ADRES
Frankrijklei 119,
2000 Antwerpen

TELEFOON
+32 474 286 873

E-MAIL
info@outoftheboxteamevents.com

WEBSITE
Bezoek website

Geraakt jouw team Out of the Box? Dat is natuurlijk de hamvraag. Waag je aan één van de escape rooms of zeg maar escape boxen, gelegen in het centrum van Antwerpen. Elke box heeft een eigen thema en garandeert je een unieke spelervaring.
Out of The Box is intussen een begrip in Antwerpen. Duizenden deelnemers gingen je reeds voor. De boxen hebben meer te bieden dan de gemiddelde escape room. Alle kamers zitten boordevol special effects dus het wordt zeker geen zoektocht naar cijfercodes die cijferslotjes openmaken. De teams die goed samenwerken, alert zijn en analytisch denken, brengen het er goed vanaf. Is dat niet het geval, dan zal je zeker en vast napraten over hoe je het volgende keer beter doet. Out of the Box heeft heel wat ervaring met team events. Zo kunnen ze activiteiten ter plaatse voorzien voor groepen tot 80 personen. Verder zijn alle catering opties mogelijk en kan er een mooie meeting room gehuurd worden op de locatie. Veel succes!
Partners Partner van Escape Games Belgium Parking Betaald parkeren kan in de Indigo Parking Nationale Bank. Vergaderruimte Maak gebruik van de exclusieve meeting ruimte voor je eigen workshop, vergadering of brainstorm sessie. Ontspanningsruimte Voor of na het spel kan je rustig napraten in de rooftop lounge met zicht over de stad. Drinkgelegenheid Gezellige bar op de derde verdieping met een prachtig zicht op de stad!

BEFEB lid 2020

Room #1

Yellow Box: Let's Meet At The Bar

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Welkom in de nineties! Tijdens een uur op café tussen de iconen uit je jeugd, ontrafel je één voor één de geheimen van deze bizarre bar. Vind je op tijd de code om de deur te kraken en terug buiten te sluipen? Probeer ondanks al het bier rond jou toch helder te denken!

Room #2

Blue Box: The Hangover

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Als Amerikaanse toerist word je na een hevig avondje stappen wakker met een ferme kater in een onbekende hotelkamer. Je weet echt niet meer hoe je hier terecht bent gekomen, maar je herinnert je wel dat je gisteren hevig gefeest hebt. Als je de kamer wat nader inspecteert, besef je dat er bizarre dingen zijn gebeurd en dat je paspoort verdwenen is. Zorg dat je snel je paspoort vindt, en weg kan vluchten!

Room #3

Orange Box: Cargo Clandestino

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Je maakt deel uit van een bende drugssmokkelaars in de Antwerpse haven. Midden in de nacht, tussen de containers op een verlaten terminal, is het jullie taak de smokkelwaar te vinden en te verschepen naar je bestemmeling aan de andere kant van de wereld. Lukt het je om je opdracht binnen de tijd te voltooien, zonder betrapt te worden?

Room #4

Green Box: The Nightclub

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Maak je klaar voor je undercover opdracht in het Antwerpse nachtleven. Kruip achter de security camera's, passeer even bij de dansvloer en gebruik de connecties van de DJ en de barman op zoek naar je verdachte.

Room #5

Red Box: Jungle Fever

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Diep in de jungle wacht de wildernis op jou. Spits je oren en open je ogen want achter elke boom of elk hutje loert er gevaar. Maar wees niet bang van de wilde dieren, je hebt ze hard nodig om hier weer weg te geraken.

Room #6

Purple Box: The Midnight Hour

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
4 - 6 spelers
60 min

Gevangen in een droom wentel je van de ene verbazing in de andere. Wat is echt? Wat is vals? Hou je hoofd koel in deze bizarre droom... of was het een nachtmerrie? Zorg dat je op tijd weer wakker schiet!

Beoordelingen

(7 reviews)

Code van Coppens
Geschreven door Willy op 31/7/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Yellow Box: Let's Meet At The Bar

Met de code van coppens, zijn we hier een escape room komen spelen.
Toffe locatie met veel licht. Wat anders dan in een groezillig donker steegje waar sommige escape rooms zitten.
De kamer was niet makkelijk. Zeer leuke speciale effecten.
Gelukkig was er ook airco, met de warmte is dat noodzakelijk.
Daarna konden we nog rustig iets blijven drinken.
Top aanrader voor met het gezin.


De kamer heeft een opfrissingsbeurt nodig
Geschreven door The Phoenix Has Risen op 13/12/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Green Box: The Nightclub

Knappe puzzels, soms lichtjes verschieten, leuk thema. Alleen heeft de kamer dringend een update nodig. Tot drie keer toe had ik een stuk van het decor in mijn handen, terwijl ik zoals de regels het betamen nochtans nooit hardhandig iets ga vastnemen.


