!!


Prima eerste ervaring
Écrit par Dimitri Goethals le 4/6/2018 (Débutant)

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Aangezien het een eerste keer was dat we met een groep een escape room speelden, kunnen we moeilijk vergelijken natuurlijk. Alleszins was het een erg leuke eerste ervaring, en waren we unaniem positief en verrast door de vindingrijkheid van de eigenaars. Hadden het gevoel dat er goed nagedacht was over het concept, de puzzels zaten goed in mekaar, en hebben geen moment het gevoel gehad dat er een pauze of verveling in het spel zat. Zeker een aanrader dus!


Zeer goede escape room!
Écrit par Lisa le 30/5/2018 (Moyenne)

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
3.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Zeer goede ontvangst en zeer leuk dat het bij de mensen thuis is. Het verhaal zelf past ook volledig bij hun concept. In de kamer zelf waren er zeer leuke en originele puzzels. Ik zou deze kamer wel niet als eerste escape room spelen, leer eerst het concept van een escape room kennen en dan gaat deze kamer des te leuker zijn! Samengevat: een echte aanrader!


Goed geamuseerd
Écrit par Ludo van der Auwera le 26/5/2018 (Moyenne)

Accueil
5.0
Décor
3.0
Puzzles
4.0
Facteur Wow
4.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

OK, onze naam prijkt op het"Best results" bord, maar dat is nog geen reden om lyrisch te gaan doen. De ontvangst was prima, het voelt aan alsof je bij een vriend(in) op bezoek gaat en je kan er een frisdrankje krijgen zo gewenst. De locatie is de zolder in een gewoon woonhuis, dat is verrassend. De gameplay is uitstekend, leuke puzzels, samenwerking is nodig maar een aantal puzzels kan je parallel doen. Geen overkill aan domme opdrachten, meer denken dan blind zoeken, een paar goede vondsten, thema goed gevolgd. Persoonlijke mening: Voor beginners redelijk hoog gegrepen, enige ervaring is hier wellicht een troef maar goed, dat is overal zo. Wat minder was het decor: sober en op zich wel leuk, de kamer van een oude bompa hoeft niet hip te zijn, maar sommige decorstukken waren wel heel erg afgeleefd. Afwerking lijkt ook nog een werkpunt. Conclusie: Prettige escape met goede puzzels en een goede beleving, decor nog wat te stroomlijnen.


Topkamer
Écrit par Lynn le 12/4/2018 (Moyenne)

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Super tof hoe het verhaal doorheen het spel blijft meegaan. Alles is in thema. Originele raadsels! Zeker een aanrader.


Verrassend familie-uitje
Écrit par Evy le 22/10/2017

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Onze familie was unaniem, we vonden het top!
Wat hebben Tom en Davina dat goed voor mekaar, van het verhaal, de uitwerking, de locatie tot het plot ... en dat op verschillend niveau, zodat de hele familie (van klein tot groot) geboeid bleef.
Meer weten?.... zelf gaan????


Eerste keer en superervaring
Écrit par Deborah le 15/9/2017

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Heel vriendelijk ontvangen, vervolgens een hele goede uitleg over hoe het spel werkt. Het was de eerste keer dat we een escape game deden dus dat was voor ons al een goed begin!
Alles zit goed in elkaar met leuke, originele en soms heel verassende raadsels en activiteiten.
We kregen tips waar nodig en werden heel goed in het oog gehouden.
Superleuke eerste ervaring!!!


Wat een topkamer!
Écrit par Thomas le 21/4/2017

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Al vele rooms gedaan, maar dit was toch echt een topper! Een gewoon privé huis, en niet zoals elders een gehuurd pand waar dan wat kamers in gemaakt zijn. Daardoor waan je je nog echter in het verhaal! De liefde voor escape rooms druipt ook van de eigenaars af...
De raadsels passen perfect in het thema, en het spel wordt goed op de voet gevolgd, zodat je op het passende moment een tip krijgt. Pittig zijn de raadsels wel, maar achteraf eigenlijk altijd met de nodige logica. Met nodige verrassingen tijdens het spel is dit echt een toppertje!Ik wil nog eens!..
Écrit par Joke le 15/1/2017

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

..maar dat kan jammer genoeg niet..de puzzels en raadsels in de kamer van bompa Hector zitten zo goed in elkaar, de tips zijn zo subliem verstopt, dat je er achteraf (na ontsnapping????) nog plezier aan beleeft alles nog eens te overdenken. Het was een superfijne ervaring! Als complete raadselidioot had ik geen idee of een escape room me zou bekoren, maar eens binnen in de kamer ben je, mede door het toffe decor,onmiddellijk ondergedompeld en meegesleept in het verhaal en wil je nog maar 1 ding: ontsnappen!


