Solved-IT

3.3
ADRES
Heiken 37 (Camping De Zeven Geitjes),
2290 Vorselaar

TELEFOON
+32 499 80 25 30

E-MAIL
info@solved-it.be

WEBSITE
Bezoek website

De escape room van Solved-IT heeft wel een heel bijzondere eigenschap. Deze game heeft een vaste standplaats, maar op aanvraag kan deze volledig verhuizen naar een andere locatie. Laat de escape room naar jouw thuis of bedrijf komen en probeer te ontsnappen in een uiterst leuke sfeer!
Wanneer je verkiest om deze escape game uit te proberen op de vaste standplaats, dan kom je terecht in een Finse Kota hut. Wij moesten zelf even opzoeken wat dat precies is. Het ziet er in ieder geval heel gezellig uit! Naast het flexibel zijn van de locatie, belooft de eigenaar ook regelmatig nieuwe thema's aan te bieden en te variëren met de moeilijkheidsgraad. Kortom, plezier gegarandeerd voor iedereen. Trommel vrienden, familie of collega's op en probeer binnen het uur te ontsnappen uit de escape room van Solved-IT!
Partners Partner van Escape Games Belgium
Room #1

Het Duel

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
10 - 20 spelers
60 min

Escapen met grote groep? Dan is Het duel ideaal! De grote groep wordt verdeeld in 2 teams. Nu barst de strijd los. Elk team moet ontsnappen maar er is slechts 1 sleutel... Wie lost de puzzels het snelst op en bemachtigd als eerste de sleutel? Wel opletten, er zijn enkele verrassingen...

Beoordelingen

(6 reviews)

Ideaal voor beginners!
Geschreven door Lisa op 29/3/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
2.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
2.0

Gespeelde room: Het Omega Experiment

Zelf heb ik al enkele escape rooms achter de rug. Persoonlijk vond ik hem daarom voor mij niet echt uitdagend genoeg. Ik denk wel dat deze escape room ideaal is voor beginners! Het zijn leuke puzzels en je krijgt vrij snel gemakkelijke tips zodat je het principe van een escape room zeer goed kan leren kennen. Qua inkleding heb ik al veel mooiere en spannendere dingen gezien, maar aangezien dit een verplaatsbare escape is, kan ik dit wel begrijpen. In ieder geval een ideale ecape room voor beginners!


Een uur vol spanning
Geschreven door Steve op 8/6/2017

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Het Omega Experiment

Mijn eerste escape room met vrienden.
Een heel fijne ervaring. De puzzels waren top en spanning te snijden.

Zeker ook aan te raden voor op een feestje en als je een kamer vrij hebt.


Leuke avond
Geschreven door Marijke op 4/5/2017

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Het Omega Experiment

Het was een toffe ervaring om met 4 vriendinnen te doen! We zijn net niet kunnen ontsnappen, maar hebben goed gelachen!
Het ontvangst was heel vriendelijk, sommige puzzels waren een hele uitdaging, het decor en de waw-factor zijn misschien iets minder dan in een vaste escape-room, maar desondanks was dit een hele leuke ervaring! En het voordeel is dat deze op verplaatsing kan gespeeld worden!!


absoluut te mijden
Geschreven door wim op 23/4/2017

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: Het Omega Experiment

ik heb ondertussen al een 12-tal kamers gedaan, maar al dit de eerste kamer was die ik had gedaan, was ik nooit aan een 2de begonnen. Puzzels waren niet goed, verhaal hield geen steek, wawfactor was totaal afwezig.

In de omgeving zijn wel goede kamers in Beerse, Retie of Geel. Ga deze doen ipv het omega experiment.

Reactie van de eigenaar:
Beste, het spijt ons ten zeerste dat de ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. Jammer dat dit probleem niet ter plaatse aangekaart werd.


Leuk!
Geschreven door Lina op 25/10/2016

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Het Omega Experiment

Ik deed mee aan de try-out! De puzzels waren uitdagend en leuk, de tijd ging super snel voorbij maar gelukkig konden we net op tijd ontsnappen. Je brein zit constant tussen verwarring en 'aha!'-momenten. Er zijn geen spectaculaire special effects of een decor dat volledig in thema is, maar dat komt natuurlijk ook door het feit dat deze escape-room op verschillende locaties kan gespeeld worden! De inkleding van het verhaal was dan weer wel goed. Alles stond nog niet helemaal op punt omdat het een try-out was maar toch kan ik iedereen al aanraden om een keertje mee te doen met het omega-experiment! Een leuke ervaring.


Fijne voormiddag
Geschreven door Valerie op 20/10/2016

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Het Omega Experiment

Wij hadden de eer om als eerste de puzzels op te lossen en te kunnen ontsnappen. Een fijne voormiddag met wat vrienden. De ontvangst was aangenaam, de uitleg summier, maar in de enveloppen is alles wel terug te vinden om verder te kunnen. Het decor was toen nog niet op punt, maar dat wisten we op voorhand. De locatie was wel wat koud, maar een uurtje kan je daar wel tegen :). De ene puzzel liep al wat vlotter dan de andere, maar net dat maakt het natuurlijk leuk voor iedereen.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
3.3

Onthaal
3.8
Decor
2.7
Puzzels
3.7
Waw-factor
2.8

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32 499 80 25 30
E-MAIL
info@solved-it.be