Studio Globo

4.5
ADRES
Hugo Verrieststraat 22,
8800 Roeselare

TELEFOON
05 122 11 03

E-MAIL
roeselare@studioglobo.be

WEBSITE
Bezoek website

Studio Globo is dé specialist op gebied van ontwikkelingseducatie met hun uitgebreid educatief aanbod in de vorm van inleefateliers, workshops, vormingen en buurtwandelingen. Daarnaast bieden zij ook nascholingen aan. Ook hun nieuwste project, Het Mumbai Mystery, kadert in dit thema. Een mystery game met een knipoog naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelen.
Partners Partner van Escape Games Belgium Ontspanningsruimte Parking Vergaderruimte Drinkgelegenheid
Room #1

Mumbai Mystery

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
12 - 24 spelers
120 min

Stap in Roeselare op het vliegtuig richting Mumbai, duik in de rol van inspecteur en ontrafel het mysterie. Kraak de verschillende codes en los samen met een groep collega's, vrienden, kennissen het mysterie op in een uniek en realistisch decor. In het eerste deel krijgen de deelnemers een uur de tijd om het mysterie op te lossen. In het tweede deel worden ze warm gemaakt om te werken aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Die worden immers gekoppeld aan het mysterie.

Beoordelingen

(1 reviews)

Mijn ervaring
Geschreven door Kato op 31/3/2022 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mumbai Mystery

Ik had zelf nog niet veel ervaring met escape rooms en had daarom ook geen verwachtingen. Ik vond de inkleding al zeer leuk en origineel. Vooral dat het materialen zijn die ook echt uit India komen, vind ik echt een meerwaarde!

Het spel zelf zat goed in elkaar en had genoeg variatie voor mij. Het niveau is zeker goed, ik had zelf geen ervaring en had niet het gevoel dat ik er niets van kon. Als ik even niet goed wist hoe ik verder moest dan kon ik zeker ook rekenen op hulp via tips. Het is zeker ook positief dat je met kleinere groepjes aan de slag gaat en dan op het einde samen als 1 grote groep het mysterie kan oplossen.

Daarnaast is het leuk dat jullie het spel te linken aan de SDG's. Via het spel heb je een voorbeeld dat je ongeveer zelf meemaakt en dus is het ook gemakkelijker om alles te begrijpen.

Ten slotte vind ik het concept van de begeleiding zeer goed. Het is een meerwaarde voor de maatschappij om Refu Interim in te zetten. Dit biedt hen meer kansen!

Over het algemeen dus zeker een aanrader als je eens een escape room wilt ervaren waar je iets uit kan leren en waar je iets kan betekenen voor anderen.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.5

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
05 122 11 03
E-MAIL
roeselare@studioglobo.be