Supertoffe uitstap
Écrit par Sofie le 14/1/2017

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
3.0
Facteur Wow
5.0

Mijn eerste escaperoom was een superervaring! Heel vriendelijk ontvangst, tof thema en echt superleuke raadsels! Keep up the good work!


Eerste escape game ever!
Écrit par Kevin De Meersman le 5/8/2016

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
4.0
Facteur Wow
4.0

Onze allereerste escape game! En buiten met nog 50 sec op de teller :). Verhaallijn super goed! Toffe kamer. Leuke puzzels en raadsels. Alleen mogen de puzzels iets coherenterer met het verhaal... Maar, das echt het enige minpuntje!!! Voor de rest, zalig ervaring! 9/10 !!! Na deze kamer heeft het escapen ons pas echt gebeten...


Supertoffe ervaring
Écrit par liesebieze le 23/4/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Het enthousiasme van de eigenaars werkte zeer aanstekelijk! Je voelde je onmiddellijk op je gemak bij binnenkomst. Er is een gezellige ruimte waar we nog even konden wachten tot het spel begon en waar we ingeleid werden in het verhaal. Het spel zelf kwam bij onze groep traag op gang, maar met enkele tips van de eigenaar wisten we het juiste ritme te vinden. Er zaten echte pareltjes bij de puzzels. Je merkt dat er goed over nagedacht is om de puzzels te laten passen in het verhaal, wat ze dan ook vlotjes doen. Omdat meerdere puzzels tegelijk kunnen opgelost worden, is er zelden iemand niets aan het doen, ook al speel je met een grote groep van 8. We raakten net binnen de tijd buiten. Opgelucht dat het gelukt was, jammer dat het na een uur al voorbij was. In een woord: topervaring!


super ervaring
Écrit par Jolein Van der Eycken le 29/3/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Gespeelde room: Opa Hector Van Goethem

Onze eerste ervaring met een escape room maar het was direct goed! Een leuk verhaal dat goed is ingekleed, afwisselende puzzels, top ontvangst en goede tips om je op het juiste spoor te houden. Wij wisten net niet te ontsnappen maar het was meer dan geslaagd!


Trucjes uit de oude doos
Écrit par Toon M. le 10/3/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Onze eerste ervaring met een escape room was bij huisnummer 20 en wat voor één. Een uur werden we ondergedompeld in leuke en zeker verrassende puzzels, die perfect binnen het verhaal pasten. Telkens kreeg je zin om de volgende uitkomst te zoeken en de oplossing van Hector zijn raadsel te vinden. Wij waren met 4 en zijn net op tijd buiten geraakt, maar de spanning was zeker te snijden naar het einde toe. Ook leuk dat er tussendoor kleine tips worden gegeven door Eigenaar. Een super aanrader voor een leuk uitstapje. Btw een pluspunt is het huiselijk gevoel dat de eigenaars geven aan het geheel.


Verrassend
Écrit par sonny le 8/3/2016

Accueil
4.0
Décor
4.0
Puzzles
4.0
Facteur Wow
4.0

Ik wist niet goed wat ik me moest voorstellen bij een escape room in een woonhuis. Maar de ervaring was super! Als ervaren escapers, hadden we meteen bij het binnenkomen onze theorieën over de verdere opbouw van het spel. Maar we zaten allemaal fout! En dat is leuk want dat maakt de kamer onvoorspelbaar. Er zaten enkele typische en enkele vernieuwende puzzels in, wat de kamer zowel voor beginners als gevorderden geschikt maakt. Het onthaal is erg sympathiek, je voelt je meteen thuis. Het decor is hier en daar misschien wat kaaltjes, het lijkt eerder op een leegstaande kamer dan op een bewoonde kamer. Maar dat is een detail. De leuke puzzels en de originele plotwendingen compenseren dit ruimschoots. Zeker een aanrader!


Wauw!
Écrit par Sophie le 7/3/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Dit was de eerste keer dat ik een escape room deed, en de lat is ineens hoog gezet! Het thema was heel goed uitgewerkt en doorgetrokken in alles: de kamer zelf, de raadsels en puzzels, alles past goed in het verhaal! De puzzels en raadsels zijn bovendien echt leuk, en zorgen voor verrassende wendingen! Als je even vast komt te zitten, krijg je bovendien af en toe een subtiele hint, zodat het spel ook leuk blijft! Zo spijtig dat we deze kamer maar 1x kunnen spelen. Davina en Tom: wanneer komt de tweede kamer?


Heel leuke escape room
Écrit par Tommy le 6/3/2016

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Het was een hele fijne ervaring, de puzzels waren heel leuk en uitdagend. We waren er bijna uit, hadden de sleutel in onze handen en toen was de tijd helaas op. Hele fijne escape room zeker een aanrader.


