ADRES
Quai Arthur Rimbaud 15,
6000 Charleroi

TELEFOON
+3271962534

E-MAIL
hembise@charlerooms.be

De Escape room in Charleroi, Charlerooms, biedt een aangenaam moment van ontspanning voor iedereen: kinderen en volwassenen, familie en vrienden, collega's of toeristen.  
Room #1

Het kabinet van Maître Hembise

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Het is in een elegant herenhuis gelegen op nummer 15 quai Arthur Rimbaud dat u een afspraak heeft. De gevel is versierd met een gouden gegraveerde plaquette met de naam van Maître Hembise. Je belt aan, de deur gaat open  en je wordt letterlijk in het verleden gezogen. Je gaat vijftig jaar terug, naar 1967, en alles om je heen... - van het decor, tot de karakters in historische kostuums, is zorgvuldig uitgedacht om je hieraan te herinneren.  In een paar minuten ben je de erfgenaam van een Amerikaanse oudtante, eigenaar van waardevolle documenten! Jouw missie? Om deze archieven terug te vinden. Je hebt een uur voor de terugkeer van Maître Hembise! 

Room #2

Kalikazan

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 4 spelers
60 min

Stel je voor dat je Indiana Jones bent en dat je de wereld moet redden. Kalikazan sterft in een bos waar de ziel van de hele natuur is verstrooid. Jouw missie? Om, in totale duisternis, aanwijzingen te ontcijferen met behulp van je zintuigen om de verschillende delen van de ziel van de natuur te vinden. Een spannende zintuiglijke ervaring wacht op u bij Galerie Bernard, nummer 20!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+3271962534
E-MAIL
hembise@charlerooms.be