Topervaring met zeer goed uitgewerkte escape room
Geschreven door Floris Dobbelaer op 25/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Blue Box: The Hangover

We zijn vandaag met een groep vrienden de blauwe kamer hier komen spelen en vonden dit een zalige ervaring. De kamer is mooi afgewerkt, de verhalen, puzzels en raadsels zaten ook zeer goed ineen en de ontvangst en uitleg voor- en achteraf was ook zeer professioneel maar ook weer niet te strak. Helaas wel niet ontsnapt, het is zeker niet de makkelijkste kamer maar wel een leuke uitdaging. Achteraf zijn we gezellig iets blijven drinken, genieten van het mooie uitzicht over Antwerpen en een babbel gedaan met de verantwoordelijke over escape rooms.

Echt een aanrader!!!


Top escape en Wauw locatie
Geschreven door jason op 25/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Orange Box: Cargo Clandestino

Kennissen van mij zijn een dagje in Antwerpen, na het shoppen dacht ik misschien iets ontspannend en leuk! Toen kwam ik op Out of the Box. We kwamen aan en het was gewoonweg WAUW. Een super schoon terras met zicht op de skyline van Antwerpen.
Ontvangst was pro en tegelijk ook zeer casual, wat wel goed was. We voelden ons op het gemak!
We deden de oranje kamer en het was de eerste keer voor velen, voor mij de 4,5de keer.
We vonden het super, effecten, bekleding van de kamer, technologie en ook het verhaal was gewoon super.
Voor herhaling vatbaar!!


één van de betere escape rooms!
Geschreven door Paul Van Thielt op 9/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Yellow Box: Let's Meet At The Bar

Deze escape game zit gewoon schitterend ineen! Op het moment dat je binnenstapt in de kamer, heb je echt het gevoel dat je in een oude bruine kroeg zit: de verlichting, decoratie, attributen,... het vormt één afgewerkt geheel.
Tijdens het spel werden we regelmatig verrast door leuke technische snufjes (kan ik niet te veel over schrijven...) en toffe effecten. Geen eindeloze hangslotjes :-).
De puzzels zijn uitdagend, maar met voldoende doorzettingsvermogen zeker doenbaar. Als je een beetje gestructereerd te werk gaat, is de kamer zeker doenbaar.
Wij konden op de valreep ontsnappen (32 secondjes over) en heel veel plezier gehad in een uur dat voorbij vloog.


Eerste keer ontsnappen
Geschreven door Heleen op 2/6/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Green Box: The Nightclub

Samen met 4 collega's heb ik geprobeerd te ontsnappen uit de Green box, maar het is niet gelukt. Voor mij was het de eerste keer en dus extra spannend. De puzzels op zich waren niet zo moeilijk, eens als je doorhad wat je moest dan waren de opdrachten snel uitgevoerd. Het moeilijke vond ik de linken leggen tussen de verschillende attributen en de puzzels. wat moest je doen met al die kleren :). Ik vind het ook super leuk dat de opdrachten geen kennis vereisen, gewoon boerenverstand. Iedereen van de groep kon zijn bijdrage brengen en raakte niet verveeld. Het uur was zo om, we hadden misschien nog wel een uur nodig gehad om eruit te raken :). Ik vind het ook leuk dat er elke zes maanden een box veranderd, zo kan je telkens opnieuw de uitdaging aangaan. Chapeau voor de makers die al die puzzels zelf uitvinden en in elkaar steken!


Een aanrader!
Geschreven door Thomas op 31/3/2016

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Green Box: The Nightclub

Het was ondertussen de tweede keer dat ik een escape game ging spelen bij 'Out of the Box'. De eerst keer was met collega's, deze keer met familie. Opnieuw was het een erg leuke namiddag. Bij het onthaal werd in groep een duidelijke uitleg van +/- 10 minuten gegeven over het concept voor diegenen die nog geen escape game hadden gespeeld. Nadien was het dan tijd voor het echte werk. Deze keer hadden we gekozen voor de groene kamer 'Suit Up'. Zonder iets te willen verklappen, kan ik zeggen dat de kamer weer vol verrassingen zat en goed doordachte en uitgewerkte was. Uiteindelijk slaagden we er in om te ontsnappen met nog iets meer dan een minuut op de klok! Nadien hebben we nog even genoten met een drankje van het uitzicht over de schelde op het terras. Het enige minpunt dat ik misschien kan opnoemen is dat de drankprijzen aan de hoge kan zijn, maar verder is het een absolute aanrader!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.7

Onthaal
4.9
Decor
4.6
Puzzels
4.7
Waw-factor
4.7

Parking
Betaald parkeren kan in de Indigo Parking Nationale Bank.

Vergaderruimte
Maak gebruik van de exclusieve meeting ruimte voor je eigen workshop, vergadering of brainstorm sessie.

Ontspanningsruimte
Voor of na het spel kan je rustig napraten in de rooftop lounge met zicht over de stad.

Drinkgelegenheid
Gezellige bar op de derde verdieping met een prachtig zicht op de stad!

TELEFOON
+32 474 286 873
E-MAIL
info@outoftheboxteamevents.com