Zeer toffe ervaring
Écrit par Tom Van Loock le 25/2/2016

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
5.0

Het was mijn eerste ervaring met een escaperoom en wat voor één. Aanvankelijk twijfelend op zoek naar oplossingen, maar de gedrevenheid steeg met de minuut toen er enkele verrassingen te voorschijn kwamen. Het verhaal rond bompa Hector is leuk gevonden en straalt ook op de kamer af. Leuke raadsels en uitdagende opdrachten maken er een echt avontuur van. Tof onthaal ook door Tom en Davina, je merkt dat ze er gepassioneerd door zijn. Een aanrader!


Leuke verhaallijn
Écrit par bruno le 12/2/2016

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
4.0

Aanrader! Ikzelf heb al vele escape rooms gespeeld en deze voldeed zeker aan de verwachtingen. De kamer is heel toegankelijk voor beginners, maar bevat ook voor ervaren spelers leuke en verfrissende nieuwe elementen. Raadsels zijn bovendien goed in de verhaallijn ingepast.


Zeer originele room met verrassend leuke puzzels
Écrit par Pieter DN le 11/2/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
4.0

De makers hebben met beperkte middelen een originele en minutieus uitgekiende escaperoom neergezet. De kamer van Bompa van Goethem ademt echt authentieke sfeer uit, en lijkt op het eerste zicht een typische kamer uit de jaren 60, maar niets is minder waar. Middels enkele zeer originele en weldoordachte raadsels van verschillende moeilijkheidsgraden, wordt het raadsel beetje bij beetje ontrafeld. Een echte aanrader voor zowel beginners als de meer gevorderde escapers!


Proficiat!!
Écrit par Krikke le 10/2/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
4.0
Facteur Wow
5.0

Ik was erg positief verrast door deze mooie en origineel ingerichte room! Alleen was ik hier nooit tijdig uitgeraakt. Samen met enkele vrienden (een mix van beginners en meer ervaren spelers) slaagden we er net op tijd in om buiten te geraken. De uitbaters en ontwerpers van de kamer stralen zoveel passie uit, dat je helemaal wordt meegesleurd in het verhaal van opa Hector! Kortom, een ideale activiteit voor een avondje plezier en spanning met vrienden, familie, collega's, ...!!


Zeer leuke room, gemaakt door gepassioneerde escapebouwers
Écrit par Rob le 10/2/2016

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
4.0

Ik heb de kamer in november gespeeld, vlak na de opening. De ontvangst was zeer hartelijk en eens je in de kamer opgesloten wordt, zit je ook helemaal in het verhaal van bompa Hector en wil je weten wat er met zijn vrouw gebeurd is. De raadsels zijn - zonder overdreven vergezocht te zijn - uitdagend en passen zeer goed in het thema. Tijdens het spel word je nog getrakteerd op een surprise, wat zeker en vast in de smaak viel en op het nippertje zijn we kunnen ontsnappen. Een zeer leuke escaperoom die ik aan iedereen kan aanbevelen!


Leerkrachten met een passie voor escape games
Écrit par Ben le 9/2/2016

Accueil
5.0
Décor
3.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
3.0

De eigenaars van deze room stralen hun passie voor escape games uit. Originele puzzels en een leuk verhaal. We konden de kamer binnen de tijd verlaten, al hadden we een aantal kleine tips nodig.


Prachtig!
Écrit par Steven W. le 8/2/2016

Accueil
5.0
Décor
5.0
Puzzles
4.0
Facteur Wow
5.0

Een leuke kamer vol verrassingen. Prachtig afgewerkt en op een zolderkamer. Goed onthaal door de bouwers. Een top ervaring!


De puzzels maken hier het verschil
Écrit par Toon le 6/2/2016

Accueil
5.0
Décor
4.0
Puzzles
5.0
Facteur Wow
4.0

Op het eerste zicht lijkt Huisnummer 20 een alledaags huis, maar dan wel ééntje met een geweldige escape room op de zolder. Na een leuke introductie te krijgen van de eigenaars werden we opgesloten in een ruime en lichte escape room. We hebben vooral genoten van de zeer gevarieerde puzzels en raadsels. Telkens wanneer we er één wisten op te lossen, kregen we een boost om weer verder te gaan en zo wisten we gelukkig te ontsnappen binnen de tijd!


X
Tenez-moi informé des nouveaux escape games, des rabais, des concours, etc.
Nous vous demandons votre adresse e-mail pour éviter les fausses critiques. Nous ne transmettrons jamais cette information à des tiers. Nous le promettons !

Note moyenne
4.7

Accueil
5.0
Décor
4.5
Puzzles
4.7
Facteur Wow
4.6

Parking
In de straat is altijd plaats en parkeren is gratis.

Espace détente
Er is een zithoek aanwezig.

Salle de conférence

Boissons